- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hoşbulduk cnm.......
günaydın demeyi bile unutmuşum casperın yazısını okuyunca :))
günaydın hatunlarrr........
ya ben bu arada 1 kilo vermişim çok üzüldüm..yawruma zararı olmaz işllhh...
Sağ ol canım . Ne var ne yok? Oy maşallah senin bebişte kocaman oluyorbrck ya ne desem boş çok üzüldüm ama evi emlakçıya vermeden bi çözüm bulsanız
çok az kalmış ödenmicek bi rakam değil...borç alamazmısınız yada patrondan biraz iste en azından şimdilik 3 taksitini kapatıcak kadr cnm...offffffff...Allah yardım eder şu mübarek günlerde sıkma canını...
tanemimmm mısır tanemmmmmmm
sende sıkma canını konu ne bilmiyorum ama sinir stresle insanlar birbirini kırabiliyo..anneler benim gözümde hep tertemiz melektir o sebeple ne yapsa anneciğin o senin belki hatalı belki cahilce olabilir ama hiçbi anne yawrusunu bilerek isteyerek üzmez canım....barışırsınız cnm sıkma güzel canını...
melodii yawruşuna geçmiş olsun..tamamen iyileşsin artık yawru ya her akşam ateş yazık cnm..
günaydın kızlar
casper tebrik ederim tatlımmmm, inş.güzel bi hamilelik geçirirsin:))
ee kızlar nasılsınız, melodi geçmiş olsun tatlım
canım zararı olmaz merak etmee... ilk aylar 3-5 kilo veren var.. içini rahat tut sen::)
cnm evet ama onlar bulantıdan bişey yiyemeyenler ve sürekli istifra edenler..
benim 3 ayda bitti..kuzu artık yediklerime ortak..azmı yiyorumki..aç kalmıyorum aslında çok aman aman yemiyorum ama meyvam sütüm cevizim eksik olmaz hiç..doktora ikinci gittiğimde almadığım için şaşırmıştı şimdide verdiğim için şaşırcak sanırım..gerçi daha var açığı kapatırım işllh..
hoşgeldin şekerim....
Allah kabul etsin böcük....
casper sevinçten bilgisayarı kapattı :))
Sağ ol canım . Ne var ne yok? Oy maşallah senin bebişte kocaman oluyorannesi bu arada :))
Organikçim hoşgeldin naber ?
hoşgeldin canım....
vallaa sıcakalr dışında herşey yolunda... sen de ne var ne yok..
canım ben midesi bulanmadığı halde hamilelikte 8 kilo verip doğumu normal kilosundan daha az kg tamamlayanını biliyorum... hiç kafana takmaaaa....
başım cok fena ağrıyoo
gece bişi yemedım 5 leplebı ve su içtım
açlık ve susuzluk yok ama baş ağrım fena
sanırım alışma dönemı
ciddimisn cnm...eee bebiş ne yemiş ozmn...ayy sevindim ya bende üzüldüm sabah sabah halime..1 kilo süt aldım gece içmiştim bunuda içiyim dedim bide sabah yarım ekmek yedim kahvaltıda :)) neyse kendimi zorlamıyım ozmn..sağol lamem benim...
İlk gün ya olabilir tatlım . Cenabı Allah yardım eder ne güzel ben tutamayacağım bu sene
Balım bende hiç almadım aksine bir -iki kilo verdim ama bu aydan sonra başlarım artıkın almaya .
Sağ ol fıstığımoyy maşallah maşallah tanem:)) sağlıcakla gelsin annesinin kucağına inş.
böcük Allah kabul etsinde pzt.başlasaydın yaa:S
Canım sen ikiliyi ne zaman yaptırcaksın ? İkiliden sonra üçlü sonra dörtlü oluyormuş:) Ama doktor bana ikili testin iyi gerek yok dedi yaptırmadı üçlüyü . Nasip olursa dörtlüye artık 20. haftamda . Çok takma canım bünyeye göre değişiyor . Bol bol su 3 litre gibi ihmat etme .nan desene sende sabahtan beri..lamem demese bugün akşama kdr yemek yicektimm..
kontrolün nezmn senin cnm?? 2li testten sonra neye bakılcak şimdi???
oyy maşallah maşallah tanem:)) sağlıcakla gelsin annesinin kucağına inş.
böcük Allah kabul etsinde pzt.başlasaydın yaa:S
İlk gün ya olabilir tatlım . Cenabı Allah yardım eder ne güzel ben tutamayacağım bu sene
Balım bende hiç almadım aksine bir -iki kilo verdim ama bu aydan sonra başlarım artıkın almaya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?