Hemcinsimden utandım

Üsluplara dikkat lütfen, polemiğe de girilmesin tabii.

Kocadan dayak yiyenler, erkeklere düşman olan kız kuruları,boynuzlananlar üşüşmüşler konuya.
Ne kıza ne erkeğe bişey diyen yok zıplamışlar hemen.
İnsanlar buraya dert anlatmaya geliyor kocadan dayak yemesi kadının suçu değil
Kız kuruları ? Güneşte mi kurutuyorsunuz kızı ? Tabire öldüm

Erkeğe yakışıklı değil dediğiniz için zipladik hemen. Alışveriş yaparken size göre !! Bı erkeğin yakışıklı olmaması bı kusur ve kasiyere bu yüzden kötü davrandı herhalde diyorsunuz
Tamamen kalbinizde ki içinizdeki bu

Dünyaya güzel gözle iyi kalple bakarsak hayat daha da güzelleşir

Metresin bayramlasma hakki yok mu diyorum

Elimizi opmeli ne de olsa kucugumuz :)
Buyuk hanim da gayet memnun hayatindan, aman bi tuhaflar bak dusununce sicak basti, sigarayı da biraktim ne demeye butun gun bahcede oturucam

Yuzune niye baksin adamin ilgi alani baska seyler...kizinin sicagindan kacan pedofili aman coluk cocuga dikkat

Valla aynisini dusunuyorum, kizinin yerinde olsam torununu bile sevdirmem o adama...

Burda en ala duyar kasan sensin.
Kasiyer kiz cocuk cirkin diye böyle yapti sanki gibisinden. Yahu sanane.
Olayin önü sonu vardir belki.
Tamam bu gun sen iyi niyet elcisi secildin oldu mu?
Cocuga gidip cok acıdımı deseydin bide.

Boyle degil tam olarak ama bizim de tasvip edemedigimiz bir akraba var konum var hatta bakabilirsin. Biz esimle dislama karari aldik. Mahalle baskisi uyguluyoruz ikimiz :)))

Uzak tutmak lazim ...diyenler hakliymis demekki boyleleri fena olur asil onlara dikkat edin diye.korkunc bence

Konu sahibi üslüptan gitti sanırım.

Da arkadaşlar var gerçekten böyle kişiler her iki cinsten de. Kadınlarda daha fazla. Benim eşim biraz kibardır, biraz da artık ne derseniz. Geçen bir kadın çocuğuyla otobüsü kaçırmış az otobüs geçen bir yerde, eşim durmuş yetiştireyim sizi demiş, kadın cevap bile vermemiş dönmüş arkasını gitmiş. Sonradan eşim de kendinde hata buldu gerçi, ortalık manyak dolu diye. Ama çok başımıza gelmiştir bu konudaki gibi. Eşim kasiyere selam verir iyi günler der, cevap yok. Dahası bazen sinirli sinirli hareketler. Biraz daha kibar olsak ölmeyiz bence.

Bence kizin kisiligi bu. Taciz durumu olsa daha kotu davranir. Musteriye rastgele laf edenlerden. Gormedik bir durum degil.

Boyle degil tam olarak ama bizim de tasvip edemedigimiz bir akraba var konum var hatta bakabilirsin. Biz esimle dislama karari aldik. Mahalle baskisi uyguluyoruz ikimiz :)))

Bize gidip gelmiyor zaten farkli sehirlerdeyiz hic konusmayiz, ama bayramda biz kayinvalidemlere gidiyoruz ve orda karsilasiyoruz, ayni apartmandalar maalesef.
Her ailede en az bir manyak olmali zaten, nazar boncugu, gerci benim esimin akrabalarinda her tur manyak var ya neyse ki gormuyoruz :)

Canim net soyluyorum degil erkek, kadin olsa binmem arabasina. Devir kotu. Efendi efendi birisi yaklasiyor ustu basi duzgun mesela yolda yol falan soracak herhalde zannediyorsun para istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…