nevgulum sen ne iş yapıodun unuttum gene kayınvalden bakıodu dimi büdüşüne =( aynı evde kalıodunuz htırldım doruysa =) Azıcık hafıza sorunum var cnm idare et
büdüşümün hiçbir zaman suçu yok.annesinin şekeride pamuğuuu.eşimde geçen kızıyo ona.bende eşime kızdım ona kızmaya hiç hakkımız yok sonuçta anne beni dünyaya getirin diye bizi telefonla aramadı.biz gelsin diye çok dua ettik.rabbimde gönderdi onu.emanete hiyanetli,k etme dedim.
estağfirullah canım.ben özelde çalışıyorum.yalnız bizim işyerine tarıl il müdürlüğü oda tahsis etti.tarım ille bağlantılı çalıştığımız için.mesai saatlerim devlet gibi o yüzden hatta benim daha rahat.benim sorumlu müd. de tarım ilin personeli bir veteriner hekim.ben hayvansal desteklemeleri konusunda veri girişi yapıyorum.bizim yaptığımız veri girişleri neticesindede devlet çiftçilere destek ödüyor.evet büdüşüme kayganam bakıyo.tek sorunu yemek yediremiyor onuda eltim yapıyorr.aylık eltime 200tl veriyoruz.kayganayla beraber oturuyoruz.
işin çok güzlmiş nevgulum =) maş.
yalnız eltinde bi yemek yedırmek için mi her ay 200tl alıo sizden =( kayganan nıe yedıremıo büşüüdn yemeni =) çok mu afacanlık edıo =)
KIZ Alah seni napsın yine öldüm gülmekten nerden aklına gelir bu komik laflarrrrr
anne beni dünyaya getirin diye bizi telefonla aramadı.biz gelsin diye çok dua ettik
nevgulum valla kocişine güzel cvp vermişin =) o ben gelcem dıe alo demedı size =) diymi ama =)
rabım sağlık huzur versın hepınıze cnm
nevgulcumhnı çok zor bişiy değil yanı =) para almasa bile olur =) nese iyi baksın büdüşün mamasını ydırsınde artık verırısın nolcak =)
Nevgülüm yakınmı eltin size
Nevgülüm 200 liraya iyiymiş hem çocuğu da besleniyo sizden oh oh
balıııımmmmmmmmmm hoşgeldiiiinnnnn.
hoşgördük cnm...............
geçmişi okuyodummmmmm....
birsen yawrusuna kavuşmuş...özlem bitmiş...
duygu gene kıtlık çalışmaları yapmış
mbluee işllh hayırlısı olur yarınki görüşmen..gerçekten hem çalışıyosun hemde oranın mutfağıyla uğraşıyorsun ii sabrediyorsun...akşam bende eşime gel çardakta oturalım birazda turlıyalım dedim...fenerbahçe zor durumda ya :) şu olaylar yatışsın öyle dedi..gözünü haberlerden almıyo...sanki aziz yıldırımın kardeşi adam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?