Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bencede daha evlenmeden boşandılar haberinide alırız.

ettirmem agaa kanım bordo-mavi benim. Ay cimbomluyum deyince aklıma yahşi cazibedeki barış geldi.hulusi bey ona nasıl ceza vermişti cimbom kümeye diyeceksin diye.buda kovulmamak için başlamış söylemeye.cimbom kümeye cimbom kümeye heeyyy. Bide heyyy diyo.

Son düzenleme:

:)) trabzonlu olmasa da yürütemezler..o camiada evlilik yürütmek zordur...

benim çok hoşuma gidiyo karadeniz horonları ya..çok eğleniyorum aralarına girince...

hayırlsıı cnm ya =) relaks ol

öle cnm inşllh sevabını alrım =)
bankanın çağrı merkezi cnm şartları aynı olursa çift maaş özel ssk gibi grerim hemencik =) burdada çok maş almıom cnm 950 tl alıorum 5 aydır ilk 6 ay 850 aldım

:)) trabzonlu olmasa da yürütemezler..o camiada evlilik yürütmek zordur...

benim çok hoşuma gidiyo karadeniz horonları ya..çok eğleniyorum aralarına girince...

aYIPDIR SÖLEMESİ ÇOK GÜZEL OYNARIM HERKEŞ BİZİ İZLER Bİ ARKADAŞIM VAR ONLA

Halayda baş çekerim horonu süper teperim damatta roman da mezdekede süperim var mı ben gibin hatun kızlarrrrrr

Son düzenleme:
Kızlarrrr akşama ne yemeğiniz var.

Ben tel şehriye çorbası,kabak kızartması,mantı,ve patates kızartması yapmayı düşünüyorum.

Kızlarrrr akşama ne yemeğiniz var.

Ben tel şehriye çorbası,kabak kızartması,mantı,ve patates kızartması yapmayı düşünüyorum.

oh daha ne olsun bende 1 kaşık yemek yok bişe düşünmedim ama rahatım kocem ne olursa yer kaç gündür babamlara çeşit çeşit yapıcam diye anam ağladı bugün bişe düşünmiyeyim offffff

napcağınızı yazın fikir olsun yavrularrrr

Son düzenleme:
ooooooo hadi bakalım...

Ben al aşağu diyolar ya orda kopuyorum...çok hoşuma gidiyo ya...

sen büdüşümü görsen.babaannesi öğretmiş alaşağı vur dizi diyo bu başlıyo kolları oynatmaya uçacak sanki.düğüne götürdüm tonyaya kemençe sesini duyar duymaz bu herkesten önce başladı kolları oynatmaya uçuyor.adamın birisi gördü bunu bayıldı.ooyyy ben sağa kurban olayım dedi geçti karşımıza enesle karşılıklı oynuyorlar.

Dikkat ettimde tonyada sadece kemençe cıv cıv gıy gıy sıkılıyom ondan ben şöle adam hem sölesin hem çalsın benim düğünüme kemençeci çağırmışlardı süperdi adam kurdu piste hem söledi çaldı oynadı ayyy ne çok oynamıştık yaaaa biz halka olduk adam ortamızda
bide ben sait uçar cimilli ibonun müziklerine bayılıyom offfff tam oyun havası

Son düzenleme:

anammmmmm yerim o küçük lazı ben....
eniştemde karadenizli..arabada bile karadeniz şarkıları çalar evde karadeniz tv..yeğenimde aynı kolları oynatmaya çalışıyo bazen :))
bu arada bazı slow şarkıları çok acıklı geliyo bana çok içten söylüyolar...

yok güzelim bizim düğünlerdede hem çalınıp hem söylüyolar.düğün dışında duygusal kemençe de çalınıyor.onların bazıları yine hoşuma gider.

ayyy balll şu son cümlene çok güldüm nedense

Evet o tür şarkıları benimde hoşuma gidiyor.

yok güzelim bizim düğünlerdede hem çalınıp hem söylüyolar.düğün dışında duygusal kemençe de çalınıyor.onların bazıları yine hoşuma gider.

Annemin halasının kızı tonyalılara kaçmiş nese düğün yaptılar gittik amannn ancak kemençe sıkıldık

Ben kazım koyuncuya bayılıyorum.allah rahmet eylesin.hatta benle ömerin şarkısı "denizde kararti" var.

annemin halasının kızı tonyalılara kaçmiş nese düğün yaptılar gittik amannn ancak kemençe sıkıldık

valla benim düğün çok güzeldi.pist dar gelmişti yalnız.çok acayip kalabalıktı.ve şimdi düğünlerde hep güzel oyun havaları çalınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…