- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
bende muhasebede çalışıyorum
3 ay bitti evleneli
81 liyim cnm...
nasıl gidiyor evlilik
Aynı bende böyle düşünüyorum Efsun.işte bende bebiş yapmaktan bu yüzden korkuyorum çalışan arkadaşlara gerçekten allaah sabırlar versin aklın sürekli evde amaaan değermiki bebişi bırakıp çalışmaya bilmiyorum
kısss bitmiş çamaşır suyum gitçem alcam bu akşam kendimi çokm yalnız hissediom valla çamaşır suyum yok die:))memnun oldum efsun sende kıdemli sayılırsın
genelimiz yeni evli sayılırız
bikaç arkadaşımız kıdemli
nurdan da senden çok titiz çamaşır usyuna düşer hergün
ayy yavruum geçmiş olsun yaaaakızımın yanına gittim ateşi çıkmış kuzumun nasıl inliyodu boyle çok moralim bozuldu kızlar ya offf çalışmak istemiyorum işte uyuttum geldim ama aklım onda birazdan yine gidicem
ilk defa duydum, marketlerde falan sihirli su diye mi geçiyor.sihirli su çok güzel bi şey marketlerde felan satılıyo muslukları felan muhteşem parlatıyo banyo için harika her yere kullanabilirsiniz kızlar en güzelide banyo aynama sürüyorum buharlanmıyo bide leke izi olmuyo duşa kabinlerde felan harika
bende muhasebede çalışıyorum
3 ay bitti evleneli
81 liyim cnm...
geçmiş olsun ikra izin alamıyormusun cnm
bugünü kızınla geçir,şurup filan verdinmi cnm ateş düşürücü
bide ılık banyo iyi gelirmiş gerçi sen hepsini daha iyi bilirsin
kıyamam bebişlere ya
ikraa geçmiş olsun canım çok üzüldüüüm
bana da mantıklı geldi, müsait olduğum bi ara bende denicem.
Baton kek kalıbım yoktu, iyi bir alternatif bence...
Geçmiş olsun canım, neden ateşlendi ki... Üzülme çocuklarda normal böyle ateşlenmeler.
ikracmm geçmiş olsn canm benmm((
sıcaklardan olmştur geçer hemen annesi üzülme sen..
ikracım geçmiş olsun canım... üzme kendini.. geçicek elbette...
işte bende bebiş yapmaktan bu yüzden korkuyorum çalışan arkadaşlara gerçekten allaah sabırlar versin aklın sürekli evde amaaan değermiki bebişi bırakıp çalışmaya bilmiyorum
plastiklerde böyle bi özellik olduğunu biliyorum.kızlar ben bu kutu sütte yapılan kekin çok zararlı olsuğunu duymuştum içi aliminyum ve koyucu bşi madde ile kaplı olduğu için yüksek sıcakla birleşince içindeki zararlı maddeler keke geçiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?