Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydınlarrr fıstıklarrrrrrr

ladyyy len ne kalktın erkenden yat uyu bebiş olunca çok ararsın bugünleri yavruuuu

meloşum gelirim arada emme dediğim gibin ben iki yere yetişemiyom bi tarafı aldatıyom sankim rahatsız oluyom

günaydın kızlar....

ladycim.. afiyet olsun canım...

lady afıyet olsun cnm yarasın hatta

duygu benımde çok çalışasım var ama iş yok

sağolun kızlar ama bana değil bebişe yarasın bana yarayan yeterince yaradı 19 kilo aldım zati şaka gibi

günaydınlarrr fıstıklarrrrrrr

ladyyy len ne kalktın erkenden yat uyu bebiş olunca çok ararsın bugünleri yavruuuu

canım çalışırken bi çıksam izne akşama kadar yatacam diodum nerdee ilk günler bi zorlamayla yattımda yatamıomki

sen de şimdi heyecan merak vardır ondan uyuyamıyon kuzum
bende sabah uyksunu pek sevmem ama yinede 10 kadar uyurum yanimmm
kalkayımda işlerimi erkenden yapayım derdim evde amann sanki geç bitse ne oluyomuş kovalayan mı var dinlen yat
h.sonu bilem uyumuyom deli gibin

Son düzenleme:
Günaydınlar ben geldim vazgeçilmez insan vazgeçilmez arkadaşınız topiğin süsü nevgül geldi. Allahım kendimle gurur duyuyorum ne kadar mütevaziyim.:94:

Son düzenleme:
slm güzeller
nasılsınız bakalım...

yine işler yoğun yoğuunn...
ama patroncuk yokken geleyim dedim nasılsa bitmez bu işler :)))))

canım işleden dolayı pek fırsat bulamıyorum....

nevgül... aman da aman.. hoşgelmiş topiğin al yanaklısı:))

slm güzeller
nasılsınız bakalım...

yine işler yoğun yoğuunn...
ama patroncuk yokken geleyim dedim nasılsa bitmez bu işler :)))))

efenim hoşbuldum lamem.

caspersy iyi ettin canım.hoşgeldin işlerin bittiği nerde görülmüş.

evde sıkıcı canım ya yapılacak o kadar işim var kalkamıyorum yerimden hem ne dii canını sıkan annem çocuk sonuçta düşe kalka öğrenir sıkma canını

hoşgeldin canım.. iyiyiz sen nasılsın???

iyiyim tatlım ya çalışıyorum iş güç off pofff

efenim hoşbuldum lamem.

caspersy iyi ettin canım.hoşgeldin işlerin bittiği nerde görülmüş.

hoşbuldum canm benmm ayy bitmio valla bitmiooo
kitap var elimde ıyyy iğrençç

ayy canım benim ya kıyamam ya bebişş

evde sıkıcı canım ya yapılacak o kadar işim var kalkamıyorum yerimden hem ne dii canını sıkan annem çocuk sonuçta düşe kalka öğrenir sıkma canını

öylede ne bilim o düşünce benim içim acıyo.engelde olamıyorum kaşla göz arasında düşüyo.bazen şaşırıyorum nasıl başarıyo diye.

casperım senın patron yıllık ızıne neyım cıkmıyor mu
h geldın cnm bu arada

lady 19 kılonun hemencık verırsın beben olsunda gerısı kolay ama kılo vercem dıye yememezlık etme
süt lazım bılıon

nevgül amanda aman h geldın enes içinde üzülme hacı ya anasın dayanamıon blıom ama düşe düşe büycek işte

Günaydınlar ben geldim vazgeçilmez insan vazgeçilmez arkadaşınız topiğin süsü nevgül geldi. Allahım kendimle gurur duyuyorum ne kadar mütevaziyim.:94:

hoşgeldin tatlım seni bide topiğin hamaratı ilan ediyorum

Hem İş hem eş hem kaynana bakan hem ana hemide bahçe işleri yapan hamarat garuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…