Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nevgulum sen ne iş yapıodun unuttum gene kayınvalden bakıodu dimi büdüşüne =( aynı evde kalıodunuz htırldım doruysa =) Azıcık hafıza sorunum var cnm idare et

nevgulum sen ne iş yapıodun unuttum gene kayınvalden bakıodu dimi büdüşüne =( aynı evde kalıodunuz htırldım doruysa =) Azıcık hafıza sorunum var cnm idare et

estağfirullah canım.ben özelde çalışıyorum.yalnız bizim işyerine tarıl il müdürlüğü oda tahsis etti.tarım ille bağlantılı çalıştığımız için.mesai saatlerim devlet gibi o yüzden hatta benim daha rahat.benim sorumlu müd. de tarım ilin personeli bir veteriner hekim.ben hayvansal desteklemeleri konusunda veri girişi yapıyorum.bizim yaptığımız veri girişleri neticesindede devlet çiftçilere destek ödüyor.evet büdüşüme kayganam bakıyo.tek sorunu yemek yediremiyor onuda eltim yapıyorr.aylık eltime 200tl veriyoruz.kayganayla beraber oturuyoruz.

KIZ Alah seni napsın yine öldüm gülmekten nerden aklına gelir bu komik laflarrrrr

anne beni dünyaya getirin diye bizi telefonla aramadı.biz gelsin diye çok dua ettik

işin çok güzlmiş nevgulum =) maş.

yalnız eltinde bi yemek yedırmek için mi her ay 200tl alıo sizden =( kayganan nıe yedıremıo büşüüdn yemeni =) çok mu afacanlık edıo =)

nevgulum valla kocişine güzel cvp vermişin =) o ben gelcem dıe alo demedı size =) diymi ama =)

rabım sağlık huzur versın hepınıze cnm

işin çok güzlmiş nevgulum =) maş.

yalnız eltinde bi yemek yedırmek için mi her ay 200tl alıo sizden =( kayganan nıe yedıremıo büşüüdn yemeni =) çok mu afacanlık edıo =)

kaygana hasta canım elleri titriyor.döker hep.eltim 150 istemişti eşim 200 verecem yeterki iyi bak demişti.

nevgulcumhnı çok zor bişiy değil yanı =) para almasa bile olur =) nese iyi baksın büdüşün mamasını ydırsınde artık verırısın nolcak =)

nevgulcumhnı çok zor bişiy değil yanı =) para almasa bile olur =) nese iyi baksın büdüşün mamasını ydırsınde artık verırısın nolcak =)

evet zor bişey değil ama o istemese bile ben vermek isterim.zamanını ayırıyor.benim içim rahat etmez.geçen eşime şeydedim.ya aslında biz eltime para vermesekte olur. niye dedi.o enesi besliyo bizde onun oğlu rahmicanı besliyoruz dedim.çocuk buzdolabını çekmeceleri fırını talan ediyo.çikolata cips börek kek kurabiye meyve suyu ne bulursa götürüyor.

Son düzenleme:
balıııımmmmmmmmmm hoşgeldiiiinnnnn.

hoşgördük cnm...............

geçmişi okuyodummmmmm....

birsen yawrusuna kavuşmuş...özlem bitmiş...
duygu gene kıtlık çalışmaları yapmış
mbluee işllh hayırlısı olur yarınki görüşmen..gerçekten hem çalışıyosun hemde oranın mutfağıyla uğraşıyorsun ii sabrediyorsun...akşam bende eşime gel çardakta oturalım birazda turlıyalım dedim...fenerbahçe zor durumda ya :) şu olaylar yatışsın öyle dedi..gözünü haberlerden almıyo...sanki aziz yıldırımın kardeşi adam :))

hoşgeldin canım evt kavuştum Rabbim kimseyi ayırmasın inş.

ayyy bu erkekler bizimkide trabzonsporlu gözü kulağı orda kendi kendine sölenip duruyo harbi bunlara new oluyosa yiyen yedi işte sanki pay ediyolarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…