Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

memnun oldum canım...

rabbim hayırlı zamanda verir inşallah.. ama çok yeni değilse korunmayı bırakabilirisn... bu kadar korkma bence...

regli olmadım daha henüz ben olayım bir kere ondan sonra denemelere başlıcam çünkü sordum araştırdım 3 aydan küçükse bebek 3 ay korunmaya gerek yokmuş 1 ay regli sonrası hamile kalanılabilyomuş burdada çok okudum bazıları regli bile beklemedn hamile şuanda tabiii sonuç ne olur Allah bilir hepimizin bebişleri olsun inş.

korundunmu cnm???? bebişin varmı hiç?? sanada çok geçmiş olsun bende salcm ama regli olayım ondan sonraa buarada nekadar çok düşükkk var kızlar nedennn oluyor bukadar düşük anlamış değilim ....çok stresss yaşam şartları ve yediklerimiz bence...

hoşgeldin organiğim....
ilk günler böyle geçicek sanırım... uyuya kalmalar falan...
neyse biraz daha sıkın dişinizi..

kızlar benim kafa gidip geliyo ya halsizlikte başladı yavaştan ben de reglden dolayı niyetli değilim ama niyetli gibi geçiriyorum günü

yıycek bı alan yok mu cnm
kendıne işkence etme
yemelısın

şekerım h geldın
bzımde başımıza benzer şey geldı bugun sahurda

bal lame

şeker hoşgeldin canım..allah hepimizi güldürsün canım. Ya ben bayılıyorum eşime öyle takılmaya.
hoşbuldum cnm amin..bende takılırım bnm kocaya çok

ilk bebekdi canım, düşükden sonra temmuza kadar korundum bnm diş tedavimde vardı ondan dolayı erteledim.en son adetten sonra bıraktım korunmayı bakalım hayırlısı artık belki bu ay gelir hayırlısıysa gelir inş.

şeker hoşgeldin annemm...saldın çayıra hee
hadi hayırlısı..bu ay gelir heralde birinizden bebek haberi..çayıra salanlar çoğalıyo günden güne..

hoşgeldin organiğim....
ilk günler böyle geçicek sanırım... uyuya kalmalar falan...
neyse biraz daha sıkın dişinizi..

yıycek bı alan yok mu cnm
kendıne işkence etme
yemelısın

şekerım h geldın
bzımde başımıza benzer şey geldı bugun sahurda

bal lame

hoşbuldumm kızlar... ya inş. bida olmaz alel acele tost yaptım midem oturdu

akşamda iftar geç oluyo ya sofradan 9 da kalktık anca, açlık çok vurmadıda su baya içtim, sonra çorba içtik namaz kıldık sonra devam ettik ama çokda yiyemedik ayy hep böle olsa kiloda gider ibadetle

şeker hoşgeldin annemm...saldın çayıra hee
hadi hayırlısı..bu ay gelir heralde birinizden bebek haberi..çayıra salanlar çoğalıyo günden güne..

hoşbuldum annecik hee kız bakalım hayırlısı artık eşim hala tosunlardaoun tabiriyle tabi ikiz erkek bebeklerimiz olcak sanıyo bir haftadır bi insan b kadarmı rüya etkisinde kalır dedim fazla kapılma sen, benide etkiliyo

nasıl önemli değil ben onu çağırdım ama düğünüme :))

yarın öbürgün bende evine giderim artık 6 tane çay bardağı alıp hayırlı olsuna

kusura bakma balımmm aceleden çağıramamıştır ikiz hamile ya apar topar evliendi.tek olsaymış aldırcakmış.
yarabbim şunlara bak yaaaa yaşantılarına bak töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…