amin canım gerçekten ok sevdim ben hepinizi sizin adınıza en az sizin kadar sevinip üzülüorum.iyiki üye olmuşum yaa:)))) bayılıyorum size sana da katya:)))))))))sağol caspercım ve nurdancım darısı sizin başınıza işllhhh
geçen cenazeye gitmiştim ya halam var pendikte evine sadece 1 kez gitmiştim.annemle cenaze evindeyiz halamla bursada oturan diğer halam ortadan kayboldular biz annemle sap gibi kaldık orda.nereye gittiler diye söyledik halamın evine gitmişler.bizi çağırmadan.cenaze eve geleceğine yakın aradı halam biz eve geldik isterseniz sizde gelin.nasıl kızdım anlatamam biz hayvan mıyız .? nasıl sinirlendim anlatamam.benim eşim düşünüp istanbullara göndermiş beni gördüğümüz muameleye bakın ya.nasıl kızılmaz şimdi buna???sonrada akraba işte ne akrabası akbaba hepsi
offff... kız iiçimden gelmiyy....... istemiyorum hiç.... ben evimin kadını öocuklarımın anası olcemmmsositosositosositososito
ayy bizde gecenin bir yarısı zaten eve geldik.. ama dairenin kapısını açtık ve bekliyoz.. bizde adettir.. kayınvalide dünürün evinden 1 bardak çalar ve onu gelin evine girmeden kırar... anam bekliyoz kayuınvalide yok ortada... bana sandalye çıkardılar. oturudmm.. ayakkabıları çıkardım uzattım bacaklarımı.. herkes koridorda.. kimse girmiyor evee... ayy çok komiktik.. 20 dak bekledik valla.. sonra geldi.. kırıldı bardak.. içeri girdik ve hiçkimse içeri adım atmadan geri döndü... halbuki bende hayal etmiştim beni kucağına alsın eve öyle girelim... herkeslerde gelsin.. bir çay içelim.. yiyelim falan birşeyler... sabaha çok var nasıl olsa... ama gittilerrrrbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
haa gittiler diye değişen birşey oldumu hayır... yine o gece olmadııızemuszemus
allah mekanını cennet etsin canım...
balcım kız ne güzelbi haber bu vallaaa..
300 de azpara deeel vallaaaa..
ay bizde adet madet yapmadı gülsüncüm kimse
eve bıraktılar bizi
ediyle büdü zaten dondum titredim o gece
hemen duş aldık postiş sürdü 1 saat
uyuduk walla
sonra sabaha karşı kalktık takı filan saydık :))
o kısmı güzeldi okdr :))
sonrası malumm
walla cnm Allah razı olsun patrondan 300+300 600 kısa günüm karı darısı sizlere işllhhh
Bekar kızlar sürekli ağlayın ozaman kıyamıyolar :roflol::roflol::roflol:
Bekar kızlar sürekli ağlayın ozaman kıyamıyolar :roflol::roflol::roflol:
ama bişi olsun siz ne bilirsiniz diye üste çıkarlar hemen.valla istanbuldaki anjiyo olmuş hiç aramadım bile.bide geçen dayımın benim düğünüme gelmeyen oğlu aradı oğlanları sünnet olcakmış düğpüne gel dio.hadi dedim sende onlar gibi domuz olma.pazar bide onların düğününe gidicem.eşleri benim kınada bi karış suratla oturdu görsünle bakalım surat nasıl yapılıo.allahın uyuzları.anneme az yapmadı dayım olacak o adam.selam bile vermicem doğru dürüst.evlendiğimden beri evlerine gitmedim zaten.dooru diosun canım yaaa.
çok ayıp etmişler vallaaaa..
Şimdiki aklım olsa o gece olmasını isterdim...
Çünkü 1 aya yakın onun stresi ver korkusuyla yaşadım kızlar
Zor yanii
ay bizde adet madet yapmadı gülsüncüm kimse
eve bıraktılar bizi
ediyle büdü zaten dondum titredim o gece
hemen duş aldık postiş sürdü 1 saat
uyuduk walla
sonra sabaha karşı kalktık takı filan saydık :))
o kısmı güzeldi okdr :))
sonrası malumm
walla cnm Allah razı olsun patrondan 300+300 600 kısa günüm karı darısı sizlere işllhhh
kız heyecanlanma o kadar sakin ol.güzel şeyler yaşıcaksın şükret haline:?ayy cok heycanlııı ertesi gün allahtan hemen gitcess balayına kimsenn yuznu görmeden
ama bişi olsun siz ne bilirsiniz diye üste çıkarlar hemen.valla istanbuldaki anjiyo olmuş hiç aramadım bile.bide geçen dayımın benim düğünüme gelmeyen oğlu aradı oğlanları sünnet olcakmış düğpüne gel dio.hadi dedim sende onlar gibi domuz olma.pazar bide onların düğününe gidicem.eşleri benim kınada bi karış suratla oturdu görsünle bakalım surat nasıl yapılıo.allahın uyuzları.anneme az yapmadı dayım olacak o adam.selam bile vermicem doğru dürüst.evlendiğimden beri evlerine gitmedim zaten.
ayy cok heycanlııı ertesi gün allahtan hemen gitcess balayına kimsenn yuznu görmeden
:)) evden çıkarken kınada nikahta hep ağladım ama evime bi geldim gözyaşım bitti oturduk muhabbet sohbet sonra bi imam nikahı:)) sonrası malum pek güzeldi bee keşke yine evlensem eşimle:))yok anacım bazılarına sökmüyor pek....
teselli ediyorlar sanıyorsun,yanaşıyorlar...aaa sonra bir de bakıyorsun olanlar olmuş...
sonra oturup bir daha ağlıyorsun...en azından ben ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?