Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar bu sıcak havalarda hiçç cansıkıntısı çekilmez =) gelin hep birlikte iyi olalım Rabbimizden isteyelim herşeyi şu mğübarek aylarda bolbol dua edelim herzaman şükür edelim .Rabbim inşallah hepimize huzur versin dualarımızı kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin inşallah =) ne güzel ramazan geldi rabbim inşallah bu ramazanıda sağlıklı sıhahtli geçirmeyi nasip etsin hepimize inşllah amin =)
şimdiden ramazan sevıncı ve heycanı sardı dört yanımı =) ağırlıcam misafirlerime ne mamalar hazırlasam die düşünmeye başladım bile =) çok şükür rabbimize

cnm ikili yaptırdım ben doktor ama diğerleri için net konuşmadı gittiğimde sorarım artık...
su 1,5-2 içiyorum 3 çok nan patlarım okadan suyla P

mbluee işllh Rabbim hepimizin gönlüne göre verir...güzel dileklerin için sağol cnm...

misafirlerimi düşünüyosun...bende bu sene kimseyi almasam diyorum P yeter geçen sene aldım :))
hem ben bu durumda okadan insanı nasıl ağırlarım yaa..düşündükçe sıkıntı basıyo :))

ayyy benide benide heyecan sardı bende çok severim ramazanı ve misafirleri kıss artıkın paylaşırız ne pişirecez ve hazırlıkları hadi hayırlısı Rabbim sağlık versinde yapalım....ohhhhh NE MÜBAREK AY LÜTFETMİŞ RABBİM ÇOK ŞÜKÜRRRR....

birsencim tecrübelerden yararlanmaya çalışıyorum cnm..
eee sen su içmeden okadan su nerden oluşmuş ki??

birsencim tecrübelerden yararlanmaya çalışıyorum cnm..
eee sen su içmeden okadan su nerden oluşmuş ki??

yani bilmiyorumda sonrası zati yaza denk geldiya çok su içiyodum ve kavun karpuz meyve komposto bol bol sıvı tüketiyodum ağustosta doğurdum ben.
ozamanlar doktor endişelnme dedi ama sonradan su içiyosun artık değil mi diyordu?demekki oda bişe biliyordu ki o şekilde söledi.

ee cnm içmişsin işte yoktan varolmamış ki :))
su hem her zaman gerekli..hamiş olmıyanlar bile içsin bol bol..
benim sudan şikeyetim yok zaten de 3 lt içemem sanırım..en fazla 2 lt...

ilk idrarla yapın diyolar ya şimdik yapsam çıkar mı acep yarın sabahı mı beklesem

bencede hamilesin içimden bir ses öyle diyor. güzel haberlerini bekliyoruz.

melodim tatlım geçmiş olsun.kreşi sık sık arada mavişin ateşini takip etsinler oyyy yerim boncuğum.

sağol canım babası ve ben arıyoruz gün içinde. ateş olunca müdür hanım ilgileniyor.

ay kıyamam yaa havalardan olmasın
süreklı çıkıyo ateşi
dr a götrudunuz mu cnm

erken başlamak istedım cnm Allah kabul ederse
şu saate kadarda zorlanmadım

yok canım havayla ilgisi yok. pzartesi gittik zaten kontrolümüz vardı. dün dr. arayıp sordum. diş ateş yapıyor. eğer hasta olsa ateşi düşünce neşesi yerine gelmez.
bugün düzenli olarak calpol şurup verecekler. bende akşam kontrol ederim yatmadan içer.
2 gecedir hem geç yatıyoruz hemde saati kurup kalkıp kontrol ediyorum.
bugün ateşi çıkmamış şükür. 4 gün filan sürüyormuş. devam ederse tekrar gidicez. dr.

ee cnm içmişsin işte yoktan varolmamış ki :))
su hem her zaman gerekli..hamiş olmıyanlar bile içsin bol bol..
benim sudan şikeyetim yok zaten de 3 lt içemem sanırım..en fazla 2 lt...

