- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi Aylaaglama
-
Amcanin bakmamis hali buysa birde baksa fiiiiuu neler olurmuskomşu falan idare ediliyor da, adam sabah büyük hanımı, akşam küçük hanımı bayramlaşmaya getiriyor, olduğun odadan kaçıyor falan, koridorda karşılaşıyorsun arkasını duvara dönüp geçmeni bekliyor, ay bayram yaklaştı sinirlerim bozuldu yine
Amcanin bakmamis hali buysa birde baksa fiiiiuu neler olurmus
Ay hasbaaam. Kendini anlattın bence. Milletin işine burnunu sokup burdada dedikodu yapan biziz sanki. Yemiştir banı şimdi bu hadi biraz balkona çık bu arada beynine oksijen gitsin.Kocadan dayak yiyenler, erkeklere düşman olan kız kuruları,boynuzlananlar üşüşmüşler konuya.
Ne kıza ne erkeğe bişey diyen yok zıplamışlar hemen.
Azcık duyarlilik kastirip ortaligi alevlendirecekti kizzAy hasbaaam. Kendini anlattın bence. Milletin işine burnunu sokup burdada dedikodu yapan biziz sanki. Yemiştir banı şimdi bu hadi biraz balkona çık bu arada beynine oksijen gitsin.
Oda birşey mi :) benim kayınbaba oğluyla imam nikahı yapmadan değil bakmak elini bile opturmedi :) bence asıl böyle insanlar in niye î kotuama nasıl iyi günler der tanımadığı bir kıza, namusuna göz dikmiş
boşverin her cinsiyette var böyle tipler, benim eşimin amcası da yüzüme bakmıyor, şaka gibi, sanki yüzümde iğrenç bişey var, kadın görünce kafasını ne tarafa çevireceğini şaşırıyor
Oda birşey mi :) benim kayınbaba oğluyla imam nikahı yapmadan değil bakmak elini bile opturmedi :) bence asıl böyle insanlar in niye î kotu
Amcanın çocukluğuna inmek lazımama nasıl iyi günler der tanımadığı bir kıza, namusuna göz dikmiş
boşverin her cinsiyette var böyle tipler, benim eşimin amcası da yüzüme bakmıyor, şaka gibi, sanki yüzümde iğrenç bişey var, kadın görünce kafasını ne tarafa çevireceğini şaşırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?