Hemcinsimden utandım

Ben sasiyorum zaten sizdeki nazar boncuklarina. Hakikaten her aile olmazlarsa olmaz.

Yalnız anlattığınız manzara olarak gözümün önüne geldi de,beni tuttu bi gülme,duvara dönüyo aniden tuhaf bi suratla falan
Bence asıl siz O'nu görünce arkanızı dönün,yüzüne bakılacak bi adam değil çünkü.

Canim net soyluyorum degil erkek, kadin olsa binmem arabasina. Devir kotu. Efendi efendi birisi yaklasiyor ustu basi duzgun mesela yolda yol falan soracak herhalde zannediyorsun para istiyor.
Bizim burada otostop cok normal.. Hic olay olmadi simdiye kadar

bende bir keresinde bir mağazadan alışveriş yapmıştım. para üstünü adam tezgaha koyarken elimi uzatıverdim diye adam beni köpek gibi azarlamıştı. abdestini bozmuşum ona deyince. bir daha alışveriş yapmadım tabi ordan. belki böyle bir şey vardır...

Yakışıklılıkla ne ilgisi var? Onlar önceden tanışıyor belkide aralarında birşey geçmiş.

Yada çocuğun kendisine baktığını falan düşünüp ego yapmış olabilir. Böyle salak tipler malesef var, yozlaşmış mı desem yobaz mı desem bilemedim...

kardeşim de bir gün aniden git amcaaaa nassın de sarıl, adamın yüreğine insin diyor
ilk zamanlar ben depresyona girmiştim, bidaha gitmeyeceğim ailenin evine, biri sarılır şap şup öper, birine elimi uzatırım yüzüme ters ters bakar, biri hiç suratıma kusmuk sıçramış gibi korkuyla kafasını öbür yana çevirip kaçar

Canim net soyluyorum degil erkek, kadin olsa binmem arabasina. Devir kotu. Efendi efendi birisi yaklasiyor ustu basi duzgun mesela yolda yol falan soracak herhalde zannediyorsun para istiyor.

Haklısın, o benim eşimin hatası zaten.

Evet bazi insanlar bu sekilde dusunuyor ama boyle kaygisi olan eldiven takiyor. O da taksaymis. Bagirmasi cok sacma.

Pardon da elalemin derdi sizi niye gerdi hanfendi. Birde burda gelip konu acmissiniz. Eee yani ???
Belki daha öncesinden tanıyor adamı. Onu rahatsız eden tavırları olmuştur. Neden saçma sapan fikirler turetip gelip burda kızı utandım bilmem ne diye anlatıyorsunuz. İlla Aaaa kıza bak ne gerici kız erkeğe selam vermedi diye yorum yapmamızı falan mı istiyorsunuz. Bende sizden.utandım.

Belki çocuk sürekli gidip kıza yaklaşmaya çalıstı. Belki başka birşey geçti aralarında bilemezsiniz. Sizede sert davransa anlarım ama özellikle ona olan ters tavrının bir sebebi olabilir.
Yargılamadan,fikir yürutmeden önce birde böyle düşünün derim.
Bende müşteri odaklı işlerde çalıstım.
Her gün gelip yılışmaya çalısan mı istersiniz?telefon numarası almaya çalısanmı? Her tipten insanla karşılaştım. Tersleyip bozduğum çok insan oldu benimde. Herşey göründüğü gibi olmayabilir.

Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler. Herkesi kendi gibi sanıyor zaar.
Yada kendine güvenemiyor,aklı başka yerlere gidiyor ki önlem alıyor kendince

Kocadan dayak yiyenler, erkeklere düşman olan kız kuruları,boynuzlananlar üşüşmüşler konuya.
Ne kıza ne erkeğe bişey diyen yok zıplamışlar hemen.
Keşke hemcinsinizden utanacağınıza azıcık kendinizden utansaymışsınız ,zira ağzınız epey bozuk hemde hemcinslerinize karşı. Hemde böyle bir konuda cık cık cık olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…