Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

be evlendim o kadar borcum vardı kaynanamların yaptıklarından herkes haberdar olmuştu.borcumuzu ödeyemiyoruz falan sürekli ağlıyorum icra gelirmi nasıl öderiz die.dayım olaca o p....... bir kere bile aramadı kızım naptın die.ki karun gibi zengin yenişehirdeki dairelerini ünv çocuklara verio otursunlar die bide kira almıo ama bana gelince 100 tl nin hesabını yapıo.artık kimse karışmasın annem de müdahale edemio bayramda dayınada git dedi haşladım onu da .banane millet benim ne çektiğimi bilio mu?? kimne derse desin ne giderim ne görüşürüm.hakettikleri ibi muamele bundan sonra

yok hayatım keseye koyduk biz iyicede bağladık anneme verdik o tuttu
sonra zaten eve giderken verdiler bize
ayyy ben bekliyemezdim dönüşü filan :))
sabahta balayına giderken bankanın kasasına koyduk
paralar uçtuda
takılar duruyo çok şükür :))

o geceye dair bi korkum yokta kalkıp ertesi gün insanların yüzüne bakmak biraz garip gelio sanki sucluymussum gibi

cnm bende senin gibi düşündüm yıllardır
ama inan Allah kolaylığını veriyor
hiçte utanasım gelmedi
hem artık eşin ya içinde rahat oluyo
aynı böle olcak
sabahı daha koşarak gittik anneme babama
ordanda balayına :)

o geceye dair bi korkum yokta kalkıp ertesi gün insanların yüzüne bakmak biraz garip gelio sanki sucluymussum gibi
kısss ne suçlusu valla ben gururla çıktım:)) anneme diodum bak diom benim kocam var zırt pırt evime gelmeyin işim gücüm olcak diye.annemde diyo du evlen özlersen kendin gel die:) simdi zırt pırt çağırıyorum:))anne gelsenee annem dio işin vardır rahatsız etmiim:)))))babam sağken de anneme diodum genç kız var evde hi.ç düşünmüon mu özenir die:))))sus kısss diodu:))

Kızlar napiyorsunuz be yaw:) Herkese iyi günler diliyorum markete gideceğim dönüşte görüşürüz.

gel hemn cnm..

bgn esra erolun düğünü varr.
işyerinde televizyonum varda izlicem vallaaa..
anam ben nie heyecan yapıosam..
hiç sevmiyorum o kadını...kendini bi halt sanıyo..

Allahım sağlık sıhhat versin ananeciğine...ah keşke bnmkide biras daha yaşasaydı da gelinliklerle görseydi,pek istemişti evleneyim ((

inşallah cnm..bnmde ananemi kaybedeli 2 yıl oluyor (..Rabbim mekanlarını cennet kılsın inşallah...

Hatunlar kel alaka oldu ama bişey soracağım gene markete bulaşık makinası deterjanı almak için gidecektim ama sizce ne alayım tuz, deterjan ne kullanıyorsunuz bilen yazsın lütfen??

Sayfalara göz atıyordumda düğün günü evden çıkışınızı yazmışınız..

Benimki anlatılamaz bi duyguydu.Evi babam ve eşiyle paylaşıyordum zaten.Çocuklum geçti o evde annemle anılarım vardı beni bağlayan tek sebep bunlardı.Yaklaşık 6-7 ay önce babamla tartışıp abime taşınmıştım.orda 1-2 ay sonra geri gelmiştim zaten evime.Eğerki annem olsaydı o evden çıkmak zor olurdu.Öyle sevine sevine çıkmadım tabi evimden ama buruktum.Tuhaftım.Şimdi düşünüyorumda yarımdım ben.

Salonda ayrılırkende aynı..Annesizlik zor.Ama böyle birgünde çok zormuş.O an anlamıyorsun ama şimdi düşünürken gözyaşlarıma engel olamıyorum.

al işteee.
ne insanlar var yaaaaaaa..
bişi diemiorum nurdancım yaaaaaa..
ben şaşırmıorum artık böle şeyleree...

Hatunlar kel alaka oldu ama bişey soracağım gene markete bulaşık makinası deterjanı almak için gidecektim ama sizce ne alayım tuz, deterjan ne kullanıyorsunuz bilen yazsın lütfen??

ben bimden alıorum canımm.
şu tabletler varya ondan kullanıorum.
gayette memnunum vallaaa..

hayırlısı ya hersey guzel gecsın mutlulkla olsn ben baska bişe istemiorm kimse üzülmesin tatsızlık yasanmasn o bana yeter

canım benim inan bana herkesin bi yanı o anda hep eksik kalıo..

bişi dicem biz şimdi haftaya annemlere gidiyoruzya ,hatta öncesinde kayınvalidelerin yazlığına uğrıcas sanırım..sonra amcanın başka evinde aileler buluşıcak...biz ilk defa odaya çekilip uyucaz ben çok utanıyorum..heleki annemin evine gidince abimde olucakya..ayy nasıl alışılır buduruma...:kedi:

biricik kızz farkettinmi aynı şeyleri yaşamışız.
tek far sen o işi hiç yapamamışsın.
ben yapmıştım o gece ama devamı gelmedi..
kaydirigubbakcemile3

ayy bıde o var demiiii akannehir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay bilmem hiç kalmadım başka birinin evinde ..

utanılacak ne var be güzelim.rahat ol allahın emriyle evlenmişsin ne bu utangaçlık canım.onlar sizin mutluluğunuzla mutlu olacaklar utanma kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…