Sağ ol fıstığımdarısı hayırlısıyla yüreğinden geçenlere .
Canım sen ikiliyi ne zaman yaptırcaksın ? İkiliden sonra üçlü sonra dörtlü oluyormuş:) Ama doktor bana ikili testin iyi gerek yok dedi yaptırmadı üçlüyü . Nasip olursa dörtlüye artık 20. haftamda . Çok takma canım bünyeye göre değişiyor . Bol bol su 3 litre gibi ihmat etme .
ciddimisn cnm...eee bebiş ne yemiş ozmn...ayy sevindim ya bende üzüldüm sabah sabah halime..1 kilo süt aldım gece içmiştim bunuda içiyim dedim bide sabah yarım ekmek yedim kahvaltıda :)) neyse kendimi zorlamıyım ozmn..sağol lamem benim...
birsenim sağol cnm ben verince bebek beslenemz sanıyodum...
ayyy ne güldüm balım sana 1 lt süt ve yarım ekmekmi?
su meselesine gelirsekde benim sizin dönemlerdeyken kötü geçiyordu hamişliğim sudan nefret etmiştim 1 bardak zor içiyodum ve herkes su içmessen bebeğin susuz kalır falan vs.doktor endişelenme içebilldiğin zaman içersin 5 aydan sonra geçiyoya bulantılar ve ben doğurdum doktorum şaşırdı benim bebişim su ikiziymiş okadar çok suyu bolmuş ki suyu bol olan bebiş sağlıklı olur demişti doktor doğum bitti hala su geliyodu neyse yanim onun bunun dediğine sakın ha kulak asmicazzzzz.tabiki belli ölçülerde
kızlar bu sıcak havalarda hiçç cansıkıntısı çekilmez =) gelin hep birlikte iyi olalım Rabbimizden isteyelim herşeyi şu mğübarek aylarda bolbol dua edelim herzaman şükür edelim .Rabbim inşallah hepimize huzur versin dualarımızı kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin inşallah =) ne güzel ramazan geldi rabbim inşallah bu ramazanıda sağlıklı sıhahtli geçirmeyi nasip etsin hepimize inşllah amin =)
şimdiden ramazan sevıncı ve heycanı sardı dört yanımı =) ağırlıcam misafirlerime ne mamalar hazırlasam die düşünmeye başladım bile =) çok şükür rabbimize
birsencim tecrübelerden yararlanmaya çalışıyorum cnm..
eee sen su içmeden okadan su nerden oluşmuş ki??
yani bilmiyorumda sonrası zati yaza denk geldiya çok su içiyodum ve kavun karpuz meyve komposto bol bol sıvı tüketiyodum ağustosta doğurdum ben.
ozamanlar doktor endişelnme dedi ama sonradan su içiyosun artık değil mi diyordu?demekki oda bişe biliyordu ki o şekilde söledi.
ee cnm içmişsin işte yoktan varolmamış ki :))
su hem her zaman gerekli..hamiş olmıyanlar bile içsin bol bol..
benim sudan şikeyetim yok zaten de 3 lt içemem sanırım..en fazla 2 lt...
ilk idrarla yapın diyolar ya şimdik yapsam çıkar mı acep yarın sabahı mı beklesem
melodim tatlım geçmiş olsun.kreşi sık sık arada mavişin ateşini takip etsinler oyyy yerim boncuğum.
ay kıyamam yaa havalardan olmasın
süreklı çıkıyo ateşi
dr a götrudunuz mu cnm
erken başlamak istedım cnm Allah kabul ederse
şu saate kadarda zorlanmadım
ee cnm içmişsin işte yoktan varolmamış ki :))
su hem her zaman gerekli..hamiş olmıyanlar bile içsin bol bol..
benim sudan şikeyetim yok zaten de 3 lt içemem sanırım..en fazla 2 lt...
Ben hiç bilmiyorum ne zaman diş çıkartır bebekler :S iki tane kitap okudum ama sağ kulağımdan girdi diğerinden çıktı çoğu bilgiler .
gene mı anandasın sen
ahh ahh ben koce olcamkı sana evden cıkarmamzaman coksa banada beklerım cnmn
hep annen olmaskı azda bana yardım et
günaydın...
adacım ne güzel.. iyi ki annene yakınsın, böyle zamanlarda çok işine yarıyor değilmi...
günaydın kızlarrrrrrrrrrr............
çok şükür bugün iyi hissediyorum kendimi....
adacım ne yalan diyim sanki % 100 erkekmiş gibi geliyo ve o nedenle heyecan yapamıyorum merak çok ediyorum ama kafama iyice soktular erkek bebişi :)) kızım olursa ayrı bi sevincem ama en başta sağlığını düşündüğüm kdr hiçbişeyi düşünmüyorum...
patrondan eşim içinde izin alcam..aynı yerde olunca sıkıntı oluyo ama bu sefer yanımda olsun istiyorum yawrusunu görsün oda demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?