Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

=)=) valal herşeyinide ortalığa koyma cnm eve gelcen cnn bişiy istese yok kım yemışş rahmıcna yemiş =)
en isimi yukseklere kldır çocukta obez olmasın =)
şaka bi yanda cnm ben kızardım şahsen elltinde musade edıo ortlı krıştırmasına ayığp edio bence

blım normlde mutfağa ben bakmıyorum. ablamız var oda son zmnlarda eve doktor geliyor hftada 2 o gunler ben uraşıom mecburen bid epazar muhbettı var her pzrtesi pazrdayız =(
çağrı merkezi burdan daha ii olur düşüncesindeyım inş. öle olur yarında gireirm işe hyırlısıyla bakalım =)
sneın kocacında ammada koyu tuuto takıımını =) hiç maç sevmem allahtan eşimde sevmez ve izlemez =)

hoşgeldin canım evt kavuştum Rabbim kimseyi ayırmasın inş.

ayyy bu erkekler bizimkide trabzonsporlu gözü kulağı orda kendi kendine sölenip duruyo harbi bunlara new oluyosa yiyen yedi işte sanki pay ediyolarda

anamm senin işinde zor ozmn..onlarda bekliyo kupayı geri

eşine de şampıyonluk elınde patlamasın:)
patrona cok gülüyom bende
adama malum oldu
2 gün evvel ıyıkı bayrağı ındırdım dıo
bende dalga gecıom akşama kadar
sabah dıo son gelışmeler neler
7 kişi daha ıcerde dedım sıra sızı gelıy dıkkatlı olun dedım ohh olsun dıo onlara

valla bu yüzden tartışma bile tartıştım ama malesef hiç fayda etmedi.kaygana evde ya o yüzden orası babaannelerinin evi o bişey demiyo onlarda yapmaya devam ediyolar.bende bazen saklıyorum bazen yesin diyorum.aslında yemesinde değiliz ortalığı karıştırmasına kızıyorum.ki gerçekten bazen oluyorki bişey canım çekiyo aa şuraya şunu koymuştum bi hevesle gidiyorumki yok. Allahım nasip ederse inşallah bir kaç sene sonra kurtarır hayırlısıyla rabbim.zaten enes büyüsün az daha mecbur büyük eve taşınacaz.o yüzden sabrediyorum."

bal h geldın
lame kayboldu işi var hazar

hoşbulduk böcükk

biliyorum bakmıyosun ama nerdeyse ortak gibi oldunuz ablayla..sevabını alırsın işllh ama nereye kdr çekilir...çağrı merkezleri zor ve az para veriyo diyolar ama içeri geçme imkanı tanırsalar niye olmasın şansını dene derim...

Hoşgeldin bal
kışlık için hazırlıklara devam durmak yok

hoşgördük cnm...sen nerdeydin duygu...kışın doğuma yakın gelip sende kalcam 15 gün filan yap annem devam ett

Son düzenleme:
Denizlideyim balım
buyur gel kışa misafirlerim geldiğinde çeşitim çok olsun diye yapıyorum malum misafirlerim hiç eksik olmuyor

Son düzenleme:
Eşim şimdiden tüketmeye başladı kızıyorum ona şimdi yersen kışın ne yicez diye kaldırdım kavanozlarımı

heee bal zati kupayı aldıklarında aman yarabbim neler diyodu bıkmıştım valla
şimdi geri alıncada sevinçten sölenicek vayyy başıma

trabzonun gözü vardı kupada zaten..zorla morla alıcaklar :)) horon tepersiniz beraber :)

Denizlideyim balım
buyur gel kışa misafirlerim geldiğinde çeşitim çok olsun diye yapıyorum malum misafirlerim hiç eksik olmuyor

cnm uzakmışsın ama 15 gün kalıcam ya sorun olmaz :))
ayy kışa gelicek misafirleri düşünüyo...işinmi yok yaaa

Ama balım aile kahvalatıları arkdaş kahvaltıları derken baya misafirlerim oluyo annem bile diyo sana gelen misafirin hatti hesabı yok diye

gözü yoktu canım alın teri vardı.ama malesef aziz yıldırım satın aldı kupayı.

Ama balım aile kahvalatıları arkdaş kahvaltıları derken baya misafirlerim oluyo annem bile diyo sana gelen misafirin hatti hesabı yok diye

ay herkes ne yiyosa onu yesinler :)))
hiç yoramam kendimi...kışında var sonuçta yenicek bişeyler...kendine kadr neysede okdr uzun boylu uğraşmamam sonuçta çalışıyorum...evde olsam yapardım belki...
gözü yoktu canım alın teri vardı.ama malesef aziz yıldırım satın aldı kupayı.

ayyy koyu trabzonluyo bak hele...lafta ettirmiyo...kim alırsa alsın ben cimbomluyum nan...

habere gel...ece erkenle davut güloğlu evleniyomuşşşşş

Hafta sonu izledim de 1-2 bilemedin 3 ay ömür verdim karadeniz erkeği hırçın ve kıskanç olur ece onu taşıyamaz zati şimdiden dayak olayı falan olmuş magzinde izlemiştim

heee ball horon tepicez yer arıyoz zati bişe olsada tepsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…