Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aynı şeyi duymaktan bıktınız belki ama ben hala regl olmadım ya.bugün 18.gün.doktora gidip ilaçta almak istemiyorum.bakalım ilaçsız ne zaman olacak diye.doğrumu yapıyorum acaba.

aynı şeyi duymaktan bıktınız belki ama ben hala regl olmadım ya.bugün 18.gün.doktora gidip ilaçta almak istemiyorum.bakalım ilaçsız ne zaman olacak diye.doğrumu yapıyorum acaba.

canım bıkmak olur mu hiç...
ama dr a git canım ya ilaçsız olmasını bekleme bencee kendi kendine sıkıntı oluo çünkü

nıyeyse o sitenın lınkını veremıom ama merak edenler için dıyım google amcaya yazsınlar harıka

ayrılık ancak bu kadar güzel anlatılır yazn cıkcak

benim tarkanın şarkısı işim olmaz çok hoşuma gitti.normalde şarkı dinlemem ama o hoşuma gitti.büdüşümle dans ettik akşam o şarkıda.

bende sibel canın kader şarkısına bayılıom kader sen bize nazik davranmadın kader herkese eşit yazılmadın

aman sıkma canını arada banda geliolar cnm =)

bilmiyorum ne yapsam.:44:

nevgulum kendını boşa strese sokma bi doktora görun nıe gecıkıo nıe olmuo arştır ilç kullnmk grklıyse kullan cnm üzme ttlı canını regl olmamkta stres yapıo ınsana

bana hem stres hem sinir yapıyo.böyle her an patlamaya hazır bir bomba.

ayy hava çok sıcak hiç iş yapamasım yok halıdem yok öle bitkin hissediom kendmı ama evdeki işleri düşünüp toprlnmm lazım hepsını halletcem bugun

1. çamaşır yıka as ( 2 makıne) 1 makıne yarın yıkarım
2. yemek hazırla ye
3. mutfağı topla bulaşık makıne boşalt
4. evi süpür ,tozal ,sil
5.banyoyu yıka
6. yat dinlen =)

selam yavurlar ..
herkes nasıl bakalım..

işim çok, ama çoooook bunaldım

tatil gelsin artııııık...şöle azıcık işe gelmiyim yaa ...

ama karar verdim bu hafta sonu sitenin havuzu siftahlıcaz :)

hem tatilden önce hafif bronz olalım dimi :)

düğün dernek var zati abiye güzel durur...

hoşgeldin patikim.ayy sevsinler abiyeni senin.

cnmmmm sitenizin havuzudamı varmış hnimiş hanimiş patikimmm

bal garusu nerelerde yavuuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…