Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eşim le çarşamba akşamı tartışmıştık eve biraz geç gelmişti canı sıkkın die..bende küstüm konuşmadım...
dün akşam eve girdim kapıyı açtığım gibi yerde not kağıtları bütün koridor özür dilerim aşkım hiç bişi önemli diil sen ol yanımda kokunu benden mahrum bırakma bir sürü not kağıtları yatak odasına kadar gidiyor baktım yatağın üstünde bitiyor yanınada kırmızı bir gül almış koymuş...çok tuhaf oldum:78:birbirimizi kırdığımız için üzüldüm çok..ikimizde zor günlerdeyiz çünkü

Öyle tabi canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inş..
:))))
pipisi kuşu he

benim eşimde sıyırdı bu ara dünden beri tosunlar nasıl deyip duruyo rüyanın etkisinde hala adam, ikiz erkekleri olacak sanıyo

diyorum daha ortada bişi yok fazla kapılma vardır vardır diyo karnımı seviyo yağlarımımı seviyosun diyorum

tebriklerin büyüğünü koydum eşine walla..bunca sıkıntısının içinde bak gönlünü almayı bile ihmal etmemiş..sende dır dır yapma adamın başına..git kayınpederine dırla azcık

brck rabbim inşllah bu güzel ayın yuzu suyu hurmetıne sizi düzlüğe çıkarır inşlllah .böle varsaymlar üzerine fazla düşünüp kafanı yorma cnm belki düşündüğünden çok daha güzel olur.inşllh herşey gönlunce olsun.

caspercım =) dur daha yenı denemeler ha dıyınce olmuyo işte en kısa sürede rabbım hamiş kalmayı sağlıklı bi beiş doğurmayı nasip etisn sana da aminnn

balımm =)= alem gacuusun hee bebişin nasıll sen uzmuo inşllh

yaa benim eşimde öyle yapıo kaptırıyo gidioo

amiinn canm beniimm inşş..

ayy zayıflamam için hala zamanım var biraz zayıflasam yaf :))))

bende semizotu ve çubuk makarna pişricem yanınada yoğurt kocişede yaptım vişne suyundan =) tmmdır

sende dolmanın yanına tvuk kzartabilrsin cnm yada salata yap meşrubat tmmdır =)

dolmayı dün yaptım yanına salata yaptımm

bugün sabah kociş yemeği ben hallederim akşam dediydi şimdik hatırladım

barbunyamın başına gelenler...

çarşamba akşamı ıslamıştım..perşembe sabah pişirdim ama süre yetmedi kaldı öyle..dün akşamda eve geç gittik ve barbunya sıcak olduğu için dışardaydı mecburen baktım bişey olmamış tekrar başlattım kaynatmaya..piştikten sonra kapattım altını yattım..bu sabah aceleyle çıkınca yine dışarda kalmış :)) ayyy yemek nasip olmıycak şu barbunyayı..bu akşam gene anneme gidersek barbunya barbunyalıktan çıkıp hoşaf olcak :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…