=)=) hadi ya demek ziyaretçilerden biri sendin =) ozmn sen hepimizi tanıosundur cnm =)
topin en minnakı benım =) biliosun hala deveredemedım ya =)
ne iş yapıodun cnm ?
Uğur böcüğü başka topiklerde fink atıyo
böcüğün kaç tane topiği var şaşıyom valla nasın laf yetiştiriyo onların bitanesine misafir oldum da ben bugün
meloş oradaydı diye ama yokkk anam bana göre deell öle aynı anda bikaç yere yetişmek
he walla hangi ara iş görüyolar....
ben ocak annelerine dalıyom ama ne mümkün yazmak..sadece faydalı bişeyler olursa okuyorum..muhabbeti pek kuramadım çok kakalabalık ve sayfalar çok hızlı ilerliyo...mesela dün akşamdan bu akşama okumadığım kimbilir kaç sayfa birikmiştir...böcük artık bu işin duayeni olmuş :)) profösör böcükk
he walla hangi ara iş görüyolar....
ben ocak annelerine dalıyom ama ne mümkün yazmak..sadece faydalı bişeyler olursa okuyorum..muhabbeti pek kuramadım çok kakalabalık ve sayfalar çok hızlı ilerliyo...mesela dün akşamdan bu akşama okumadığım kimbilir kaç sayfa birikmiştir...böcük artık bu işin duayeni olmuş :)) profösör böcükk
nolıy burda:82:
işim yoğun olmasada bıde
hee yoğunmuşsun fink atıyomuşsun
ayyyy mblueee herv seferinde gülüyom sana kız sen kaçlısın en minnakı benim deyip durursun söle bakemmm
yavru kuşlarrrr ben kaçar herkeşlere iyi akşamlarrr
bende ağustos bebişlerinde yazıyodum sizi buldum buralı oldum dahada kopamadım bak bide heryerde ki sohbet pek güzel olmuyo
gerçekçi ve hoş dostluk muhhabeti olmalı günübirlik sevmem
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr bugün hiç çalışasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?