hayırlısı olsun organik...
adacım sana bişi yazdım önceki sayfalardan baksana ...
canım hayırlısı olsun sıkma canını... bunda da vardır bir hayır demek lazım... sonuçta açıkta kalmayacak.....
organikcim hiç sıkılma bir kapı kapanır bir diğeri açılır
içini ferah tut...
Sütlü İrmik Helvası
Malzemeler
2 su bardağı irmik
1,5 su bardağı şeker
1,5 su bardağı süt
2 su bardağı su
125 gram tereyağ
1-2 yemek kaşığı çam fıstığı
Hazırlanışı
Suyu ve sütü kaynatın.
Yağı eritip irmiği ve fıstıkları rengi dönene dek kısık ateşte kavurun.
Kaynar su ve sütü kavrulup esmerleşen irmiğe ekleyin.
Tencerenin kapağını kapatıp suyunu çekmesini bekleyin.
Suyunu çekince şekeri ilave edip karıştırın.
10 dakika demlenmeye bırakın.
Fıstıkları irmikle beraber kavurduğunuz da irmiğin kavrulduğunu anlamak da kolaylaşır. Ne zaman fıstıklar renk değiştirirse irmik de kavrulmuş demektir.
Canım yaaa çok üzüldüm, üzülme herişte bir hayır vardır. İnşallah daha hayırlı bi iş bulur eşin.az önce öğrendim eşim işten çıkarıldı sadece o da değil hepsi neyse tazminatını verceklermiş maaşıyla birlikte geçen görüşmeye gittiği yerde olmadı şimdi eski çalıştığı yere gidiyo düğün zamanı ordan çağırmışlardı hakkımızda hayırlısı olsun
evet, askere gidicek, bende o yüzden sanırım dedim ya...hayırlısı olsun canım... ama daha eşin askere gitcekti değilmi senin??
evet, askere gidicek, bende o yüzden sanırım dedim ya...
Geçen gece gördüm rüyamda erkek bebek emzirdim, nasıl güzel bir bebekti var ya...
Çok sütüm vardı.
Eşime anlattım böyle bi değişik oldu iştahlandı falan, olmazsa bir iki ay sonra bakarız falan dedi, ama kararsısızelphin:
evet, askere gidicek, bende o yüzden sanırım dedim ya...
Geçen gece gördüm rüyamda erkek bebek emzirdim, nasıl güzel bir bebekti var ya...
Çok sütüm vardı.
Eşime anlattım böyle bi değişik oldu iştahlandı falan, olmazsa bir iki ay sonra bakarız falan dedi, ama kararsısız
Eşim 25 yaşında okulu bitmedi henüz, önümüzdeki Şubat ya da Nisanda asker hayırlısıyla.anam anammm evliyken asker yolumu bekliceksin cnmmm
kaç yaşında eşinn nie gitmemişti askere...
allah sabır versin tatlım zorr
Eşim 25 yaşında okulu bitmedi henüz, önümüzdeki Şubat ya da Nisanda asker hayırlısıyla.
Sağol canım amin
organiksheker kullanıcısından alıntı
az önce öğrendim eşim işten çıkarıldı sadece o da değil hepsi neyse tazminatını verceklermiş maaşıyla birlikte geçen görüşmeye gittiği yerde olmadı şimdi eski çalıştığı yere gidiyo düğün zamanı ordan çağırmışlardı hakkımızda hayırlısı olsun
tamamdır kızlar :)))
ilk tarif sütlü irmik helvası oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?