Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar akşam ne yapacaksınızz????
benim canım fırında tavuk istiyo ama yağlı biraz içinde hiç bişi olmıcak...pilav yapım yanına ortayada salata yiter demi.yetişirmi acaba...

valla ben dun poşette tavuk but patateslı soganlı domateslı yaptım superdı pilav corba cacık ee bugnde davmını yıcez bıtıremedık malesf
bız cıcekız zaten aman

hayde bakem kolay gelsın
k.valıden gelın görsün masa görsün yemek görsun

haha ıanlamaz daha oncede cok yaptmmm beznr seyler canı ısterse görur canı istemezse görmezD:
selam kızlar nasılsınız,

yemekler uçuşuyo gene havada maklube bende yapmıştım:))

maklube ne yaaa ben bılmıyorm

brck ben bu zaman kadar hiç fırın poşetiyle yapmadım

mağğinin var dolapda içinde sosu falan çıkıyoya ondan
davul fırında yapsam erimez mi kız

kızlar siz fırın poşedinin içini unluyormusunuz????ve borcama su koyuyormusunuz

ben su koymadan yaptm tarıfe unda koyun dıyordu evde yoktu koymadm:):):):) ben işte tarıfe bakrım ama yıne kafama gore bıldıgımı okurm sonrada beceremedm derim ehehhe:):)

yok canmm direk koyuyorum benn unlamadan su da koymuyorumm
abla o maklubenin de hastasıyım ve çok fena canım çekti

Ben hep onu küçük küçük porsiyonlar halinde yapıp bi yemeğimde ikram etmek isterim hep bi kere denicem biraz uğraşlı olur ama :44:

kıs ne desek canın çekio :)))

geçen yaptm ben öyle cam kaselerde pişirdim fırında yaptım ama camdan çıkması biraz zor oldu :)))
o yüzden marketten hazır aleminyum folyo kaseler varya tatlı için falan ondan aldım onunla yapcamm fırında pişircem de yapmaya fırsatım olmadı hiç
tek porsiyon olarak çok hoş oluyoo

hayyy aklınla bin yaşa casper ya nasıl düşünemedim tebrik ediyorum

valla çok önceden unluyodum şimdi unlamıyom .bi fark göremedim açıkçası
o tavuğuda hani dün teflon tepsi bakmıştıkya a1001 di galiba bende tefalinki var ona atıyom borcama koymadım ona su falanda koymuyom brck.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…