hoşbuldum cnm
cnm tam olarak küs değiliz de , bi zıtlık var bi kaç gündür aramızda
hep bi soğuk ortam
bilmiom ki cnm
iyiyim cnm senden nbr ?
ramazandan mı böyle olduk acaba :97:
cnm akşamda evine gitcanım gitme yanlısı değilim zaten ben evimi de özlerim çokama beni mecbur bıraktı anahtarı da attım eve öyle çıktım sabah sabrımı çok taşırdı
melikecim....
biz balayında boşanma kararı almıştık ve dönüşte ailelerimize söyleyecektik.....
sen düşün yani halimizi...
ama rabbime şükür hepsi geride kaldı, ilk aylar herkes yaşıyor bunları...
sen kesinlikle haklısın canım.. tepkini göster.. ama evinde... yeri geldiğinde kendini savun, ama sesini yükselterek değil. ve o susmaya başladığında konuş... o içindekileri kusunca sen konuş... asla fevri davranma canım.. bak ilerde bu yaşadıklarınıza güleceksin...
biz çok gülüyoruzz.....
brck.... sendemi gııııııı:))
birsenim hoşgeldin:))
benim kociş gece gelcek, bende kızları çağırdım güllaç partisi vercem:)
organiğede söyleidm ama gelmiyor:2:
getirmemmiii.bide pis pis gülmezmi telde tamam tamam görüşelim diye.
boşanmaktan falan bahsettik sabah ben anahtarı bıraktım bi kaç parça kıyafet aldım çıktım şimdi nasıl döneyim ? ondan anahtar mı isteyeyim aslında bende gitmek istemiyorum ama inanın mecbur bıraktı gönül almayı da şöyle bilir özür dileyip o konuyla ilgili konuşmaz ama bi şekilde affettirir kendini çok yoruldum ben artık ya
hoşbuldum cnm
hep bi soğuk ortam
bilmiom ki cnm
iyiyim cnm senden nbr ?
cnm akşamda evine gitcanım gitme yanlısı değilim zaten ben evimi de özlerim çokama beni mecbur bıraktı anahtarı da attım eve öyle çıktım sabah sabrımı çok taşırdı
melikecim....
biz balayında boşanma kararı almıştık ve dönüşte ailelerimize söyleyecektik.....
sen kesinlikle haklısın canım.. tepkini göster.. ama evinde... yeri geldiğinde kendini savun, ama sesini yükselterek değil. ve o susmaya başladığında konuş... o içindekileri kusunca sen konuş... asla fevri davranma canım.. bak ilerde bu yaşadıklarınıza güleceksin...
biz çok gülüyoruzz.....
hoşbuldum cnm
hep bi soğuk ortam
bilmiom ki cnm
iyiyim cnm senden nbr ?
melikecim....
biz çok gülüyoruzz.....
ya bende tehdit ederdim ama hiç bi zaman uygulayamadım sen bide eşya falan almışsın baya bi ciddisin.keşke bırakmasaydın anahtarlarını cnm.belkide arar akşama kadar.
Senin koce dayağı hak etti akşama
canıımm bak üstünden 3 5 ay geçsin nasıl gülceniz bu günlerinizee hepimiz yaşadık ama geçio o günlerr
ben eşimden boşanmayı düşünüodum ama borcumuz bitene kadar boşanmayım diye kıyamıodum bide
brck ben tehtid de edemiom gidemezsiinn gidemezsiin die gülüo bende başlıom gülmeye
çok kızınca ananın evine yollarım seni diomanam eve almaz dio
Hoşbuldum lamecimmmmm
kimleri çağırdın partiye kıskandım vallaaaaaaa
bu aralar bekarım ya her çağırılan partiye gidiyom her akşam kızlarla beraberiz ne güzel şeymiş bekarlık
ilahi casper boşanmayı düşünüyon bide borcu allah seni napsın gülmekten öldüm aç aç yaaaaaaaaaaaa
benimki git der sonra hemen kapıyı kitler anahtarı saklar
bi kere kendimi banyoya kitlemiştim bişi yapıcam sandı saf ya bu erkeklertornavidayla pimapen kapının kilidini açtı olan kapıya oldu
zaten bu akşam annem gelicek bi yere gidemeyebilirim yada onu alır terkederim hihi:)
canım valla çevremdeki bütn kızları çağırdım, evli bekar, çocuklu çocukuz:))
keşke yakın olsaydın canım... ama yinede gelebilirsen beklerim:)
aşk olsun lameciim beni çağırmadınn darıldımm baakk :84:
ayy kötü olmuş sahura kalkmamak böcüküm yaabenımkıde yemeğe asla dayanamaz
küser yemem der
bende bişi demem oturur yerım
bı ıkı dk sonra damlar
bugunde sahura kalkamadık ya aradı dıo akşam olsun artık
dayanamaz pek açlığa
kıyamam ona
Sabahki olaydan sonra benim telefonuma msj geldi bankadan kredi taksidi tahsil edilemedi diye onu yatırımısın bugün diye msj attım benim iş yerim sanayi de ters yani çıkmam mümkün değil... Aradı yine kavga ettik
hiç bi zaman hatasını anlamaz ki... Hep aynı heppp
Sabahki olaydan sonra benim telefonuma msj geldi bankadan kredi taksidi tahsil edilemedi diye onu yatırımısın bugün diye msj attım benim iş yerim sanayi de ters yani çıkmam mümkün değil... Aradı yine kavga ettik
hiç bi zaman hatasını anlamaz ki... Hep aynı heppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?