evt haklısın ama şuanda duygusal düşünmeyi bırak mantığınla hareket et..hatta ara lafınıda sokuver çaktırmadan anne moralim bozuk sizde hiç aramayınca dahada çok üzüldüm de..napıcağız şaşırdım filan de oda başlar eteğindeki taşları dökmeye..eşine kalırsa bu iş atı alan üsküdarı geçicek nan brck...
Allah senin iyiliğini vermesin siparişi olmaz bu işin..Rabbim ne yazdıysa o olur..bırak çini japonu şimdiP
arkadaşım çine göre 2 tane yaptı kız olsun diye erkek çıktı..sağlıklı olsun da boşver pipisini kuşunu
eşim le çarşamba akşamı tartışmıştık eve biraz geç gelmişti canı sıkkın die..bende küstüm konuşmadım...
dün akşam eve girdim kapıyı açtığım gibi yerde not kağıtları bütün koridor özür dilerim aşkım hiç bişi önemli diil sen ol yanımda kokunu benden mahrum bırakma bir sürü not kağıtları yatak odasına kadar gidiyor baktım yatağın üstünde bitiyor yanınada kırmızı bir gül almış koymuş...çok tuhaf oldum:78:birbirimizi kırdığımız için üzüldüm çok..ikimizde zor günlerdeyiz çünkü
benim eşimde sıyırdı bu ara dünden beri tosunlar nasıl deyip duruyorüyanın etkisinde hala adam, ikiz erkekleri olacak sanıyo
diyorum daha ortada bişi yok fazla kapılma vardır vardır diyokarnımı seviyo yağlarımımı seviyosun diyorum
brck rabbim inşllah bu güzel ayın yuzu suyu hurmetıne sizi düzlüğe çıkarır inşlllah .böle varsaymlar üzerine fazla düşünüp kafanı yorma cnm belki düşündüğünden çok daha güzel olur.inşllh herşey gönlunce olsun.
caspercım =) dur daha yenı denemeler ha dıyınce olmuyo işte en kısa sürede rabbım hamiş kalmayı sağlıklı bi beiş doğurmayı nasip etisn sana da aminnn
balımm =)= alem gacuusun hee bebişin nasıll sen uzmuo inşllh
brck eşin sana aşıkkkk
bnm de makarna ve barbunyam var akşama
bu arada patlıcan yapcam diyodum yaa yaptım çok güzel oldu:))
ellerine sağlık canmm
benim iki patlıcanım haylaa duruyo
hadiyaa:)) çürümüştür kız onlar
sağol cnmm yağ çekmedi ve çok lezzetli oldu bol sarımsaklı
akşama ne yemek var deyin hele
benim biber dolmam var yanına ne yapsam acep
bende senin 2 patlıcanı soracaktım caspercim bunda sıkıntıda gitmiş aklımdan
hem iş hem eş zorken bide bebek zorun karesi
bende semizotu ve çubuk makarna pişricem yanınada yoğurt kocişede yaptım vişne suyundan =) tmmdır
sende dolmanın yanına tvuk kzartabilrsin cnm yada salata yap meşrubat tmmdır =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?