Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay brckkk...eşinin ve kendi başının etini yiyene kdr adamla konuşsanıza yaaa...neden konuşmuyosunuz??olmadı sen konuşamıyosan baban konuşsun babanada vermem etmem diyemez heralde..ufak ufak baban çaktırmadan ağzından alsın lafı madem siz beceremiyosunuz..

ayy brckk o haddeye gelmeden çözülür inşş..

eşimi aradım oturup konuşalım akşama die snradan olmaz dedim.babası bu akşam memlekete yeğeninin nişanına gidiyormuş.bana çok fazla sevgi ve saygıları var beni hiç kırmadılar bu zamana kadar kişilik olarak hani ben oturupta böyle şeyleri konuşamam gibi geliyor.bide durupta biz sizin ev için sıkıntı çektik derlerse nasıl susarım onuda bilmiyorum tabi.eşimde çekiniyomuş gibi geliyo bana.ama dur bakalım bi gelsin babası gidicem konuşucam.gitmekte çok istemiorum.kayınvalidem bi kere nasılsın kızım die aramadı beniben aramıştım 2 kere o hiç aramadı beni nasıl oldun moralin nasıl die aramadı

brck beni kırmadılar seviyolar diyosunda niye kırsınlar niye sevmesinler.eşin babana çalışmıyormuydu evinizi sen geçindirmiyormuydun.sen onlara ne yaptınki sevecekler sayacaklar tabi.niye oturup konuşmayacakmışım bal gibide konuşurum.siz yıl boyu hayat boyu borçmu ödeyeceksiniz.

brck oturup konuşmanın nesi saygısızlık..sen hemen fikirlerini demessin dinler edersin..belki oda aynı böle iyi şeyler düşünüyodur susarsın tamam baba nasıl isterseniz dersin..yok ama adam hep bana hep bana diye düşünüp sizi zor durumda bırakçaksa açarsın ağzını baba biz ne yaparız bu durumda bizede çözüm bulun lütfen diye biraz alttan alttan konuşursun..ayy kaçıncı yüzyıldayız ya iki kelam edemiyolar...kaynanan belki oda üzgündür cnm..sen ara nekdr üzgün olduğunu belirt belki düşüncelerini söylerler sana..

eşimi aradım bebiş yokmuş dedimm
şaka yapıyorsun var dedi
aşkım gerçekten yok çıkmadı dedi
tamam aşkım hadi neyse ya dedi kapattı telii

bencede kaynanalar hemen düşüncelerini belirtirler.

nevgül doğru söylüyosun neden sevmesinlerki..
evet balım üzülüyodur ama bende bunları yaşayan bir insanım bir anne olarak arayıp destek olmalı diye düşünüyorum.ben 2 kere aramışım zaten o beni hiç aramadıki...ama bende arayana kadar ne arıyacağım nede gidicem

brck cnm allahkolaylık versin işlerinide inşllh rabbimm hayırlısıyla borçlarınızı ödeme kolaylı verir inş. aminnn

rabbım evı olmayan herkese ev almayı borçlarını kolylıklarla ödemeyı nasip etisn rabbim gönlumuze göre versin herşeyi aminnnnnnnnnnnnnnn

brck balın söylediklerini yabana atma çok haklı diyo.alkış gelsin bala

casper cnm hayırlısı olsun diyelim kısmet bidahaki aya inş. cnm

üzülmeyin cnm ya çıkıcak zamanı gelince...

şimdi iyiyim balcıımm sabah kötü olmuştum testi yapınca
benim moralim gayet iyi

inş eşim de iyidir..

ama iki ay içinde bebiş olması lazımm
kız istiyorum ya çin takvimine göre iki ay daha kızımız olabilir sonra erkek

evt haklısın ama şuanda duygusal düşünmeyi bırak mantığınla hareket et..hatta ara lafınıda sokuver çaktırmadan anne moralim bozuk sizde hiç aramayınca dahada çok üzüldüm de..napıcağız şaşırdım filan de oda başlar eteğindeki taşları dökmeye..eşine kalırsa bu iş atı alan üsküdarı geçicek nan brck...

Allah senin iyiliğini vermesin siparişi olmaz bu işin..Rabbim ne yazdıysa o olur..bırak çini japonu şimdi P
arkadaşım çine göre 2 tane yaptı kız olsun diye erkek çıktı..sağlıklı olsun da boşver pipisini kuşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…