Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

işte bende bebiş yapmaktan bu yüzden korkuyorum çalışan arkadaşlara gerçekten allaah sabırlar versin aklın sürekli evde amaaan değermiki bebişi bırakıp çalışmaya bilmiyorum

sihirli su çok güzel bi şey marketlerde felan satılıyo muslukları felan muhteşem parlatıyo banyo için harika her yere kullanabilirsiniz kızlar en güzelide banyo aynama sürüyorum buharlanmıyo bide leke izi olmuyo duşa kabinlerde felan harika

işte bende bebiş yapmaktan bu yüzden korkuyorum çalışan arkadaşlara gerçekten allaah sabırlar versin aklın sürekli evde amaaan değermiki bebişi bırakıp çalışmaya bilmiyorum
Aynı bende böyle düşünüyorum Efsun.
Artık anne babalar zor terbiye ediyor kendi çocuklarını birde bakıcıya nasıl güvenebilirim.
Çocuğum büyüyecekse ben büyütmeliyim.
Eğer o zamana maddi durumları iyice toparlarsak bebeğim olduktan sonra çalışmak istemiyorum.
Zaten kocama hasret bir evliliğim var, birde bebeğimi özlemek istemiyorum.

memnun oldum efsun sende kıdemli sayılırsın
genelimiz yeni evli sayılırız
bikaç arkadaşımız kıdemli
nurdan da senden çok titiz çamaşır usyuna düşer hergün
kısss bitmiş çamaşır suyum gitçem alcam bu akşam kendimi çokm yalnız hissediom valla çamaşır suyum yok die:))

kızımın yanına gittim ateşi çıkmış kuzumun nasıl inliyodu boyle çok moralim bozuldu kızlar ya offf çalışmak istemiyorum işte uyuttum geldim ama aklım onda birazdan yine gidicem
ayy yavruum geçmiş olsun yaaaa
kıyamam ne zor oluo dimi

ilk defa duydum, marketlerde falan sihirli su diye mi geçiyor.
Yoksa başka bi marka adı falan var mı?

ikraa geçmiş olsun canım çok üzüldüüüm

bana da mantıklı geldi, müsait olduğum bi ara bende denicem.
Baton kek kalıbım yoktu, iyi bir alternatif bence...

Geçmiş olsun canım, neden ateşlendi ki... Üzülme çocuklarda normal böyle ateşlenmeler.

ikracmm geçmiş olsn canm benmm ((
sıcaklardan olmştur geçer hemen annesi üzülme sen..

ikracım geçmiş olsun canım... üzme kendini.. geçicek elbette...

sağolun kızlar geçicek elbette ama ona bişey olmasına dayanamıyorum ellerine yüzünü yıkadım üstünü ince giydirdim uyansın ilacınıda vericem hemen benim kıza banyo yapmak iskence gibidir normalde de çok zor babsıyla yaptırırımn korkuyo çok fazla o yüzden banyo yaptıramadım dün parka götürmüştüm ordan mikrop kapmış olabilir çocuk boyle boyle büyoyo ama biz telaş yapmadan duramıyoruz

canm Rabbm hayrlı zamanda versin inş bebiş..
ben bırakamam bebişimi bebiş olunca evimin kadını çocuğumun anası olcam :))))

bu arada süpürge aldım kızlar fantomun su filtreli süpürgesini çok güzel yaa))
öyle çok afilli bişi değil ama bi çekiş gücü var inanılmaz fiyatı daha inanılmaz
79 tl:))
annem 2 yıldır kullanıo çok memnun mi,sss gibi kokutuo evi valla ))) yuppiiii

kızlar ben bu kutu sütte yapılan kekin çok zararlı olsuğunu duymuştum içi aliminyum ve koyucu bşi madde ile kaplı olduğu için yüksek sıcakla birleşince içindeki zararlı maddeler keke geçiyomuş

sabah işlerimi bir toparlayayım
hadi kahvemi içeyim diyene kadar okumam gereken 10 sayfacık.... oluşmuş ya
geçmişteyim kızlar...

kızlar ben bu kutu sütte yapılan kekin çok zararlı olsuğunu duymuştum içi aliminyum ve koyucu bşi madde ile kaplı olduğu için yüksek sıcakla birleşince içindeki zararlı maddeler keke geçiyomuş
plastiklerde böyle bi özellik olduğunu biliyorum.
Acaba süt kutusunun içindeki o şey plastik mi?

bencede denememek gerekir zaten görüntüsü uzun kek kalıpları varya onun aynısı ozman ondan bi tane temin ederiz ondan yaparız bende var mesela üzümlü keki onda yapıyorum boyle dilim dilim çok hoş oluyo

ay süt kutusunda kek diyince birden bi şimşek çaktı beynimde :roflol:
minik sütler var ya bi kaç tane o sütlerden alıp kutularında kek pişirsek minik minik ne kadan güzel olur di mi :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…