balım yani 2-3 ay hiç içemedim çok tiksindim onu diyorum tatlımmm

Ben hiç bilmiyorum ne zaman diş çıkartır bebekler :S iki tane kitap okudum ama sağ kulağımdan girdi diğerinden çıktı çoğu bilgiler .

evet dertlerini anlatamıyolar o daha fena. sıcaklarda etkiliyor tabi.
tanem bu durum her bebeğe göre değişir. 4 aylıktan başlar yaşına kadar sürer. geç çıkarmak iyi derler.

gene mı anandasın sen
ahh ahh ben koce olcamkı sana evden cıkarmamzaman coksa banada beklerım cnmn
hep annen olmaskı azda bana yardım et

evet yavru annemdeydim ama bak bugün evimdeyim,kalktım,bahçeme nane ektim,bahçeyi bir güzel suladım,balkonu yıkadım,dünden kuruyan çamaşırlarımı topladım kaldırdım,mak. çamaşır atmıştım onlar bitti astım,evi bir havalandırdım dedim size bakayım.....anlayacağın evime de bakıyorum kız :))))
zaten üst üste annemde olmamın sebebi annemin rahatsızlığıydı,dün de doktora gittik samatya ya neyseki sırtından aldırdığı parça iyi huylu çıktı.Çok şükür Rabbime.....

günaydın...

adacım ne güzel.. iyi ki annene yakınsın, böyle zamanlarda çok işine yarıyor değilmi...

evet canım yaramaz mı hiç,insanın eli ayağı oluyor,benim ihtiyacım olduğun da o koşuyor hemen onun bir alo demesine ben 10 dk. ya yanında olabiliyorum,sen nasılsın bu arada bebiş olayı ne alemde bu ayda bir şey yok mu????

hayırlısı canım ya ne olursa olsun önce hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun....tabi babası da görsün yavrukuşu,ayyyy ne güzel heyecanlardır,yavaş yavaş benim de içime işliyor....

geçmişin bir bölümüne bakabildim,birazdan kalanını okuyacağım,melodicim nedir senin bu sıkıntın böyle bitmek bilmez vallahi ben bunaldım,yani çalışan kadın olmak bu kadar mı zordur.Allah'ım hayırlısını versin,üzülme bununda vardır bir sonu,her dert ömürlük değildir....

Son düzenleme:
balcımmmmmm

Hamilelik (Gebelik) 14. Hafta

Gebeliğin en rahat dönemi olan ikinci terimestar'a hoşgeldiniz. Artık bebeğiniz tamamen bir insan görünümünde. Kaslardaki güç gelişimine bağlı olarak kafası öne eğik değil. Zaman zaman kafasını dik tutabiliyor. Doktorunuz ultrason ile incelerken size bebeğinizin el salladığını gösterecektir. Evet bebeğiniz artık ellerini kullanabiliyor. Gerçi bu tamamen refleks bir hareket ama olsun. Size ilk defa merhaba demesi hoş bir duygu değil mi? Bu arada bebeğiniz artık diğerlerinden tamamen farklı. Çünkü artık ona hiç değişmeden ömrünün sonuna kadar eşlik edecek olan parmak izi var!...Şu anda kendileri yaklaşık 25 gram ağırlığında ve 10 santimetre boyunda. Artık tüm besin ve oksijenini plasentası yardımıyla sizden alıyor. Plasentasyonun tamamlanması ile sizdeki uyku ve yorgunluk halide ortadan kalkacak. Dışarıdan bakanlar eğer yeterince dikkat ederlerse gebe olduğunuzu anlayabilirler. Progesteron hormonunun etkisi ile bütün düz kaslarınızda gevşeme meydana gelmiştir. Bu bel ağrıları, kabızlık ve tansiyonda hafif düşme olarak size yansır. Bulantılar geçmiştir ama yine progesteronun gevşetici etkisi ile mide içeriği yemek borunuza kaçar ve yanma olabilir. Bulantılar geçtiği için beslenmeniz düzelir, enerjiniz artar. Pekçok kadın gebeliğin bu döneminde kaybettiği cinsel dürtülerine yeniden kavuşur. Bu hoş bir durumdur. Unutmayın herhangi bir komplikasyon yok ise gebelikte cinsel ilişki yasak değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…