- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi Aylaaglama
-
Bize gidip gelmiyor zaten farkli sehirlerdeyiz hic konusmayiz, ama bayramda biz kayinvalidemlere gidiyoruz ve orda karsilasiyoruz, ayni apartmandalar maalesef.
Her ailede en az bir manyak olmali zaten, nazar boncugu, gerci benim esimin akrabalarinda her tur manyak var ya neyse ki gormuyoruz :)
Erkek yancisi da gelip kendi gibilerini bulmaya gelmis ama islem basarisiz, uzgunumKocadan dayak yiyenler, erkeklere düşman olan kız kuruları,boynuzlananlar üşüşmüşler konuya.
Ne kıza ne erkeğe bişey diyen yok zıplamışlar hemen.
Yalnız anlattığınız manzara olarak gözümün önüne geldi de,beni tuttu bi gülme,duvara dönüyo aniden tuhaf bi suratla falankomşu falan idare ediliyor da, adam sabah büyük hanımı, akşam küçük hanımı bayramlaşmaya getiriyor, olduğun odadan kaçıyor falan, koridorda karşılaşıyorsun arkasını duvara dönüp geçmeni bekliyor, ay bayram yaklaştı sinirlerim bozuldu yine
Bizim burada otostop cok normal.. Hic olay olmadi simdiye kadarCanim net soyluyorum degil erkek, kadin olsa binmem arabasina. Devir kotu. Efendi efendi birisi yaklasiyor ustu basi duzgun mesela yolda yol falan soracak herhalde zannediyorsun para istiyor.
bende bir keresinde bir mağazadan alışveriş yapmıştım. para üstünü adam tezgaha koyarken elimi uzatıverdim diye adam beni köpek gibi azarlamıştı. abdestini bozmuşum ona deyince. bir daha alışveriş yapmadım tabi ordan. belki böyle bir şey vardır...Markette bayağı sıra vardı. Benim önümde de 20 li yaşlarında genç bi çocuk bekliyo. Kasiyer kız bunun malzemeleri geçiriyo ama suratı bin parça şeklinde. Aldıklarını falan sert sert koyuyo. Neyse para üstünü aldı çocuk iyi günler dedi giderken kız sert bi şekilde allah allah dedi. Çocuk döndü kötü bişey mi dedim dedi. Yok bişey yok bişey diyerekten geçiştirdi. Bana sıra geldi gülümseyerek buyrun hoşgeldiniz ,giderken güle güle.
Eğer bana yapılda saçını yolardım gerçekten orda onun. Ben bile gıcık gittim kızın yaptığına. Yakışıklı değil diye mi yaptı? Yoksa başka bişey mi bilmiyorum.
Sinirden yazamamisimErkek yancisi da gelip kendi gibilerini bulmaya gelmis ama islem basarisiz, uzgunum
Yalnız anlattığınız manzara olarak gözümün önüne geldi de,beni tuttu bi gülme,duvara dönüyo aniden tuhaf bi suratla falan
Bence asıl siz O'nu görünce arkanızı dönün,yüzüne bakılacak bi adam değil çünkü.
Canim net soyluyorum degil erkek, kadin olsa binmem arabasina. Devir kotu. Efendi efendi birisi yaklasiyor ustu basi duzgun mesela yolda yol falan soracak herhalde zannediyorsun para istiyor.
Ben sasiyorum zaten sizdeki nazar boncuklarina. Hakikaten her aile olmazlarsa olmaz.
bende bir keresinde bir mağazadan alışveriş yapmıştım. para üstünü adam tezgaha koyarken elimi uzatıverdim diye adam beni köpek gibi azarlamıştı. abdestini bozmuşum ona deyince. bir daha alışveriş yapmadım tabi ordan. belki böyle bir şey vardır...
Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler. Herkesi kendi gibi sanıyor zaar.olmaz mı, adam 30 yaşındayken 14 yaşında bir kız çocuğuyla evlenmiş, ondan boyunca 4 çocuğu varken köyden 18 lik bir kız kaçırdı, 2. eş adı altında metres tuttu ev açtı, 2 çocuk da ondan yaptı.
ama kızının oturup kalktığı yere oturmuyor kadının sıcaklığına oturulmazmış diye
Keşke hemcinsinizden utanacağınıza azıcık kendinizden utansaymışsınız ,zira ağzınız epey bozuk hemde hemcinslerinize karşı. Hemde böyle bir konuda cık cık cık olmamışKocadan dayak yiyenler, erkeklere düşman olan kız kuruları,boynuzlananlar üşüşmüşler konuya.
Ne kıza ne erkeğe bişey diyen yok zıplamışlar hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?