kız heyecanlanma o kadar sakin ol.güzel şeyler yaşıcaksın şükret haline:?
be evlendim o kadar borcum vardı kaynanamların yaptıklarından herkes haberdar olmuştu.borcumuzu ödeyemiyoruz falan sürekli ağlıyorum icra gelirmi nasıl öderiz die.dayım olaca o p....... bir kere bile aramadı kızım naptın die.ki karun gibi zengin yenişehirdeki dairelerini ünv çocuklara verio otursunlar die bide kira almıo ama bana gelince 100 tl nin hesabını yapıo.artık kimse karışmasın annem de müdahale edemio bayramda dayınada git dedi haşladım onu da .banane millet benim ne çektiğimi bilio mu?? kimne derse desin ne giderim ne görüşürüm.hakettikleri ibi muamele bundan sonravalla yapma demicem canımm.
yap tabiiii..
çnk bazı insanlar hakedio.
amcamlar istanbul -şişlide oturuo.
halamların hepside tekirdağ-çerkezköyde..
çok uzagız allahtan.
yoksa hayatı zindan ederlerdi bize..
hiç birini görmek istemiorum gerçekten
aa siz takıları salonda saymadınızmı....
valla biz gelin odasına girdik..4-5 kişide beraberimizde.. kızkardeşim ve eşi falan... hemencecik saydılar hepsini.. not aldılar... sonrada latınalrı bacıma verdim kasaya koyması için.. paralrda emaneten kayınpederdeydi.. dönülte kayınpeder kuruşuna kadar iade etti sağolsun:))
ohhh valla ilaç gibi gelmiştir o para size...
o geceye dair bi korkum yokta kalkıp ertesi gün insanların yüzüne bakmak biraz garip gelio sanki sucluymussum gibi
kısss ne suçlusu valla ben gururla çıktım:)) anneme diodum bak diom benim kocam var zırt pırt evime gelmeyin işim gücüm olcak diye.annemde diyo du evlen özlersen kendin gel die:) simdi zırt pırt çağırıyorum:))anne gelsenee annem dio işin vardır rahatsız etmiim:)))))babam sağken de anneme diodum genç kız var evde hi.ç düşünmüon mu özenir die:))))sus kısss diodu:))o geceye dair bi korkum yokta kalkıp ertesi gün insanların yüzüne bakmak biraz garip gelio sanki sucluymussum gibi
Kızlar napiyorsunuz be yaw:) Herkese iyi günler diliyorum markete gideceğim dönüşte görüşürüz.
hiç sevmiyorum o kadını...kendini bi halt sanıyo..bgn esra erolun düğünü varr.
işyerinde televizyonum varda izlicem vallaaa..
anam ben nie heyecan yapıosam..
Allah rahmet eylesin kızlar ananem 95 yaşında falan şuanda beni o büyüttü annem çalıştı ben küçükken bana bir tokat bile atmadı melek gibidir ananem ama şuan da artık çok yaşlandı..ona bişi olsa yinede mahvolurum kendime zor gelirim...onu çok seviyorum
o yaşlı haliyle durumumuzu bildiği için 5- tl 10 tl bana para gönderir o paraları saklıyorm biliyomusunuz
inşallah cnm..bnmde ananemi kaybedeli 2 yıl oluyorbal'cım vallahi adına yakışır oldu bu günün
ne ballısınız kız öyle kaydirigubbakcemile3
çok zor kızlar evet insan kaybedince daha bir değerlerini anlıyor....
Rabbim geride kalanlarımıza ve bizlere uzun ömürler versin herşeyden önemlisi sağlıkla inşallah...
be evlendim o kadar borcum vardı kaynanamların yaptıklarından herkes haberdar olmuştu.borcumuzu ödeyemiyoruz falan sürekli ağlıyorum icra gelirmi nasıl öderiz die.dayım olaca o p....... bir kere bile aramadı kızım naptın die.ki karun gibi zengin yenişehirdeki dairelerini ünv çocuklara verio otursunlar die bide kira almıo ama bana gelince 100 tl nin hesabını yapıo.artık kimse karışmasın annem de müdahale edemio bayramda dayınada git dedi haşladım onu da .banane millet benim ne çektiğimi bilio mu?? kimne derse desin ne giderim ne görüşürüm.hakettikleri ibi muamele bundan sonra
Hatunlar kel alaka oldu ama bişey soracağım gene markete bulaşık makinası deterjanı almak için gidecektim ama sizce ne alayım tuz, deterjan ne kullanıyorsunuz bilen yazsın lütfen??
kısss ne suçlusu valla ben gururla çıktım:)) anneme diodum bak diom benim kocam var zırt pırt evime gelmeyin işim gücüm olcak diye.annemde diyo du evlen özlersen kendin gel die:) simdi zırt pırt çağırıyorum:))anne gelsenee annem dio işin vardır rahatsız etmiim:)))))babam sağken de anneme diodum genç kız var evde hi.ç düşünmüon mu özenir die:))))sus kısss diodu:))
cnm bende senin gibi düşündüm yıllardır
ama inan Allah kolaylığını veriyor
hiçte utanasım gelmedi
hem artık eşin ya içinde rahat oluyo
aynı böle olcak
sabahı daha koşarak gittik anneme babama
ordanda balayına :)
Sayfalara göz atıyordumda düğün günü evden çıkışınızı yazmışınız..
Benimki anlatılamaz bi duyguydu.Evi babam ve eşiyle paylaşıyordum zaten.Çocuklum geçti o evde annemle anılarım vardı beni bağlayan tek sebep bunlardı.Yaklaşık 6-7 ay önce babamla tartışıp abime taşınmıştım.orda 1-2 ay sonra geri gelmiştim zaten evime.Eğerki annem olsaydı o evden çıkmak zor olurdu.Öyle sevine sevine çıkmadım tabi evimden ama buruktum.Tuhaftım.Şimdi düşünüyorumda yarımdım ben.
Salonda ayrılırkende aynı..Annesizlik zor.Ama böyle birgünde çok zormuş.O an anlamıyorsun ama şimdi düşünürken gözyaşlarıma engel olamıyorum.
bişi dicem biz şimdi haftaya annemlere gidiyoruzya ,hatta öncesinde kayınvalidelerin yazlığına uğrıcas sanırım..sonra amcanın başka evinde aileler buluşıcak...biz ilk defa odaya çekilip uyucaz ben çok utanıyorum..heleki annemin evine gidince abimde olucakya..ayy nasıl alışılır buduruma...:kedi:
bişi dicem biz şimdi haftaya annemlere gidiyoruzya ,hatta öncesinde kayınvalidelerin yazlığına uğrıcas sanırım..sonra amcanın başka evinde aileler buluşıcak...biz ilk defa odaya çekilip uyucaz ben çok utanıyorum..heleki annemin evine gidince abimde olucakya..ayy nasıl alışılır buduruma...:kedi:
utanılacak ne var be güzelim.rahat ol allahın emriyle evlenmişsin ne bu utangaçlık canım.onlar sizin mutluluğunuzla mutlu olacaklar utanma kuzum benimbişi dicem biz şimdi haftaya annemlere gidiyoruzya ,hatta öncesinde kayınvalidelerin yazlığına uğrıcas sanırım..sonra amcanın başka evinde aileler buluşıcak...biz ilk defa odaya çekilip uyucaz ben çok utanıyorum..heleki annemin evine gidince abimde olucakya..ayy nasıl alışılır buduruma...:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?