Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

inşallah canım onlar iyi olsunda
biz uykusuz kalalım napalım yaaa

Görüşürüz fıstıklar . Sütüm artsın diye sürekli tatlı bişeyler yiyorum artan tek şeyse kilolarım:)) Gene gideyim atıştırayım bişeyler görüşürüz :)

güle güle canım kendine iyi bak canım
bol bol sütün olsun inşallah

hoşgeldin canım
çizelgen çok tatlı olmuş canım
göbüşü de düşmüş ela hanımın rahatlamışsındır biraz daha
isminizde konulmuş canım ismiyle yaşasın inşallah
hayırlı sağlıklı ömürlü olsun inşallah canım

herkese merhaba
biriciğimmmm tekrar tebrik ederim dularım seninle... kızlar hamileler topiği oldu burası artık resmen ya

hoşgeldin canım

Valla ada ben de bilmiyordum yedim yedim aldım kiloları çok şükür yine veriyorum ama işte zor biraz.

balımmm.. hoşgeldinn..
ayy ne güzel..artık rahatlarısnız ikinizde...
ismiyle büyüsün inşallah elamız:)

ferihacım sende hoşgeldin..

canım benim hoşgeldinnnn
teşekkür ediyorummm
darısı istediğin hayırlı zamanda sana inşallah

feriham hoşgeldin nasılsın epeydir görüşemiyoruz senle.

hoşbuldum canlarım
nevgül ablacım ben bu aralar Pek sık giremiyorum sen de öyle iyi denk geldik bugün özlemişim sohbetinizi

KIZLAR AKŞAM EVDEKİ KİNYAS BENİ ÇOK ÜZDÜ YA.BİŞEYDEN DOLAYI KIZDIM ONA ODA BANA NEDESE BEĞENİRSİNİZ "İNŞALLAH ÖLÜRÜMDE DULKALIRSIN".TÖVBEE TÖVBEE.DEDİM SEN NEBİÇİM KONUŞUIYORSUN YAA.ACAYİP SİNİRLENDİM.BENDE DEDİM ONA NE DUL KALACAM GİDER BAŞKASIYLA EVLENİRİM.BUNADA O BOZULDU TABİ.

canım boşuna üzme kendini... erkekler bazen ağızlarından çıkanı düşünemiyorlar.. sonrasında da pişman oluyorlar... eminim oda sonradan çok pişman olmuştur...

bu heriflerin sağı solu belli olmuyor anacım.....o nasıl laf yani,bazen bizleri ne kadar üzdüklerini anlamıyorlar,sonra da inadına biz bir şey dediğimizde de bozum bozum bozulurlar....
yalnız değilsin bacım,benim hücre de arada böyle kızdırır beni....

ablam ilk okuduğumda güldüm gayri ihtiyari ya sanki bi makineden çıkmış gibi hepsi çok komik olabiliyolar bazen... sinirle söylemiştir sen cevabını her zamanki hızla vermişsin

canım boşuna üzme kendini... erkekler bazen ağızlarından çıkanı düşünemiyorlar.. sonrasında da pişman oluyorlar... eminim oda sonradan çok pişman olmuştur...

hay bu erkeklerin.daha yeni yine sinir etti beni.bi arkadaşa gidecez oğlu ameliyat oldu geçmiş olsuna.dedim enesi al gel iş yerime ordan geçeriz.5 gibi gelin dedim arıyo ben evden çıktım laaaa 5 gibi dedim niye çıkıyon evden.diyo ben dolmuşa bindim sende direk arkadaşına gel.dedim la arkadaş halasındaymış beraber geçicez sen buraya gel.bana diyoki sen varya sen senin yüzünden çocuğu aç getiriyorum.al burdan yak.ben sana 5 te gel dedim biirrrrrrrrrr.çoğu açmı getir dedim ikiiiiiiiiiiiiiiiii.

13 HAFTADA Kİ ÖNERİ
Pratik öneri: Bir anne adayı için en güzel kahvaltı: corn flakes (mısır gevreği) +yulaf ezmesi+süt+az miktarda şeker (süt yerine meyve suyu da olabilir). Bu karışım lif oranı yüksek (kabızlığa karşı oldukça etkili), B vitamininden zengin, süt kullanırsanız kalsiyum içeriği yüksek, meyve suyu kullanırsanız C vitamini içeriği yüksek bir karışımdır.

EŞİM PAZAR GÜNÜ MISIR GEVREĞİ FALAN ALMIŞTI BUNLARI YEMELİSİN FALAN DİYODU ACABA BU SİTEYİMİ TAKİP EDİYO :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…