Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adacım hoşgeldin... canım 10-15 gün var daha reglime....
ama bu ayda yatılı misafirden ödev zamanlarımızı pek değerlendiremedik(

bu arada okumadın galiba... casper hamilee:)

aaaaaaaaaaaaaa okumamıştım vallahi,gelemedim ki daha oralara....geçmişteyim hala :))))
demek caspercık hamiş,hayırlısı bakalım,ne güzel haberler alıyoruz böyle......seninkini de duyarız inşallah....

kızlar böle yzaıp kçtım gibi oldu ama =) dunya işleri yuzunden bi yazamadım aminnnn diyorum.

rabbimm hepimziin dualarını kabul etsinn miniklerinize sağlık versın sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin inşallh =)

bu arada caspercım görmmeişim bende cnm çok tebrık ederım =) rabbım hyırlısıyla tamamına erdirsin inşallah =)

melodıcım cnm bebişinde ileşir en kısa süerede inşllah

valla bırsuru şey okudum ama unututum =( hepınızı sevıyorum güzelliklerrr herkes huzurlu olsun inşşllah

bu arada ramazan menulerımızı paylaşırız çokta güzel olur =) benım kafamda bi iki bişyi oluştu bile =) bu ne hız ya maşllh ban a=)
hayırlısıyla geçiririz inşllh rrabbım kolaylıklar versın hepimize =)

su hep önemli bi konu bende içiyorum hemd eçok içtim gidio zatren =( terlioz bolbol su için aklınıza geldikçe ve yudum yudum

güzeller müşterim var gelemiom ondan...

galiba hamiş değilimm..
durun daha bebiş yok galibaa biraz önce test yaptım tek çizgi çıktı yine ee bi tek bi çift ne oluyom ben :)))
anne mi anne adayı mı

güzeller müşterim var gelemiom ondan...

galiba hamiş değilimm..
durun daha bebiş yok galibaa biraz önce test yaptım tek çizgi çıktı yine ee bi tek bi çift ne oluyom ben :)))
anne mi anne adayı mı

hayırlısı olsun be tatlım rabbim hayırlısını nasip etisn sana inşallah =)

casperım... hayırlısı olsun tatlım...
ama şunu unutmaki sabah ilk idrarla yapılan doğrudur.. ayrıca geç döllenme varsa testte hemen çıkmayabilr:))

kızlar bi klima alıp taktırcaz bı dunya stres oldum ya =( bına da bi kişi taktırdı oda klomşularla sorun yşşamış ön cephe olduğu için bşkada uygun yer yok =( nasıl yapçaz bilemıom hiç

kızlar bi klima alıp taktırcaz bı dunya stres oldum ya =( bına da bi kişi taktırdı oda klomşularla sorun yşşamış ön cephe olduğu için bşkada uygun yer yok =( nasıl yapçaz bilemıom hiç

ee klımasız mı kalcaksınız ön çephe dıye
çatı falan yakın mı

ee klımasız mı kalcaksınız ön çephe dıye
çatı falan yakın mı

böcüğüm bina 7 katlı ben 5. katta oturuyorum ama çatıdada havalandırma falan yok =( vallaha stres yaptı he bınada bi kişi tktırdı oda olay oldu resmen bınamızda çirkf çok o yuzden kanunlara uygun nasıl yptırabılırım dıe düşünüom ama kocamda oralı değil tktırırız gider dio =) ama ben sonasını düşünüom falan fıstık

mbluecim sonrasını düşünmen çok olgunca bir davranış en uygun nasıl olur bir araştır bakalım.....
ön cephe olayı da kötüymüş gerçekten

bılemedımkı bend
catıda barı havalandrma olsa tmm ama yokmuş
sen kanunlara uygun davrankı haksız duruma düşme
ama nasıl çözülcek bılmem:26:

sorma adacım ya sağolsun mutahıt herşeyi berbat düşünmüş binada perdenın kornışlerindede sıkıntı yaşadık mutahıtı dokuyup duruom =( bakalım araştırıp en uygununa bakıcaz artık bi şekilde çözüm gelicek inşllah.

bu sıcaklar erittti benı ya ayy iş yerınde boğulcaz sıcaktan klıma yerıne camlar açık =(
ee herksler gene sıcktan bunlıp kaçtı toğıkten nerelerdesınız hatunlar

Ben buralardayım okuyup okuyup gidiyorum işler yoğun malum son günler ve bitmesi için mıçımız çıkıyo

böcümm bizimde iş yerınde varda noluyo totomuzdan ter akıyor. en azından evde şortla falan oturuom rahat rahat burda kotla boğuldum vlla he ypıştı pantolon terden totoma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…