- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Ya işte o yüzden bizde kararsısız. Yoksa ben çok istiyorum. Ama askerlik korkutuyor.sağol sel cim
hadi bakalım hayırlısı olsun ama hem asker yolu bekle hem bebiş zor olmaz mız canım gerçi siz daha iyi bilirsiniz
İnşallah canım hayırlısıyla bi gidip gelseydi. İnşallah kısa dönem olurda hemen geçer gider:gitme:şekerim takma
kuzenimin eşide gitti askere hiç kimse yalnız bırakmadı üstelik başka bir şehirde yalnız yaşıyorlardı buna rağmen herkes gitti geldi yanına geçti gitti şükür bu ayın 30unda teskeresini alıyor
mg geçmiş olsun canım herkes iyiyse o da nazar boncuğunuz olsun:asigim:
karaböcüüüqqq bende görmek istiyorum resimlerini ama facete ekli değilsin bende :gitme:
böcük hoşgeldin..bende gördüm fotolarını faceden..güzel olmuşsun..mor ojelerinde değişik olmuş..ilk kez gördüm mor ojeli gelin valla ,hiçte bahsetmedin öle yapçam die..
hayırlı uğurlu olsun tekrardan..
Amin canım bakalım, bi kaç ay daha geçsinde şöyle etrafklıca ele alıcaz bu konuyu sanırım.Sel tatlım en doğru kararı eşinle sen verebilirsin
Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize :asigim:
ekle canm sende kızlarda varım
Amin canım bakalım, bi kaç ay daha geçsinde şöyle etrafklıca ele alıcaz bu konuyu sanırım.
Bu arada sen düşünmüyor musun bebek falan
ama ben senin ismini bilmiyorum ki
benim ismim miray kızlarda varım bende iki ismim var
bulabilirsen ekler misin ben hemen onaylarım
hayırlısı olsun canım konuşun tabii ki ortak bir karar almak daha uygun olur
biz son 1,5 senedir çok istiyoruz canım ama
kısmet olmadı henüz canım mafoldumben
Ben istediğini bilmiyorudm, daha önce hiç böyle bir konuşma yapmamıştık.
hayırlısı olsun canım konuşun tabii ki ortak bir karar almak daha uygun olur
biz son 1,5 senedir çok istiyoruz canım ama
kısmet olmadı henüz canım mafoldumben
Benide ekle tatlım benimadımda ekle hemen sileyim adımı burdanekledim canımmm
Herşey normal değil mi, bebeğin ne zaman gelme isteiğine bağlı yani.böcüüüqüm gördüm canım resimlerine bakıcam şimdi :asigim:
sel evet açıkçası ilk zamanlar konuşma taraftarı değildim ama doktora gittikçe plan program yaptıkça daha çok heveslendik
kısmet artık canı ne zaman isterse o zaman gelsin
Görüşürüz canım, üzülme herşey olacağına varır.kızlar hepinize teşekkürler kendinize iyi bakın görüşmek üzere iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?