- 5 Mayıs 2017
- 178
- 172
- 23
- 35
- Konu Sahibi Aylaaglama
-
Evet öyle bişey olduysa bişey diyemem de. O sıra açıkçası ben de kasiyere bakıyodum şaşkın bi şekilde ne yapıyo bu kız diye bana da beklerdim öyle bi hareketiniBakışını filan hissettiyse yanlış anlamış olabilir kasiyer kız.
Amcanin gunahini almayayimda oyle insanlarin fantazi dunyasi epey genis diye duydumama nasıl iyi günler der tanımadığı bir kıza, namusuna göz dikmiş
boşverin her cinsiyette var böyle tipler, benim eşimin amcası da yüzüme bakmıyor, şaka gibi, sanki yüzümde iğrenç bişey var, kadın görünce kafasını ne tarafa çevireceğini şaşırıyor
Amcanin gunahini almayayimda oyle insanlarin fantazi dunyasi epey genis diye duydum
daha önce aralarında bir tatsızlık geçmiş gibi geldi bana.
durduk yere sırf tipin için neden böyle davransın?
günde yüzlerce insan geliyordur.
hepsine tipine göre muamele edecek değil ya.
yakıştıramayacak bişey yok. Ben daha öncede böyle bi durumla karşılaştım. Kız ıyy demişti birine. Ona istinaden söyledim.belki eski sevgilisidir ?
belki telefonda taciz ediyordur?
belki aralarında daha önceden bir problem olmuştur?
"yakışıklı değildi diye mi" derken ithamda bulunmuşsunuz ben de hemcinsim olarak size bu tavrı yakıştıramadım açıkçası...
+1 Allah'tan mudahil olmamis. Kiz daha da zor duruma dusebilirdi.belki eski sevgilisidir ?
belki telefonda taciz ediyordur?
belki aralarında daha önceden bir problem olmuştur?
"yakışıklı değildi diye mi" derken ithamda bulunmuşsunuz ben de hemcinsim olarak size bu tavrı yakıştıramadım açıkçası...
En azindan seni begenmis...yakıştıramayacak bişey yok. Ben daha öncede böyle bi durumla karşılaştım. Kız ıyy demişti birine. Ona istinaden söyledim.
e iyi bozsaydınız orada kızı o zaman ne diyeyim...yakıştıramayacak bişey yok. Ben daha öncede böyle bi durumla karşılaştım. Kız ıyy demişti birine. Ona istinaden söyledim.
Bişey demee iyi bozsaydınız orada kızı o zaman ne diyeyim...
Bizim komsu da boyle apartmanda karsilasinca kaciyor resmen ama ben rahatsiz olmuyorum. O kadar cok sapik var ki... Gormezlikten gelsin, kacsin daha iyi. En azindan zarari yok.ama nasıl iyi günler der tanımadığı bir kıza, namusuna göz dikmiş
boşverin her cinsiyette var böyle tipler, benim eşimin amcası da yüzüme bakmıyor, şaka gibi, sanki yüzümde iğrenç bişey var, kadın görünce kafasını ne tarafa çevireceğini şaşırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?