Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

güle güle kullan cnm
bu arada çsuyun bitmiş ya :)) aklıma ne geldi
sen bekar olsaydın ne yapar eder seni domestosun sahibiyle yada oğluyla evlendirirdim :))

plastiklerde böyle bi özellik olduğunu biliyorum.
Acaba süt kutusunun içindeki o şey plastik mi?

selcim olabilir çünkü onlar 5 kat maddeden yapılıyomuş süt uzun süre dayansın diye bence yüksek sıcakla buluşması tehlike yaratır

gulsunum fincan keki yapmışsın....
söyle bakayım sen nasıl yaptın???
verdiğim tarifte ki benim yaptığım gibi mi???
ilk yaptığım da fincan dan çıkartmakta zorlanmıştım
becerebildin mi,kolay çıktı mı???
ben artık fincanın dibine yuvarlak yağlı kağıt koyuyorum:)))

hayırlı olsun canım.. çok uygunmuş gerçektende:))

nurdancım güle güle kullan süpürgeni canım bende değiştirmek istiyorum ama benim istediğim biraz pahalı beklemedeyim

gülsünn ellerine sağlık canımm

adacım ben senin tarifi bire bir uyguladım fincanı yağlayıp yaptım 15 dakka dinlendirme olayından sonra tencereden aldım fincanları 10 dakka beklettim kolay çıktı dağılmadan

pasaklım ya.....
madem öyle sen bana yardımcı olmuyorsun o halde eve kadın tutalım de....
tercih yapsın ya maddiyatı düşünmeyip yardımcı tutacak ya da sana yardım edecek...böyle de olmaz ki ya....kalmadıysa gömleği ütülesin 1-2 tane hepsini yapmıyorsa bile,ne demek pazar gününü ütü yaparak geçirmek istemiyorsan.....

Benimkide su hazneli. Arnica'nın.
Ama zor oluyor kullanımı ya, her yıkamada suyu boşalt, doldur bilmem ne.
Bi de bir gün unutsan boşaltmasan leş gibi kokuyor. Acil bişey olunca kullanamıyorsun hemen.
Bende şarjlı el süpürgesi istiyorum o yüzden bir tane :sinifsinif:

hmm bu da iyi fikir balcım acaba o saatte kalkabilir miyim :kedi:

nurdancım...canım
hiç korkma,sağlığın için yapılıyor ne yapılacaksa....hakkında hayırlısı olsun inşallah...

canım tıpkı senin tarif gibi... ama ben fincanları yağlamayı unutmuştum... ayrıca öyle 15 dakika kapalı bekletmedim kapağını:)) daha fazla dayanamadımdaa

ilkini sıcakken çıkardım ve çok zorlandım.. diğerlerinde fincanın soğumasını bekledim..ve onlar çok kolay çıktı. fincanı ters çevirip bir iki sallamayla hiç bozulmadan çıktı canım...
dibine birşey koymaya gerek görmedim ve bundan sonrada koymam sanırım canım..

selcim olabilir çünkü onlar 5 kat maddeden yapılıyomuş süt uzun süre dayansın diye bence yüksek sıcakla buluşması tehlike yaratır
Ama plastikler aynı şekilde soğuğa girdiği zaman da içindeki zararlı maddeleri yiyeceklere aktarabiliyorlarmış
O zaman o süt kutularını buz dolabına da mı koymicaz...
Öfff benim aklım karıştı :uhm:

kızlar şimdi zararsız olan bişey bulmak mümkü değilki kullandığımız kek kalıplarıda zararlı amaaan herşey zararlı wallaaa

ayy bu akşam işim var nevresimimi değiştircem çamaşırları yıkayıp asıcam hem beyazları hem renklileri dün gece bulaşık makinasını çalıştırdım onu boşaltmam lazım çamaşırları asmadan balkonu temizlim acaba camlarımıda silsem miki

nurdancım...canım
hiç korkma,sağlığın için yapılıyor ne yapılacaksa....hakkında hayırlısı olsun inşallah...
sağol canım internetten baktım ıyyy çok kötü anlatıo internet detayıyla
bide genel anestezi yapılmıcakmış o poliklinikte yokmuş ben çok ağlarım yaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…