tanemim... hoşgeldin.... ay çok merak ediyorum oğluşunu.. özellikle gözlerini.... kime benzedi kızzz:))
kelebeğim, hoşgeldin....
oyy kuzum benim kıyamam yaa duygusala bağladım yemin ederim.İnşallah bırakmaz beni kuzum yaaa.Çok teşekkür ederim bana destek oldunuzzz insanlarının kalplerinin bir olması yetiyor gerçekten.
bende seni çok seviyorum hepinizi seviyorum.eşinede çok teşekkür ediyorum canım.
yakında bende aynı durumda olucam galiba canım
uyku falan olmadan çoğu zaman geçecek sanırım
hoşgeldin kelebeğim
hoşgeldin keloboşşşşşşşşş
tanem hoşgeldin cnmm
maşallah kuzunda iyiymiş ama sanırım uyutmuyo annesini:)
Evet cnm şuan var bişeyler bakalım inşallah yolunda gider herşey
özlüyoruz seni gel arada ya
tanemim... hoşgeldin.... ay çok merak ediyorum oğluşunu.. özellikle gözlerini.... kime benzedi kızzz:))
kelebeğim, hoşgeldin....
Hayırlısıyla aman uyuduklarımıza sayarız bizde napalım :)
yakında bende aynı durumda olucam galiba canım
uyku falan olmadan çoğu zaman geçecek sanırım
hoşgeldin kelebeğim
Evet canm bayağı zorladı beni hamdolsun iki gündür sakin inşallah böyle devam eder yavrum .zor bi bebek de kağan anlaşılan
benim kızımda çok zor bi bebekdi
Allah kolaylık versin tatlım
tabi onların nefesi yeter
iyiyiz tatlım saolasın işte kızçemde iyi çok şükür
cnmmmmmm hoşbuldukkkk :)
doktordan çıktığımız gibi genellikle lameme , caspera, bala, organike falan mesaj atıyom ya
araba bindiğim gibi hadi kankalarına haber ver keleboş diyo behlülümmm ....
İyiyim canm hamdolsun Kaan Paşayla ilgileniyorum 24 saat uyku denilen şey nedir onu unuttum desem abartmam hatta :) Senin iyi olmanada çok sevindim .
Kız sen bir müddet daha ara ver benim oğlan okula başlar o zamana :)) Canmm bir bebek daha istiyorsun sanırım Cenabı Allah gönlünden geçtiği gibi nasip eder hayırlısıyla inşallah .
Tatlım naber ? Diğer fıtıklar hu huuu nasılsınız Brck kız sende mi bebiş bekliyorsun çok sevindim çook tebrik ederim canm .
görüşürüz fıstıklar . Sütüm artsın diye sürekli tatlı bişeyler yiyorum artan tek şeyse kilolarım:)) gene gideyim atıştırayım bişeyler görüşürüz :)
tatlımgözleri anlaşılmıyor tam hani kırk içinde gözleri böyle buğulu olurya bebişlerin ondanmış bende çok merak ediyorum ama tip olarak babasını andırıyor ağlarkende bana benziyor :) Senin nasıl geçiyor günlerin tatlım ?
Görüşürüz fıstıklar . Sütüm artsın diye sürekli tatlı bişeyler yiyorum artan tek şeyse kilolarım:)) Gene gideyim atıştırayım bişeyler görüşürüz :)
yaa okdr alıntı filan hepsiçöpe
kızım durmuyo....
Hayırlı cumalar dicem akşam oldu :))
brck nekdr sevindim anlatamam...rabbim devamını getirsin kucağına alıcağın günü göstersin işllh...
Bu arada bizim bugün göbişimiz düştü...babamız sabah ezanında ismimizide okudu kulağımıza...herşey yolunda çok şükür şimdilik..öpyorum hepinizi...
ewetttkeleboş hoşgeldin canım.anaa seninkide erkek hemi büdüşüme bir sürü arkadaş ama hepsi uzakta.
yaa okdr alıntı filan hepsiçöpe
kızım durmuyo....
hayırlı cumalar dicem akşam oldu :))
brck nekdr sevindim anlatamam...Rabbim devamını getirsin kucağına alıcağın günü göstersin işllh...
bu arada bizim bugün göbişimiz düştü...babamız sabah ezanında ismimizide okudu kulağımıza...herşey yolunda çok şükür şimdilik..öpyorum hepinizi...
canım benim hoşgeldinnnnherkese merhaba
biriciğimmmm tekrar tebrik ederim dularım seninle... kızlar hamileler topiği oldu burası artık resmen ya
herkese merhaba
Biriciğimmmm tekrar tebrik ederim dularım seninle... Kızlar hamileler topiği oldu burası artık resmen ya
ulaa tanemm boşver tatlıyı falan onlar kilo yapıyo anca bol bol su iç günde 2 litreden fazla iç hem süt olsun hemde kilolar gitsin.
herkese merhaba
biriciğimmmm tekrar tebrik ederim dularım seninle... kızlar hamileler topiği oldu burası artık resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?