- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi Aylaaglama
-
Amca formunda asil. Adamin evlilik caginda cocugu var sabah birini goturuyor bayrama aksama ikinciyi. Ikisini ayni anda goturmek yurek ister tabi. Yazik metres bayrama bile gidemiyor.kirpi bugun formundasin bakiyorum
Sana da bir sey dememis kasiyer sen niye zipladin kiKocadan dayak yiyenler, erkeklere düşman olan kız kuruları,boynuzlananlar üşüşmüşler konuya.
Ne kıza ne erkeğe bişey diyen yok zıplamışlar hemen.
İnsanlar buraya dert anlatmaya geliyor kocadan dayak yemesi kadının suçu değilKocadan dayak yiyenler, erkeklere düşman olan kız kuruları,boynuzlananlar üşüşmüşler konuya.
Ne kıza ne erkeğe bişey diyen yok zıplamışlar hemen.
Metrese bile aciyan merhametli arkadasim benimAmca formunda asil. Adamin evlilik caginda cocugu var sabah birini goturuyor bayrama aksama ikinciyi. Ikisini ayni anda goturmek yurek ister tabi. Yazik metres bayrama bile gidemiyor.
Ban yedi ablasi suan cevap veremezSana da bir sey dememis kasiyer sen niye zipladin ki
Metresin bayramlasma hakki yok mu diyorum
Yuzune niye baksin adamin ilgi alani baska seyler...kizinin sicagindan kacan pedofili aman coluk cocuga dikkat
Burda en ala duyar kasan sensin.İşime bakıyorum ben zaten. Ne biliyim öncesini. Ortadaki duruma göre konuştum. Duyarkasanlar gelmiş hemen. Garibime gitti o an ki durum. Ben kıza dediysem siz de elin çocuğuna tacizci demişsiniz. Ne perhiz ne lahana turşusu.
Biz birşey yapmadıkÜsluplara dikkat lütfen, polemiğe de girilmesin tabii.
Boyle degil tam olarak ama bizim de tasvip edemedigimiz bir akraba var konum var hatta bakabilirsin. Biz esimle dislama karari aldik. Mahalle baskisi uyguluyoruz ikimiz :)))Elimizi opmeli ne de olsa kucugumuz :)
Buyuk hanim da gayet memnun hayatindan, aman bi tuhaflar bak dusununce sicak basti, sigarayı da biraktim ne demeye butun gun bahcede oturucam
Valla aynisini dusunuyorum, kizinin yerinde olsam torununu bile sevdirmem o adama...
Uzak tutmak lazim ...diyenler hakliymis demekki boyleleri fena olur asil onlara dikkat edin diye.korkunc benceElimizi opmeli ne de olsa kucugumuz :)
Buyuk hanim da gayet memnun hayatindan, aman bi tuhaflar bak dusununce sicak basti, sigarayı da biraktim ne demeye butun gun bahcede oturucam
Valla aynisini dusunuyorum, kizinin yerinde olsam torununu bile sevdirmem o adama...
Cok hizli gitti gercekten. Bu kadar hizli gidenini az gordum.Ban yedi ablasi suan cevap veremez
Eee bugun formundasin demistim...yaktin gectinCok hizli gitti gercekten. Bu kadar hizli gidenini az gordum.
Boyle degil tam olarak ama bizim de tasvip edemedigimiz bir akraba var konum var hatta bakabilirsin. Biz esimle dislama karari aldik. Mahalle baskisi uyguluyoruz ikimiz :)))
Canim net soyluyorum degil erkek, kadin olsa binmem arabasina. Devir kotu. Efendi efendi birisi yaklasiyor ustu basi duzgun mesela yolda yol falan soracak herhalde zannediyorsun para istiyor.Konu sahibi üslüptan gitti sanırım.
Da arkadaşlar var gerçekten böyle kişiler her iki cinsten de. Kadınlarda daha fazla. Benim eşim biraz kibardır, biraz da artık ne derseniz. Geçen bir kadın çocuğuyla otobüsü kaçırmış az otobüs geçen bir yerde, eşim durmuş yetiştireyim sizi demiş, kadın cevap bile vermemiş dönmüş arkasını gitmiş. Sonradan eşim de kendinde hata buldu gerçi, ortalık manyak dolu diye. Ama çok başımıza gelmiştir bu konudaki gibi. Eşim kasiyere selam verir iyi günler der, cevap yok. Dahası bazen sinirli sinirli hareketler. Biraz daha kibar olsak ölmeyiz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?