mbluee...yawrum çok iyidir işllh ama çok uslu hiç annesini üzmüyo..
maşallah beb,işine balım inşallah hep böyle olr =)=)
önumuzdeki pazr annemleri ve kayınvldemleri ifatara çağırmayı düşünüyorum kocişe sölimde =) şimdiden sölıyeyımde kaçmasınlar biryerlere menu düşünüom =) gerçi buldum sayılırda işte ne olsa die
misal çorbayı soğuk düşünüom
pilavı bulgur düşünüyorum
şişte patatesli köfte
zeytınyağlı taze fasulye
börek ve yaprak sarma bide tatlının nolcanan karar vermedım ıntrnetten bulduklarımdan denıycem bişyiler =)
yarın biberlerim sağlamsa bende dolma yapacağım. bu hafta hep geçiştirdik. dün menemen yaptım güzel oldu. bu akşam ne yapayım. 9 u geçiyor evde olmamız. dolaba yavaş yavaş bişeyler atmaya başlıyayım artık.
kızlar daha öncede sordum ama hani menemen için biber ve domatesi kavuruyorduk ya kavanozda buzdolabında mı saklıyorsunuz yoksa poşetleyip buzluğa mı atıyorsunuz?
birde domatesi kavanozda nasıl yapıyorsunuz?
aminnnnnnn cnmmmmmmmm
ayy hevese bak yaa görende yeni gelin diycek...
hiç hevesim yok nedense..geçen sene aldım ya ondan biraz ara vermem lazım..
ya bu arada anneler ve kayınvalideler olsa amenna...
annemleri alınca teyzemler dayımlar ve ablamlarıda alıyorum kızlar ayrı ayrı uğraşmamak için zaten haftasonu yetmez..haliyle 15 kişiyi geçiyoruz ve yoruluyorum..
ee kayınvalidemleri çağrınca kaynımlar eltimlerde gelince aynı rakamı yine buluyorum ve belim tutuluyo yorgunluktan..sizin gibi 4 kişiyi hergün çağrırım nan..bu sene hem hamişim mazeretim var onlar beni çağırsın dimi ama ayıp olmaz yaniP
tatlıyı dicektim..buz gibi bi güllaç yap bayılırım ben..hemde çok pratik hemde çok hafif canım..nar olsada üstünü süsle ohhh..canım çekti yarın yapçammm
kızlar hadi ii akşamlar,ii tatiller erken çıkacam işim var öpülüdünüz pzt.görüşürüzz
senin mazeretin var canımm boşver çağırma kimseyi
bende annemi kayınvalidemi çağırırım yeter
belki görümcelerimi birde
dayı teyze diye girince zor olur evim de küçük çok kalabalık ağırlayamam aynı anda
friendly_84 arkadaşım sende oku oku nereye kdr..çokmu ilginç geldi konu???
balcımm kaçtı arkadaş :)))))
kaçmadı burda.simidin arkadaşı olmasın.
Kızlaaaarrrrr pardon yaaaa:))) Okumaya başladığım an işler yoğunlaştı kaç saattirr öyle açık kalmışşş...Sizin 1 günkü sayfayı okumak bile zaman alıyor maşallahınız var yani yetişemiyoruzzkii:)))
Buarada brck Allah inş tez zamanda hayırlı kapılar açar size inş..
aynen cnm mazeretim var...
bizde 2 masayı birleştirmiştik walla..yer almıyoki ordu gibiyiz :))
Kızlaaaarrrrr pardon yaaaa:))) Okumaya başladığım an işler yoğunlaştı kaç saattirr öyle açık kalmışşş...Sizin 1 günkü sayfayı okumak bile zaman alıyor maşallahınız var yani yetişemiyoruzzkii:)))
Buarada brck Allah inş tez zamanda hayırlı kapılar açar size inş..
ay dilinin bağı çözüldün ya sende yazarsın artık biz gibi...
aramıza hoş geldin..kendini tanıtsana arkadaşım...
ayy benim evim o kadar müsait değil işte canım
hoşgeldiinn friendlyy
eş iş bebiş var mı :)))
friendly arkadaşım hoşgeldin topiğimize çok teşekkür ederim canım çok saol
Teşekkürler kızlar hoşbuldummm:)) Çok hoş bi topikmiş ya hepinizin içi kaynıyoo ohhh:)) canım ben de eş ve iş var ama bebek hala yok neyazıkki8 ağustosta 2 senem doluyor inş hamiş kalırımda kocişe süper bir sürpriz yapmış olurummm
balcıımm barbunya çöp olmaz umarım :))))
mblue güzel menü olmuş tatlım ellerine sağlık şimdidenn
bende bi pazar çağırcam annemlerle kayınvalidemleri
belki c.tesi akşam çağırırım pazar da kalır annemler iftara öle giderler
yarın biberlerim sağlamsa bende dolma yapacağım. bu hafta hep geçiştirdik. dün menemen yaptım güzel oldu. bu akşam ne yapayım. 9 u geçiyor evde olmamız. dolaba yavaş yavaş bişeyler atmaya başlıyayım artık.
kızlar daha öncede sordum ama hani menemen için biber ve domatesi kavuruyorduk ya kavanozda buzdolabında mı saklıyorsunuz yoksa poşetleyip buzluğa mı atıyorsunuz?
birde domatesi kavanozda nasıl yapıyorsunuz?
aminnnnnnn cnmmmmmmmm
ayy hevese bak yaa görende yeni gelin diycek...
hiç hevesim yok nedense..geçen sene aldım ya ondan biraz ara vermem lazım..
ya bu arada anneler ve kayınvalideler olsa amenna...
annemleri alınca teyzemler dayımlar ve ablamlarıda alıyorum kızlar ayrı ayrı uğraşmamak için zaten haftasonu yetmez..haliyle 15 kişiyi geçiyoruz ve yoruluyorum..
ee kayınvalidemleri çağrınca kaynımlar eltimlerde gelince aynı rakamı yine buluyorum ve belim tutuluyo yorgunluktan..sizin gibi 4 kişiyi hergün çağrırım nan..bu sene hem hamişim mazeretim var onlar beni çağırsın dimi ama ayıp olmaz yaniP
tatlıyı dicektim..buz gibi bi güllaç yap bayılırım ben..hemde çok pratik hemde çok hafif canım..nar olsada üstünü süsle ohhh..canım çekti yarın yapçammm
kızlar hadi ii akşamlar,ii tatiller erken çıkacam işim var öpülüdünüz pzt.görüşürüzz
mblueee tatlım ne güzel olmuş menü beğendim.
tatlı olarak da soğuk bi tatlı tercih edersin ohhh mis gibin lamem vermişti ya burda limonlu mu ney onu yap bence serin serin ohhhhhhhh
Teşekkürler kızlar hoşbuldummm:)) Çok hoş bi topikmiş ya hepinizin içi kaynıyoo ohhh:)) canım ben de eş ve iş var ama bebek hala yok neyazıkki8 ağustosta 2 senem doluyor inş hamiş kalırımda kocişe süper bir sürpriz yapmış olurummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?