Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay bu maklubeyi herkes biliyo
benden hakkaten garu olmaz yemedimde yapmadımda
böcük sen bilionmu sankim

ayy inanmıyorum super gorunyr oruc oldugmdnmıdr nedr yapasm geldı acaba yapabılrmym baya malzeme var içinde

çok lezzetli oluyo canmm
en alta et / tavuk/ kıyma onu koyuyorum ben üzerine az kızarmış pattis halkaları
sonra biraz kavrulmuş pirinç sonra yine malzemeden koyuyırumm sonra kalan pirincii
misss gibi de oluoo

bezelyeli ve sebzeli de güzel oluyoo

casperim yapsam nolcakki gerçe benim koce etli tavuklu pilav yemez
neyse benden garu oluyoda kocem açısından olamıyom

ya okudm ama tekrar sorayım en son butun malzemelrı koyup aynı anda pişiriyorz dımı

baştan anlatın nan çok bilmiş hatunlar makbuleciler maklubeee
nannn kelebek sende makbuleyi biliyosan kendimi intiharrr ederim nannn (şaka diom)
böcük annat nan sen biliyonmu bence bilmiyon

nannn kelebek sende makbuleyi biliyosan kendimi intiharrr ederim nannn (şaka diom)

AYYYY brckkkkk fena oldu nan bişeyide bilme nolcak hürrem garusu senin havan yeter bacımmmmm

ya okudm ama tekrar sorayım en son butun malzemelrı koyup aynı anda pişiriyorz dımı

canm et tavuk ne kullanacaksan onu pişir tencere dibine dizz
onun üstüne halka doğrayıp az kızarttığın patatesleri diz
başka tencerede kavurduğun pirincin yarısını koy
iyice bastır ki sıkışsınlar
sonra yine malzemeden koy
üzerine kalan pirinci koy
pişir...

piştikten sonra biraz ılımasını bekle ki ters çevirince sıcaktan birden çökmesin
tepsinin ortasına çevir kenara bi salata bi yoğur olarak tepsiyi doldurr işte bu kadann :)))

ulaa bılmıom dedım yaa
kıymalı etlı yemeklerle aram yok

BİZ ÖYLE YAPMIYORUZ...

patates, havuç, kızartılıyo bezelye haşlanıyo bunlar pişip hazırlanınca pilav yapılıyo pirinçten normal ondan sonra bir tencere olur borcam olur bunun en altına et üzerine pirinç sonra sırasıyla isteğe göre pirin malzeme öle gidiyo işte en son ters çevriliyo o kadar öteki türlü pilavın kıvamını tutturmak zor olur gibi benimki kolay maklube demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…