Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

biraz ekonomik bilgi veriyim...

bulaşık makinama deterjan aldım..realde kampanya var kızlar 56+56 112 adet 24 tl verdim..başka marketlerde 60 tane 24 tl..haberiniz olsun.. sanırım bana 1,5-2 sene rahat gider..

bingo soft lar pahalıydı ama 8 küsür...eşim bana 6 tl ye almış..ilk defa kullanıyorum ama çok güzel kokuyor...

Bendede var 1 kutu balcım
kızlar yumuşatıcı ne kullanıyosunuz en süper kokan hangisiiiii
bingo soft kırmızı kullanıyodum bitti
sonra pembe yumoşmu bingomu bilmiyorum aldım.çok kötü kokuyo şişesi sanki ama yıkanınca daha hoş kokuyo.
başka ne var güzel kokan kızlar

vernel,yumoş,viking hepsini denedimm...
ya benim makinadan sanırım kokutmuyo..devrini çok yükseltirsem kokutmuyo devrini azaltırsamda bu sefer kurutmuyo..ama bu bingo soft hoşuma gitti o yüksek devirde bile koku verdi..pembe cnm...
anneme hep viking alırdım çok güzel kokardı...

makinan arçelikmi bal benim makinam arçelik yumuşatıcıyı hemen çekiyo koyduğum gibi kimilerininki sonradan alıyor...
bende bazen zamanım varsa son yarım saattinde koyuroum yumuşatıcıyı
benimde sanırım pembe bingo...şişesinde ağır kokuyo kokulu sakızlar gibi.ama makinada güzel kokuyo sonra dmi?

Son düzenleme:

vestel cnm benim ama benimde hemen çekiyo..son yarım saate girdiğinde ekliyorum bende...
şişeden koklamadım o sebeple bilemicem ama çamaşırda mis kokuyo...teyzeme sorcam bide ne kullanıyo..yazlıklarını çıkardığında şahit oldum hala kokuyodu :)

kızlar ben sordum servise.. yumuşatıyı çok koyduğunuz zaman öyle alıyormuş.. yumuşatıyı o üzerindeki plastiğe değmeyecek kadar koymak lazımmış.. ben şimdi öyle yapıyorum... almıyor:)

kızlar ben sordum servise.. yumuşatıyı çok koyduğunuz zaman öyle alıyormuş.. yumuşatıyı o üzerindeki plastiğe değmeyecek kadar koymak lazımmış.. ben şimdi öyle yapıyorum... almıyor:)

cnm sanki dere gibi içine akıyo..1 damlada koysam gidiyo..

ne şans yahu ben gelemıyorum sız yazdıkça yazıyorsunuz

tam alıntı edıom cvp vercem hopp bi iş cıkıo:84:

düşmemle ılgılı nazar geldım harbıden
karşı komşu ooo sabahın köründe kalkmışsın bıde cam sılıyorsun dedı kadın içerı gırer gırmez ben patgözüne...ama harbı bı yerıme bişi olmadı ınş
aksılıkler bugunde yakamıo bırakmıo
ben bı kurşun döktürem:89:

uyyamadım barı iş edeyım dedım

brck ben bidonu döksem isteme demez..hepsini içer :))

böcük bende balkonunkileri sildim ama düşme tehlikem yok keşke evinkilerde katlama olsa..katla katla sil gitsin 5 dakka sürmiyyy

ben hepsını denedım bıngo soft beyaz olanı uzun süre duruyo kokusu
1000 1200 devırde hemıde

benımde arçelık mak.ama hemen akmıo kurulamaya yakınolduğundan kokusu kalıcı olabılır mıacep
ne kadar koyarsam koyayım bazen o hazneyı aşıyom dökerken bazen tam hazne kadar asla almıo önceden
ayarlarınızda sorun olmasın:26:

kaynanalr konuşulmuş ben kaçırdım

casper 2000 lıralık hedıye gelse bende bişi demesdımaman aman onun olsun dünya bişiyını ıstemem

daha ne dıycektım
şeker h geldın
mblue nerde acep

şimdık yemeğegıdebılrımsakın cok yazman

brck ben bidonu döksem isteme demez..hepsini içer :))

böcük bende balkonunkileri sildim ama düşme tehlikem yok keşke evinkilerde katlama olsa..katla katla sil gitsin 5 dakka sürmiyyy

ben zaten mutfakla başladım temızlığe
dolapları sıldım heryerı mıs yaptım en kolay mutfak sılınıyo küçük yaa dedım 2 dk sılem anam ınem derken pattt
kendı evım olsada katla katla sılsem
benımkıler ölüm
demrlerden ben bıle sığmıom
araba fırçası ıle yıkıyom sonra durula sonra bı sopaya sar sonra kurula kol falan kalmıo:84:

böcük arçelik benimde 7 kg lık ama alıyo hemen içiyo ben çözemedim henüz.
balında dediği gibi şişeyi devirsem alır makina
bingo beyazı deniyim bakalım nasılmış.
bide minik konsantreler var onlardan alıyomusunuz

benımde ondan reklamı cıkıyor ya yok en ekonomık camasr mak.dıye bulasık mak.reklama cıkıo

mınıkler cok pahalı almıom
hoşbuldum böcük sende hogeldin geçmiş olsun kız sanada iyi kırmamışın kaseyi

elımı camın kenarından bırakmadım totom değmedı ama belımı mermere vurdum
morardı

bugun halılarımı yıkamaya vercektım vazgectım
vercem yer 3 tl dedı hespladık 60 tl edıy
neyse benım halılarımın bazılar shangı ne ondan işte mt daha fazlaymış
geçen yılda aynısı oldu daha fazla ödedım ama hıc temız olmamıştı
zaten onlar makınada yıkanmaması gerekıyordu
alırken adam demıştı mak.verme elınde lifle yıka
bende düşündüm taşındım elimde yıkamaya karar verdım

komşumda dıyo boşuna para bayınma hıc ıyı yıkayan yeer yok
yıkarız bırlıkte dıye ama bılmım
h sonu ablam gelcek oraya gtcem diğer haftaya kaldı oruca 1 gun kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…