evet zor bişey değil ama o istemese bile ben vermek isterim.zamanını ayırıyor.benim içim rahat etmez.geçen eşime şeydedim.ya aslında biz eltime para vermesekte olur.niye dedi.o enesi besliyo bizde onun oğlu rahmicanı besliyoruz dedim. çocuk buzdolabını çekmeceleri fırını talan ediyo.çikolata cips börek kek kurabiye meyve suyu ne bulursa götürüyor.
hoşgördük cnm...............
geçmişi okuyodummmmmm....
birsen yawrusuna kavuşmuş...özlem bitmiş...
duygu gene kıtlık çalışmaları yapmış
mbluee işllh hayırlısı olur yarınki görüşmen..gerçekten hem çalışıyosun hemde oranın mutfağıyla uğraşıyorsun ii sabrediyorsun...akşam bende eşime gel çardakta oturalım birazda turlıyalım dedim...fenerbahçe zor durumda ya :) şu olaylar yatışsın öyle dedi..gözünü haberlerden almıyo...sanki aziz yıldırımın kardeşi adam :))
hoşgeldin canım evt kavuştum Rabbim kimseyi ayırmasın inş.
ayyy bu erkekler bizimkide trabzonsporlu gözü kulağı orda kendi kendine sölenip duruyo harbi bunlara new oluyosa yiyen yedi işte sanki pay ediyolarda
hoşgördük cnm...............
geçmişi okuyodummmmmm....
birsen yawrusuna kavuşmuş...özlem bitmiş...
duygu gene kıtlık çalışmaları yapmış
mbluee işllh hayırlısı olur yarınki görüşmen..gerçekten hem çalışıyosun hemde oranın mutfağıyla uğraşıyorsun ii sabrediyorsun...akşam bende eşime gel çardakta oturalım birazda turlıyalım dedim...fenerbahçe zor durumda ya :) şu olaylar yatışsın öyle dedi..gözünü haberlerden almıyo...sanki aziz yıldırımın kardeşi adam :))
=)=) valal herşeyinide ortalığa koyma cnm eve gelcen cnn bişiy istese yok kım yemışş rahmıcna yemiş =)
en isimi yukseklere kldır çocukta obez olmasın =)
şaka bi yanda cnm ben kızardım şahsen elltinde musade edıo ortlı krıştırmasına ayığp edio bence
blım normlde mutfağa ben bakmıyorum. Ablamız var oda son zmnlarda eve doktor geliyor hftada 2 o gunler ben uraşıom mecburen bid epazar muhbettı var her pzrtesi pazrdayız =(
çağrı merkezi burdan daha ii olur düşüncesindeyım inş. öle olur yarında gireirm işe hyırlısıyla bakalım =)
sneın kocacında ammada koyu tuuto takıımını =) hiç maç sevmem allahtan eşimde sevmez ve izlemez =)
bal h geldın
lame kayboldu işi var hazar
=)=) valal herşeyinide ortalığa koyma cnm eve gelcen cnn bişiy istese yok kım yemışş rahmıcna yemiş =)
şaka bi yanda cnm ben kızardım şahsen elltinde musade edıo ortlı krıştırmasına ayığp edio bence
blım normlde mutfağa ben bakmıyorum. ablamız var oda son zmnlarda eve doktor geliyor hftada 2 o gunler ben uraşıom mecburen bid epazar muhbettı var her pzrtesi pazrdayız =(
çağrı merkezi burdan daha ii olur düşüncesindeyım inş. öle olur yarında gireirm işe hyırlısıyla bakalım =)
sneın kocacında ammada koyu tuuto takıımını =) hiç maç sevmem allahtan eşimde sevmez ve izlemez =)
Hoşgeldin bal
kışlık için hazırlıklara devam durmak yok
anamm senin işinde zor ozmn..onlarda bekliyo kupayı geri
anamm senin işinde zor ozmn..onlarda bekliyo kupayı geri
MBLUEE tatlım tabiki anneler göz kulak olmalı çocuklara ama çocuk heves etmiş sevaptır kız öle düşünme çocuğun olunca farklı düşünürsün gör bak
Tabi ben öle heryeri karıştırıp döken laf dinlemeyen ve sahip çıkmayan analara kızıyorum.
heee bal zati kupayı aldıklarında aman yarabbim neler diyodu bıkmıştım valla
şimdi geri alıncada sevinçten sölenicek vayyy başıma
Denizlideyim balım
buyur gel kışa misafirlerim geldiğinde çeşitim çok olsun diye yapıyorum malum misafirlerim hiç eksik olmuyor
trabzonun gözü vardı kupada zaten..zorla morla alıcaklar :)) horon tepersiniz beraber :)
cnm uzakmışsın ama 15 gün kalıcam ya sorun olmaz :))
ayy kışa gelicek misafirleri düşünüyo...işinmi yok yaaa
Ama balım aile kahvalatıları arkdaş kahvaltıları derken baya misafirlerim oluyo annem bile diyo sana gelen misafirin hatti hesabı yok diye
gözü yoktu canım alın teri vardı.ama malesef aziz yıldırım satın aldı kupayı.
habere gel...ece erkenle davut güloğlu evleniyomuşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?