memnun oldum canım...
rabbim hayırlı zamanda verir inşallah.. ama çok yeni değilse korunmayı bırakabilirisn... bu kadar korkma bence...
selam ben geldimm nasılsınızz, sahurda alarmı kapamışım bi baktım 4 e çeyrek var anam o hızla nasıl hazırladık nasıl yedik bilmiyom:S
bide diyom kendime ben hep kalkarım die
nevgül allemsin vessellam güldürdün beni Allah da seni güldürsün
miray hoşgeldin cnm, geçmiş olsun ocak ayında benimde başımdan öyle bi olay geçti. şimdi artık saldım çayıra mevlam kayıra gidiyoruz inş gelcek bebeğim/bebeklerimizen kısa zamanda tekrar hamiş olman dileğiyle sağlıcakla
kızlar benim kafa gidip geliyo ya halsizlikte başladı yavaştan ben de reglden dolayı niyetli değilim ama niyetli gibi geçiriyorum günü
hoşbuldum cnm amin..bende takılırım bnm kocaya çokşeker hoşgeldin canım..allah hepimizi güldürsün canım.Ya ben bayılıyorum eşime öyle takılmaya.
korundunmu cnm???? bebişin varmı hiç?? sanada çok geçmiş olsun bende salcm ama regli olayım ondan sonraa buarada nekadar çok düşükkk var kızlar nedennn oluyor bukadar düşük anlamış değilim ....çok stresss yaşam şartları ve yediklerimiz bence...
hoşgeldin organiğim....
ilk günler böyle geçicek sanırım... uyuya kalmalar falan...
neyse biraz daha sıkın dişinizi..
yıycek bı alan yok mu cnm
kendıne işkence etme
yemelısın
şekerım h geldın
bzımde başımıza benzer şey geldı bugun sahurda
bal lame
şeker hoşgeldin annemm...saldın çayıra hee
hadi hayırlısı..bu ay gelir heralde birinizden bebek haberi..çayıra salanlar çoğalıyo günden güne..
selam kızlar bende arnıza yeni katılıyorum nasılsınız ben sivastayımmm.
selam kızlar bende arnıza yeni katılıyorum nasılsınız ben sivastayımmm.
gühoşgeldinnnnnn
günaydınnn bal anne
hiç demiyonus tuba büyüküstün evlendi diye aşkolsun size
gü
günaydın cnm
çoluk çocuk derken tubayı gördüğümmü var..neyse alındım ama beni davet etmedi diye..
bıze ne lenn
nasılsa 2 gün sonra boşancaklar
aman boşver çokda önemli değil zatiii bizene
nasıl önemli değil ben onu çağırdım ama düğünüme :))
yarın öbürgün bende evine giderim artık 6 tane çay bardağı alıp hayırlı olsuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?