evet hastanede kalmak için izin alacam.ya sıkıntı bir değilki.enes doğdu doğalı bırak akrabaları falan adamakıllı verelim parasını baktıralım çocuğu diyorum yok.bir oyanda bir bu yanda çocuğum.2 haftyadır diyorum iftardan sonra azcık dışarı çıkalımda bizde çocukta şöyle ailece bir hava alalım şu gün bugün deyip atlatıyo.ama akşam ablasına tv almak için eniştesiyle gayet güzel seve seve gitti.sonra gel dizi çekelim yooookkkk yaaa.Dedim kusura bakma ben sana iki haftadır bir ricada bulunuyorum kılını bile kıpırdatmıyorsun.ne ekmek o kadar köfte.
şimdide ee annemin yanında birisi kalacakta ee sen izin alabilirmisin.gelde sinir olma arkadaş yaa.
valla bnmde yavrucumn butn kıyftlerı lekelıı pervol kullndm ama dıkkt etmedım onu ole makınanın gozune koyyrdm renklerı korusn dıye :) bakaym bend ebi olmzsa ondn alaym tekrar
hoşbuldun canımm..bende sizleri özlüyorum hemde çook.iyiyim canım çok şükür,bir yaramazlık yok.önümüzdeki ay sınavlarım var onlara çalışmaya başladım dün akşam ama kafam almıyor yaa,uyku bastırıyor hemen.sınavlara kaldı 22 gün,58 tane ünite çalışmam lazım:84:
güneşçim zati pervolü renklilerde kullanıyom lekelerde deil diyom ya herşey kullandım lekelere kesin sonuç bulamadım
böcük güzel olir tabi kıs öle normal günde bende dikkat ederimde hani çiçek falan yok yapmıyom
maşallah
işte bakarkennn burayıda buldum zaten hihihhi yoksa sizlerle bulusamzdım hihuu:) sonhafta yemege mısfr alcm k.v costurcm ınss kafaya koydum hihihih:)
sende benım gibisin:)
ne sordum ben kacırdım
kızlar akşam ne yapacaksınızz????
benim canım fırında tavuk istiyo ama yağlı biraz içinde hiç bişi olmıcak...pilav yapım yanına ortayada salata yiter demi.yetişirmi acaba...
balll bugün gelmedi hiç sanırsam haberi olan var mı peki işler mi yoğun gelmedii
kızlar akşam ne yapacaksınızz????
Benim canım fırında tavuk istiyo ama yağlı biraz içinde hiç bişi olmıcak...pilav yapım yanına ortayada salata yiter demi.yetişirmi acaba...
şimdi ben eve gittiğim gibi önce tavukları fırına atarım sonra pirinci ıslarım salatamı hazırlar sofrayı kurarım zaman kalırsada camların önünü siler evleri havalandırırım.kurabiyeye zamanım yetmez ama hamurunu yoğururum en azından.fırında tavuk olacak çünkü.yemekten sonrada ütü yaparım umarım.
şimdi ben eve gittiğim gibi önce tavukları fırına atarım sonra pirinci ıslarım salatamı hazırlar sofrayı kurarım zaman kalırsada camların önünü siler evleri havalandırırım.kurabiyeye zamanım yetmez ama hamurunu yoğururum en azından.fırında tavuk olacak çünkü.yemekten sonrada ütü yaparım umarım.
güvecim var.yanına bide maklube yapacam inşallah.yoğurt yada cacık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?