Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tanemim... hoşgeldin.... ay çok merak ediyorum oğluşunu.. özellikle gözlerini.... kime benzedi kızzz:))

kelebeğim, hoşgeldin....

cnmmmmmm hoşbuldukkkk :)

doktordan çıktığımız gibi genellikle lameme , caspera, bala, organike falan mesaj atıyom ya
araba bindiğim gibi hadi kankalarına haber ver keleboş diyo behlülümmm ....

yakında bende aynı durumda olucam galiba canım
uyku falan olmadan çoğu zaman geçecek sanırım

hoşgeldin kelebeğim

hoşbuldukkk çiçeğim ....

hoşgeldin keloboşşşşşşşşş

kokoşummm hoşbuldukkkkk

tanem hoşgeldin cnmm
maşallah kuzunda iyiymiş ama sanırım uyutmuyo annesini:)
Evet cnm şuan var bişeyler bakalım inşallah yolunda gider herşey
özlüyoruz seni gel arada ya
Hayırlısıyla gider canm .
tanemim... hoşgeldin.... ay çok merak ediyorum oğluşunu.. özellikle gözlerini.... kime benzedi kızzz:))

kelebeğim, hoşgeldin....

Tatlım gözleri anlaşılmıyor tam hani kırk içinde gözleri böyle buğulu olurya bebişlerin ondanmış bende çok merak ediyorum ama tip olarak babasını andırıyor ağlarkende bana benziyor :) Senin nasıl geçiyor günlerin tatlım ?

yakında bende aynı durumda olucam galiba canım
uyku falan olmadan çoğu zaman geçecek sanırım

hoşgeldin kelebeğim
Hayırlısıyla aman uyuduklarımıza sayarız bizde napalım :)
zor bi bebek de kağan anlaşılan
benim kızımda çok zor bi bebekdi
Allah kolaylık versin tatlım
tabi onların nefesi yeter
iyiyiz tatlım saolasın işte kızçemde iyi çok şükür
Evet canm bayağı zorladı beni hamdolsun iki gündür sakin inşallah böyle devam eder yavrum .

Görüşürüz fıstıklar . Sütüm artsın diye sürekli tatlı bişeyler yiyorum artan tek şeyse kilolarım:)) Gene gideyim atıştırayım bişeyler görüşürüz :)

tanem vallaha başlar haa.hee istiyorum valla büdüşüm,büdüşümün deyimiyleee aaaabiiiiiiiii olsun inşallah.

görüşürüz fıstıklar . Sütüm artsın diye sürekli tatlı bişeyler yiyorum artan tek şeyse kilolarım:)) gene gideyim atıştırayım bişeyler görüşürüz :)

görşürüz şekerim
bol sütlü günler

canım zamanla oturur rengi... sağlıklı olsunda.. benim şimdilik yolunda çok şükür...

Görüşürüz fıstıklar . Sütüm artsın diye sürekli tatlı bişeyler yiyorum artan tek şeyse kilolarım:)) Gene gideyim atıştırayım bişeyler görüşürüz :)

ok canım... bol bol sütün olur inş:)

keleboş hoşgeldin canım.anaa seninkide erkek hemi büdüşüme bir sürü arkadaş ama hepsi uzakta.

yaa okdr alıntı filan hepsiçöpe
kızım durmuyo....

hayırlı cumalar dicem akşam oldu :))

brck nekdr sevindim anlatamam...Rabbim devamını getirsin kucağına alıcağın günü göstersin işllh...

bu arada bizim bugün göbişimiz düştü...babamız sabah ezanında ismimizide okudu kulağımıza...herşey yolunda çok şükür şimdilik..öpyorum hepinizi...

ulaa tanemm boşver tatlıyı falan onlar kilo yapıyo anca bol bol su iç günde 2 litreden fazla iç hem süt olsun hemde kilolar gitsin.

Bal çok teşekkür ederim canım benim çok sağolasın..
Ela hanımın derdi neymiş acıktımı altınamı etti acaba:)
adıyla yaşasın kuzucum inşallah.hadi gözünüz aydın göbişi düşmüş hemen maşallah

Son düzenleme:

hoşgeldin tatlımmmm
Göbeğiniz de düştü bakımı dahada kolaylaştı elacığın
gözünüz aydın ismiyle yaşasın hayırlı olsun

Son düzenleme:
keleboş hoşgeldin canım.anaa seninkide erkek hemi büdüşüme bir sürü arkadaş ama hepsi uzakta.
ewettt
büdüşe arkadaş geliyo nevgülümmm .....

ah yaramaz elaaa mıkırdanıyo gene ddesene

göbekte düşmüşş :)
isim zeynep ela mı sadece elamı :)

herkese merhaba
biriciğimmmm tekrar tebrik ederim dularım seninle... kızlar hamileler topiği oldu burası artık resmen ya

tanemim ne kadar önemli değil mi insanın yanında onu anlayacak,kapris yapmayacak,ağrısını,acısını bilecek birinin olması böyle zamanlarda......

bal kızhoşgelmişin...ela kuzu durmuyor he,olsun anneciği bir süre idare etcen ne yapcen sonra rahatlarsın Allah'ın izniyle......göbüşünüz de düşmüş,en uygun yere gömersin sen onu artık...sahi düşündün mü ne etcen....

ulaa tanemm boşver tatlıyı falan onlar kilo yapıyo anca bol bol su iç günde 2 litreden fazla iç hem süt olsun hemde kilolar gitsin.

değil mi cnm....ben de öyle okumuştum bir yerde,sıvı şeyler sütün artmasına sebep olurmuş....

herkese merhaba
biriciğimmmm tekrar tebrik ederim dularım seninle... kızlar hamileler topiği oldu burası artık resmen ya

hoşgeldin tatlım....evet resmen öyle oldu,hayırlısı olsun şekerim....dileyene Rabbim nasip etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…