Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sağol caspercım ve nurdancım darısı sizin başınıza işllhhh
amin canım gerçekten ok sevdim ben hepinizi sizin adınıza en az sizin kadar sevinip üzülüorum.iyiki üye olmuşum yaa:)))) bayılıyorum size sana da katya:)))))))))

dooru diosun canım yaaa.
çok ayıp etmişler vallaaaa..

offff... kız iiçimden gelmiyy....... istemiyorum hiç.... ben evimin kadını öocuklarımın anası olcemmmsositosositosositososito

ay bizde adet madet yapmadı gülsüncüm kimse
eve bıraktılar bizi
ediyle büdü zaten dondum titredim o gece
hemen duş aldık postiş sürdü 1 saat
uyuduk walla
sonra sabaha karşı kalktık takı filan saydık :))
o kısmı güzeldi okdr :))
sonrası malumm

balcım kız ne güzelbi haber bu vallaaa..
300 de azpara deeel vallaaaa..

walla cnm Allah razı olsun patrondan 300+300 600 kısa günüm karı darısı sizlere işllhhh

kız nerde bu canı çıkasıca patron bilmez öle şiilerii.

bal'cım vallahi adına yakışır oldu bu günün
ne ballısınız kız öyle kaydirigubbakcemile3

çok zor kızlar evet insan kaybedince daha bir değerlerini anlıyor....
Rabbim geride kalanlarımıza ve bizlere uzun ömürler versin herşeyden önemlisi sağlıkla inşallah...

Şimdiki aklım olsa o gece olmasını isterdim...
Çünkü 1 aya yakın onun stresi ver korkusuyla yaşadım kızlar
Zor yanii

Bekar kızlar sürekli ağlayın ozaman kıyamıyolar :roflol::roflol::roflol:

yok anacım bazılarına sökmüyor pek....
teselli ediyorlar sanıyorsun,yanaşıyorlar...aaa sonra bir de bakıyorsun olanlar olmuş...
sonra oturup bir daha ağlıyorsun...en azından ben ağladım

dooru diosun canım yaaa.
çok ayıp etmişler vallaaaa..
ama bişi olsun siz ne bilirsiniz diye üste çıkarlar hemen.valla istanbuldaki anjiyo olmuş hiç aramadım bile.bide geçen dayımın benim düğünüme gelmeyen oğlu aradı oğlanları sünnet olcakmış düğpüne gel dio.hadi dedim sende onlar gibi domuz olma.pazar bide onların düğününe gidicem.eşleri benim kınada bi karış suratla oturdu görsünle bakalım surat nasıl yapılıo.allahın uyuzları.anneme az yapmadı dayım olacak o adam.selam bile vermicem doğru dürüst.evlendiğimden beri evlerine gitmedim zaten.

Şimdiki aklım olsa o gece olmasını isterdim...
Çünkü 1 aya yakın onun stresi ver korkusuyla yaşadım kızlar
Zor yanii

kız zor tabiii..
ay biz o geceyi geçirdik ama az sorunlu oldu bizimkide..
sonra balayında anaaam ben vajinusmus oldumm.
yok tık yok bendeeeee..
iki biraya sarhoş olan ben sayısız bira içiomki o iş olsun die yok hala dipdiriyimm.
valla balayındada kardeş kardeş uyumuştuk..

aa siz takıları salonda saymadınızmı....
valla biz gelin odasına girdik..4-5 kişide beraberimizde.. kızkardeşim ve eşi falan... hemencecik saydılar hepsini.. not aldılar... sonrada latınalrı bacıma verdim kasaya koyması için.. paralrda emaneten kayınpederdeydi.. dönülte kayınpeder kuruşuna kadar iade etti sağolsun:))

ohhh valla ilaç gibi gelmiştir o para size...

valla yapma demicem canımm.
yap tabiiii..
çnk bazı insanlar hakedio.
amcamlar istanbul -şişlide oturuo.
halamların hepside tekirdağ-çerkezköyde..
çok uzagız allahtan.
yoksa hayatı zindan ederlerdi bize..
hiç birini görmek istemiorum gerçekten

yok anacım bazılarına sökmüyor pek....
teselli ediyorlar sanıyorsun,yanaşıyorlar...aaa sonra bir de bakıyorsun olanlar olmuş...
sonra oturup bir daha ağlıyorsun...en azından ben ağladım
:)) evden çıkarken kınada nikahta hep ağladım ama evime bi geldim gözyaşım bitti oturduk muhabbet sohbet sonra bi imam nikahı:)) sonrası malum pek güzeldi bee keşke yine evlensem eşimle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…