Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşbuldum cnm
cnm tam olarak küs değiliz de , bi zıtlık var bi kaç gündür aramızda
hep bi soğuk ortam

bilmiom ki cnm

iyiyim cnm senden nbr ?
ramazandan mı böyle olduk acaba :97:

prıjuvacım ortam soğuksa ısıt tatlım kocişle dargınlık olmaz akşam nap et ortamı ısıt =) öel hiç yoktan durumlar yzune brbirinizi üzmenıze değmez cnm

canım gitme yanlısı değilim zaten ben evimi de özlerim çok ama beni mecbur bıraktı anahtarı da attım eve öyle çıktım sabah sabrımı çok taşırdı
cnm akşamda evine git
=) biz kocişle kavga edınce o dışarı çıkardı ben derdım sn git bura benım evm nese çıkar giderdi akşmda gelirdi.sona öper koklar gönlumu eder sarılır uyurdu =) şimdilerde kavgalarımız şiddetleriyle beraber duruldu =)
ilk zamanlar eşlerle şeytan çok uğraşırmış derler doğru sanırım .Rabbim bu zor gunlerı atlatmanza yardımcı olsun cnm.ama bu akşm keısnlıkle evıne git derim bende

bizde =) sürkli boşanıoz dıoduk =) şimdi guluoz snkı okdrcık ufakşeyle karı koca boşanıo =)

getirmemmiii.bide pis pis gülmezmi telde tamam tamam görüşelim diye.
senin koce dayağı hak etti akşama

canıımm bak üstünden 3 5 ay geçsin nasıl gülceniz bu günlerinizee hepimiz yaşadık ama geçio o günlerr
ben eşimden boşanmayı düşünüodum ama borcumuz bitene kadar boşanmayım diye kıyamıodum bide

hoşbuldum cnm
hep bi soğuk ortam

bilmiom ki cnm

iyiyim cnm senden nbr ?

prıjuvacım ortam soğuksa ısıt tatlım kocişle dargınlık olmaz akşam nap et ortamı ısıt =) öel hiç yoktan durumlar yzune brbirinizi üzmenıze değmez cnm

canım gitme yanlısı değilim zaten ben evimi de özlerim çok ama beni mecbur bıraktı anahtarı da attım eve öyle çıktım sabah sabrımı çok taşırdı
cnm akşamda evine git
=) biz kocişle kavga edınce o dışarı çıkardı ben derdım sn git bura benım evm nese çıkar giderdi akşmda gelirdi.sona öper koklar gönlumu eder sarılır uyurdu =) şimdilerde kavgalarımız şiddetleriyle beraber duruldu =)
ilk zamanlar eşlerle şeytan çok uğraşırmış derler doğru sanırım .Rabbim bu zor gunlerı atlatmanza yardımcı olsun cnm.ama bu akşm keısnlıkle evıne git derim bende

bizde =) sürkli boşanıoz dıoduk =) şimdi guluoz snkı okdrcık ufakşeyle karı koca boşanıo =)

ya bende tehdit ederdim ama hiç bi zaman uygulayamadım sen bide eşya falan almışsın baya bi ciddisin.keşke bırakmasaydın anahtarlarını cnm.belkide arar akşama kadar.

hoşbuldum cnm
hep bi soğuk ortam

bilmiom ki cnm

iyiyim cnm senden nbr ?

cnm akşamda evine git

bizde =) sürkli boşanıoz dıoduk =) şimdi guluoz snkı okdrcık ufakşeyle karı koca boşanıo =) ben gelırım adres ver lamecım

Hoşbuldum lamecimmmmm

kimleri çağırdın partiye kıskandım vallaaaaaaa

bu aralar bekarım ya her çağırılan partiye gidiyom her akşam kızlarla beraberiz ne güzel şeymiş bekarlık

ya bende tehdit ederdim ama hiç bi zaman uygulayamadım sen bide eşya falan almışsın baya bi ciddisin.keşke bırakmasaydın anahtarlarını cnm.belkide arar akşama kadar.

brck ben tehtid de edemiom gidemezsiinn gidemezsiin die gülüo bende başlıom gülmeye
çok kızınca ananın evine yollarım seni diom anam eve almaz dio

ilahi casper boşanmayı düşünüyon bide borcu allah seni napsın gülmekten öldüm aç aç yaaaaaaaaaaaa

brck ben tehtid de edemiom gidemezsiinn gidemezsiin die gülüo bende başlıom gülmeye
çok kızınca ananın evine yollarım seni diom anam eve almaz dio

benimki git der sonra hemen kapıyı kitler anahtarı saklar
bi kere kendimi banyoya kitlemiştim bişi yapıcam sandı saf ya bu erkekler tornavidayla pimapen kapının kilidini açtı olan kapıya oldu
zaten bu akşam annem gelicek bi yere gidemeyebilirim yada onu alır terkederim hihi:)

Son düzenleme:
Hoşbuldum lamecimmmmm

kimleri çağırdın partiye kıskandım vallaaaaaaa

bu aralar bekarım ya her çağırılan partiye gidiyom her akşam kızlarla beraberiz ne güzel şeymiş bekarlık

canım valla çevremdeki bütn kızları çağırdım, evli bekar, çocuklu çocukuz:))

keşke yakın olsaydın canım... ama yinede gelebilirsen beklerim:)

ilahi casper boşanmayı düşünüyon bide borcu allah seni napsın gülmekten öldüm aç aç yaaaaaaaaaaaa
ahh birsenciimm valla öyle diodum
kocamla da hafta sonları buluşup özlem gideririm diodum
Allah'tan borçlar hemen bitmedi de saçmaladan geçti o günler :)))

seninki de iyiymiş
hehehe yazık valla kapı gitmiş..
yok yok terketme adamı barışırsınız siz akşama kadar

benımkıde yemeğe asla dayanamaz
küser yemem der
bende bişi demem oturur yerım
bı ıkı dk sonra damlar

bugunde sahura kalkamadık ya aradı dıo akşam olsun artık
dayanamaz pek açlığa
kıyamam ona

Sabahki olaydan sonra benim telefonuma msj geldi bankadan kredi taksidi tahsil edilemedi diye onu yatırımısın bugün diye msj attım benim iş yerim sanayi de ters yani çıkmam mümkün değil... Aradı yine kavga ettik
hiç bi zaman hatasını anlamaz ki... Hep aynı heppp

neysemm gelelım yemeklere

akşama ıftara gtcem ama gelınce
kabak yemeğı
bulgur pılavı
corba edım dıyorum

ayy kötü olmuş sahura kalkmamak böcüküm yaa
şükür bu sene daha kalmadık gecen sene çok kalmıştık da

pofff kötü olmuş canm yaa

tmm de cnm
başka zman yatırır yada sen yatırırsın
ıkı dk yalnız bırakmaya gelmıo sızıne dıye kavga edıyonus bunun için
erkekler bıraz odun cnm öle hemen düşmez jetonları
sabırlı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…