Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Ben kazım koyuncuya bayılıyorum.allah rahmet eylesin.hatta benle ömerin şarkısı "denizde kararti" var.

ayyyy inanmıyorum benimde favori şarkımdır o
bende volkan konak kazım koyuncu severim
oyun havalarında öbürleri çok neşeli söylüyolar

ayyy balll şu son cümlene çok güldüm nedense

sen ne anlarsın nan ne var gülücek...

mesela bi cerahpaşa şarkısı varr....her dinlediğimde sulanırım...

Evet o tür şarkıları benimde hoşuma gidiyor.

Annemin halasının kızı tonyalılara kaçmiş nese düğün yaptılar gittik amannn ancak kemençe sıkıldık

ay evt fazlası bayıyooo
hep olmıcak arada renk vercek

sen ne anlarsın nan ne var gülücek...

Mesela bi cerahpaşa şarkısı varr....her dinlediğimde sulanırım...

Ay evt fazlası bayıyooo
hep olmıcak arada renk vercek

bencede cerrah paşa çok anlamlı bir şarkı.karadenizin kanayan yarasını anlatıyor.çernobilden sonra kanser vakaları oldukça çok karadenizde.

Denizde kararti var bu gelen kayık midur

Ben ozledum yarumi ağlasam ayip midur

Oy dumanlar dumanlar hep dağlari sardunuz
Yureğumun derdini bilsenuz ağlardunuz

K'arardi K'aradeniz taşti bu yana taşti
Haber verun yarume gyozlerum doldi taşti

Gemi mil ilen olur sevda dil ilen olur
Guzeller çok var ama meyil birine olur

ben bu şarkı için diyom ki nevgül herkese hitap ediyo isteyen istediği yerden alsın geçen face paylaştım.

Son düzenleme:

ömerim askerdeyken çok söylerdim ben ona.oda bana.bazen darlandım hadi şarkımızı söyle derdi.

zenno 88 hoşgeldin cnm aramıza yenı evlısın daha maş. yaş kaç daha önce çalışıomuydun =) aramıza nerden katılıosun =)

[ı][/ı]
zenno 88 hoşgeldin cnm aramıza yenı evlısın daha maş. Yaş kaç daha önce çalışıomuydun =) aramıza nerden katılıosun =)

asya yakasında oturuyordum orda calıstım cnm avrupa yakasına gecınce mecbur işi terk ediyorsun yasım 23 ben hep bu forumu takip ediyordum öyle üye oldum bir anda

[ı][/ı]

asya yakasında oturuyordum orda calıstım cnm avrupa yakasına gecınce mecbur işi terk ediyorsun yasım 23 ben hep bu forumu takip ediyordum öyle üye oldum bir anda

=)=) hadi ya demek ziyaretçilerden biri sendin =) ozmn sen hepimizi tanıosundur cnm =)
topin en minnakı benım =) biliosun hala deveredemedım ya =)
ne iş yapıodun cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…