Hayırlısıyla gider canm .
Tatlımgözleri anlaşılmıyor tam hani kırk içinde gözleri böyle buğulu olurya bebişlerin ondanmış bende çok merak ediyorum ama tip olarak babasını andırıyor ağlarkende bana benziyor :) Senin nasıl geçiyor günlerin tatlım ?
Hayırlısıyla aman uyuduklarımıza sayarız bizde napalım :)
Evet canm bayağı zorladı beni hamdolsun iki gündür sakin inşallah böyle devam eder yavrum .
Görüşürüz fıstıklar . Sütüm artsın diye sürekli tatlı bişeyler yiyorum artan tek şeyse kilolarım:)) Gene gideyim atıştırayım bişeyler görüşürüz :)
yaa okdr alıntı filan hepsiçöpe
kızım durmuyo....
hayırlı cumalar dicem akşam oldu :))
brck nekdr sevindim anlatamam...Rabbim devamını getirsin kucağına alıcağın günü göstersin işllh...
bu arada bizim bugün göbişimiz düştü...babamız sabah ezanında ismimizide okudu kulağımıza...herşey yolunda çok şükür şimdilik..öpyorum hepinizi...
herkese merhaba
biriciğimmmm tekrar tebrik ederim dularım seninle... kızlar hamileler topiği oldu burası artık resmen ya
yaa okdr alıntı filan hepsiçöpe
kızım durmuyo....
hayırlı cumalar dicem akşam oldu :))
bu arada bizim bugün göbişimiz düştü...babamız sabah ezanında ismimizide okudu kulağımıza...herşey yolunda çok şükür şimdilik..öpyorum hepinizi...
canım benim hoşgeldinnnn
teşekkür ediyorummm
darısı istediğin hayırlı zamanda sana inşallah
feriham hoşgeldin nasılsın epeydir görüşemiyoruz senle.
değil mi cnm....ben de öyle okumuştum bir yerde,sıvı şeyler sütün artmasına sebep olurmuş....
hoşgeldin tatlım....evet resmen öyle oldu,hayırlısı olsun şekerim....dileyene Rabbim nasip etsin.....
inşallah canım onlar iyi olsunda
biz uykusuz kalalım napalım yaaa
güle güle canım kendine iyi bak canım
bol bol sütün olsun inşallah
hoşgeldin canım
çizelgen çok tatlı olmuş canım
göbüşü de düşmüş ela hanımın rahatlamışsındır biraz daha
isminizde konulmuş canım ismiyle yaşasın inşallah
hayırlı sağlıklı ömürlü olsun inşallah canım
hoşgeldin canım
hoşbuldum canlarım
Nevgül ablacım ben bu aralar pek sık giremiyorum sen de öyle iyi denk geldik bugün özlemişim sohbetinizi
bu hesaplayıcıya göre minimum alınan kg.a göre ben 3 kg. daha az almışım :))))) 20. haftada 5-7 arası alınırmış
Gebelikte (hamilelikte) kilo alm hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
salı günü gidiyoruz canım dr.umuza.....
bakalım kuzum bu defa gösterecek mi net şekilde kendisini :))))
KIZLAR AKŞAM EVDEKİ KİNYAS BENİ ÇOK ÜZDÜ YA.BİŞEYDEN DOLAYI KIZDIM ONA ODA BANA NEDESE BEĞENİRSİNİZ "İNŞALLAH ÖLÜRÜMDE DULKALIRSIN".TÖVBEE TÖVBEE.DEDİM SEN NEBİÇİM KONUŞUIYORSUN YAA.ACAYİP SİNİRLENDİM.BENDE DEDİM ONA NE DUL KALACAM GİDER BAŞKASIYLA EVLENİRİM.BUNADA O BOZULDU TABİ.
KIZLAR AKŞAM EVDEKİ KİNYAS BENİ ÇOK ÜZDÜ YA.BİŞEYDEN DOLAYI KIZDIM ONA ODA BANA NEDESE BEĞENİRSİNİZ "İNŞALLAH ÖLÜRÜMDE DULKALIRSIN".TÖVBEE TÖVBEE.DEDİM SEN NEBİÇİM KONUŞUIYORSUN YAA.ACAYİP SİNİRLENDİM.BENDE DEDİM ONA NE DUL KALACAM GİDER BAŞKASIYLA EVLENİRİM.BUNADA O BOZULDU TABİ.
ada senin blog ne durumda canım yazabiliyo musun hala?
canım boşuna üzme kendini... erkekler bazen ağızlarından çıkanı düşünemiyorlar.. sonrasında da pişman oluyorlar... eminim oda sonradan çok pişman olmuştur...
bu heriflerin sağı solu belli olmuyor anacım.....o nasıl laf yani,bazen bizleri ne kadar üzdüklerini anlamıyorlar,sonra da inadına biz bir şey dediğimizde de bozum bozum bozulurlar....
yalnız değilsin bacım,benim hücre de arada böyle kızdırır beni....
Eki Görüntüle 334626 Eki Görüntüle 334627 Eki Görüntüle 334628 Eki Görüntüle 334629 Eki Görüntüle 334630 Eki Görüntüle 334631 Eki Görüntüle 334632 Eki Görüntüle 334633 Eki Görüntüle 334634 Eki Görüntüle 334635 Eki Görüntüle 334636 Eki Görüntüle 334637 Eki Görüntüle 334638 Eki Görüntüle 334639 Eki Görüntüle 334640 Eki Görüntüle 334641
Kızlar bu modeller benim netten topladığım örgü klasörümden,yapmasını bilmem ama bakmasından anlarım:)
diğer topicte arkadaş eklemiş :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?