Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

=)=) hadi ya demek ziyaretçilerden biri sendin =) ozmn sen hepimizi tanıosundur cnm =)
topin en minnakı benım =) biliosun hala deveredemedım ya =)
ne iş yapıodun cnm ?

ayyyy mblueee herv seferinde gülüyom sana kız sen kaçlısın en minnakı benim deyip durursun söle bakemmm

Uğur böcüğü başka topiklerde fink atıyo

böcüğün kaç tane topiği var şaşıyom valla nasın laf yetiştiriyo onların bitanesine misafir oldum da ben bugün
meloş oradaydı diye ama yokkk anam bana göre deell öle aynı anda bikaç yere yetişmek

Son düzenleme:

he walla hangi ara iş görüyolar....
ben ocak annelerine dalıyom ama ne mümkün yazmak..sadece faydalı bişeyler olursa okuyorum..muhabbeti pek kuramadım çok kakalabalık ve sayfalar çok hızlı ilerliyo...mesela dün akşamdan bu akşama okumadığım kimbilir kaç sayfa birikmiştir...böcük artık bu işin duayeni olmuş :)) profösör böcükk

bende ağustos bebişlerinde yazıyodum sizi buldum buralı oldum dahada kopamadım bak bide heryerde ki sohbet pek güzel olmuyo

gerçekçi ve hoş dostluk muhhabeti olmalı günübirlik sevmem

Son düzenleme:

nolıy burda:82:
işim yoğun olmasada bıde

ınanılmaz acıktımkarnımda kurtlarım dellenıo şuan
cnm neler neler cekıo ama benm yemek bellı
kahvaltı tarzı yada karpuz peynr olcekyemek yapmıyom bu aralar işemede gelıo ama akşama yarın için yaparım belkı

ütü var kuaföre gıtcem dahaaman boşverdım yemeğı

hee belli böcük...yoğunsun...

bende çok acıktımmmm....annemin dolmalar ve böreklerden duruyo ama cnm yoğurtlu biber kavurması istedi...yapsam soğumasını bekle derken iştahım kapanır...napsam aceppp

mbluee nan senin daha bıyıkların terlememiş :)) bölemi diyolar???

selam kızlarrr
herkes iyidir umarım, biz kızımla çok iyiyiz çok şükür
efsundan haber alan varmı, doğum yapmıştır herhalde ?

bende ağustos bebişlerinde yazıyodum sizi buldum buralı oldum dahada kopamadım bak bide heryerde ki sohbet pek güzel olmuyo

gerçekçi ve hoş dostluk muhhabeti olmalı günübirlik sevmem

ben kasım annelerine takılıyorum hamile kaldığımdan beri eskiden çok yoğundu ama çok faydasını gördüm. halada kopmadım.
diğer geyik topiğinede bayadır takılıyorum. 2 sene oluyor nerdeyse sohbet çok hoş orda.
burayada geçen sene bakıyordum arada birkeç bişey sordum. sohbet güzel olunca katıldım.
3 topiğim var. hepside çok hoş.
birsencim sağol tatlım diğer topiğe geldin bize katıldın. arada gel bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…