hafta sonu izledim de 1-2 bilemedin 3 ay ömür verdim karadeniz erkeği hırçın ve kıskanç olur ece onu taşıyamaz zati şimdiden dayak olayı falan olmuş magzinde izlemiştim
heee ball horon tepicez yer arıyoz zati bişe olsada tepsek
ay herkes ne yiyosa onu yesinler :)))
hiç yoramam kendimi...kışında var sonuçta yenicek bişeyler...kendine kadr neysede okdr uzun boylu uğraşmamam sonuçta çalışıyorum...evde olsam yapardım belki...
Ayyy koyu trabzonluyo bak hele...lafta ettirmiyo...kim alırsa alsın ben cimbomluyum nan...
Hafta sonu izledim de 1-2 bilemedin 3 ay ömür verdim karadeniz erkeği hırçın ve kıskanç olur ece onu taşıyamaz zati şimdiden dayak olayı falan olmuş magzinde izlemiştim
heee ball horon tepicez yer arıyoz zati bişe olsada tepsek
:)) trabzonlu olmasa da yürütemezler..o camiada evlilik yürütmek zordur...
Benim çok hoşuma gidiyo karadeniz horonları ya..çok eğleniyorum aralarına girince...
valla bu yüzden tartışma bile tartıştım ama malesef hiç fayda etmedi.kaygana evde ya o yüzden orası babaannelerinin evi o bişey demiyo onlarda yapmaya devam ediyolar.bende bazen saklıyorum bazen yesin diyorum.aslında yemesinde değiliz ortalığı karıştırmasına kızıyorum.ki gerçekten bazen oluyorki bişey canım çekiyo aa şuraya şunu koymuştum bi hevesle gidiyorumki yok.Allahım nasip ederse inşallah bir kaç sene sonra kurtarır hayırlısıyla rabbim.zaten enes büyüsün az daha mecbur büyük eve taşınacaz.o yüzden sabrediyorum."
hoşbulduk böcükk
biliyorum bakmıyosun ama nerdeyse ortak gibi oldunuz ablayla..sevabını alırsın işllh ama nereye kdr çekilir...çağrı merkezleri zor ve az para veriyo diyolar ama içeri geçme imkanı tanırsalar niye olmasın şansını dene derim...
hoşgördük cnm...sen nerdeydin duygu...kışın doğuma yakın gelip sende kalcam 15 gün filan yap annem devam ett
=)=) valal herşeyinide ortalığa koyma cnm eve gelcen cnn bişiy istese yok kım yemışş rahmıcna yemiş =)
en isimi yukseklere kldır çocukta obez olmasın =)
şaka bi yanda cnm ben kızardım şahsen elltinde musade edıo ortlı krıştırmasına ayığp edio bence
MBLUEE tatlım tabiki anneler göz kulak olmalı çocuklara ama çocuk heves etmiş sevaptır kız öle düşünme çocuğun olunca farklı düşünürsün gör bak
Tabi ben öle heryeri karıştırıp döken laf dinlemeyen ve sahip çıkmayan analara kızıyorum.
cnm öle düşündümden değil ama ben evde yokken kımsenın çocu çekmecelerı karıştırıp aburucuburlarımı yemesın yanı =) ben evdeyken zatne verırım o anldamda dedım ttlım =)
yani.o camiada zaten niye evleniyorlarki onu anlamıyorum.
:)) trabzonlu olmasa da yürütemezler..o camiada evlilik yürütmek zordur...
benim çok hoşuma gidiyo karadeniz horonları ya..çok eğleniyorum aralarına girince...
aYIPDIR SÖLEMESİ ÇOK GÜZEL OYNARIM HERKEŞ BİZİ İZLER Bİ ARKADAŞIM VAR ONLA
Kızlarrrr akşama ne yemeğiniz var.
Ben tel şehriye çorbası,kabak kızartması,mantı,ve patates kızartması yapmayı düşünüyorum.
ooooooo hadi bakalım...
Ben al aşağu diyolar ya orda kopuyorum...çok hoşuma gidiyo ya...
sen büdüşümü görsen.babaannesi öğretmiş alaşağı vur dizi diyo bu başlıyo kolları oynatmaya uçacak sanki.düğüne götürdüm tonyaya kemençe sesini duyar duymaz bu herkesten önce başladı kolları oynatmaya uçuyor.adamın birisi gördü bunu bayıldı.ooyyy ben sağa kurban olayım dedi geçti karşımıza enesle karşılıklı oynuyorlar.
sen büdüşümü görsen.babaannesi öğretmiş alaşağı vur dizi diyo bu başlıyo kolları oynatmaya uçacak sanki.düğüne götürdüm tonyaya kemençe sesini duyar duymaz bu herkesten önce başladı kolları oynatmaya uçuyor.adamın birisi gördü bunu bayıldı.ooyyy ben sağa kurban olayım dedi geçti karşımıza enesle karşılıklı oynuyorlar.
dikkat ettimde tonyada sadece kemençe cıv cıv gıy gıy sıkılıyom ondan ben şöle adam hem sölesin hem çalsın benim düğünüme kemençeci çağırmışlardı süperdi adam kurdu piste hem söledi çaldı oynadı ayyy ne çok oynamıştık yaaaa biz halka olduk adam ortamızda
bide ben sait uçar cimilli ibonun müziklerine bayılıyom offfff tam oyun havası
anammmmmm yerim o küçük lazı ben....
eniştemde karadenizli..arabada bile karadeniz şarkıları çalar evde karadeniz tv..yeğenimde aynı kolları oynatmaya çalışıyo bazen :))
bu arada bazı slow şarkıları çok acıklı geliyo bana çok içten söylüyolar...
anammmmmm yerim o küçük lazı ben....
Eniştemde karadenizli..arabada bile karadeniz şarkıları çalar evde karadeniz tv..yeğenimde aynı kolları oynatmaya çalışıyo bazen :))
bu arada bazı slow şarkıları çok acıklı geliyo bana çok içten söylüyolar...
yok güzelim bizim düğünlerdede hem çalınıp hem söylüyolar.düğün dışında duygusal kemençe de çalınıyor.onların bazıları yine hoşuma gider.
annemin halasının kızı tonyalılara kaçmiş nese düğün yaptılar gittik amannn ancak kemençe sıkıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?