- Konu Sahibi Aylaaglama
-
Seni severim yorumlarindan dolayi.o nedenle biraz yumusak yazdim kirmamak icin.dogru tahmin etmisim demekki sicakliktan kacan adam bildigin sapik o zamanolmaz mı, adam 30 yaşındayken 14 yaşında bir kız çocuğuyla evlenmiş, ondan boyunca 4 çocuğu varken köyden 18 lik bir kız kaçırdı, 2. eş adı altında metres tuttu ev açtı, 2 çocuk da ondan yaptı.
ama kızının oturup kalktı yere oturmuyor kadının sıcaklığına oturulmazmış diye
Bizim komsu da boyle apartmanda karsilasinca kaciyor resmen ama ben rahatsiz olmuyorum. O kadar cok sapik var ki... Gormezlikten gelsin, kacsin da iyi.
olmaz mı, adam 30 yaşındayken 14 yaşında bir kız çocuğuyla evlenmiş, ondan boyunca 4 çocuğu varken köyden 18 lik bir kız kaçırdı, 2. eş adı altında metres tuttu ev açtı, 2 çocuk da ondan yaptı.
ama kızının oturup kalktığı yere oturmuyor kadının sıcaklığına oturulmazmış diye
Seni severim yorumlarindan dolayi.o nedenle biraz yumusak yazdim kirmamak icin.dogru tahmin etmisim demekki sicakliktan kacan adam bildigin sapik o zaman
İşime bakıyorum ben zaten. Ne biliyim öncesini. Ortadaki duruma göre konuştum. Duyarkasanlar gelmiş hemen. Garibime gitti o an ki durum. Ben kıza dediysem siz de elin çocuğuna tacizci demişsiniz. Ne perhiz ne lahana turşusu.Oncesinde aralarında tatsız birşey geçmiştir
Kizda anormallik olsa sizede öyle davranırdı
Birde yakışıklı değil diye mi yaptı acaba demissiniz
Niye siz yakışıklı misiniz :)
Çocuga bide yakışıklı değil diyorsunuz laf arasında nelere dikkat etmissiniz
Keşke herkes kendi işine baksa !
Ayhhh kirpicim bu ikon tam iyi olmus ama fena oldum gorunceBu ne ya? Anasi babasi uyaran kimsesi yok mu? Sapik.
Bu ne ya? Anasi babasi uyaran kimsesi yok mu? Sapik.
Yazdığım yorumun hıc bı noktasında taciz kelimesi yok ???İşime bakıyorum ben zaten. Ne biliyim öncesini. Ortadaki duruma göre konuştum. Duyarkasanlar gelmiş hemen. Garibime gitti o an ki durum. Ben kıza dediysem siz de elin çocuğuna tacizci demişsiniz. Ne perhiz ne lahana turşusu.
Metresin bayramlasma hakki yok mu diyorumkomşu falan idare ediliyor da, adam sabah büyük hanımı, akşam küçük hanımı bayramlaşmaya getiriyor, olduğun odadan kaçıyor falan, koridorda karşılaşıyorsun arkasını duvara dönüp geçmeni bekliyor, ay bayram yaklaştı sinirlerim bozuldu yine
Yuzune niye baksin adamin ilgi alani baska seyler...kizinin sicagindan kacan pedofili aman coluk cocuga dikkatay teşekkür ederim :)
kırılacak bişey değil, öz abisi bile sapık bu kırkından sonra azdı diyor,
senede bir bayramdan bayrama görüp idare ediyoruz mecbur,
hoş adam beni yolda görse tanımaz 12 yıldır hiç yüzüme baktığını görmedim, görümcelerimle konuşurmuş ama onlarla konuşurken de yüzlerine bakmazmış, bakınca neler dönüyorsa artık
Size karşı demedim onu diğer mesajlara istinaden dedim yanlış anlaşılmasın. sadece garibime gitti o kadar.Yazdığım yorumun hıc bı noktasında taciz kelimesi yok ???
İyi okuyup iyi anlayın
Siz duyar kasmissiniz çocuk yakışıklı değil diye kız kötü davrandı diyerek
:) Duyar kasan ben değilim
Ben suan daha da çok hemcinsimden utanan tarafım
İyi forumlar.
Boyle arsiz amcalari gorunce icimde uyanan his bu. Ben de fena oluyorum.Ayhhh kirpicim bu ikon tam iyi olmus ama fena oldum gorunce
Metresin bayramlasma hakki yok mu diyorum
Hemcinsimden utandım şu an ne kadar iğrenç ifadeleriniz var,yazıkKocadan dayak yiyenler, erkeklere düşman olan kız kuruları,boynuzlananlar üşüşmüşler konuya.
Ne kıza ne erkeğe bişey diyen yok zıplamışlar hemen.
Ayhh banami dedin cok kirildimKocadan dayak yiyenler, erkeklere düşman olan kız kuruları,boynuzlananlar üşüşmüşler konuya.
Ne kıza ne erkeğe bişey diyen yok zıplamışlar hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?