Hemcinsimden utandım

Seni severim yorumlarindan dolayi.o nedenle biraz yumusak yazdim kirmamak icin.dogru tahmin etmisim demekki sicakliktan kacan adam bildigin sapik o zaman

Muhtemelen aralarında bir şey geçmiştir. Çocuk rahatsız etmişse falan öyle şeyler olabiliyor. Ve kızlarımız da tepkilerini ancak böyle koyabiliyorlar müşteri sıfatıyla geldikleri icin.

Oncesinde aralarında tatsız birşey geçmiştir
Kizda anormallik olsa sizede öyle davranırdı
Birde yakışıklı değil diye mi yaptı acaba demissiniz
Niye siz yakışıklı misiniz :)
Çocuga bide yakışıklı değil diyorsunuz laf arasında nelere dikkat etmissiniz

Keşke herkes kendi işine baksa !

Bizim komsu da boyle apartmanda karsilasinca kaciyor resmen ama ben rahatsiz olmuyorum. O kadar cok sapik var ki... Gormezlikten gelsin, kacsin da iyi.

komşu falan idare ediliyor da, adam sabah büyük hanımı, akşam küçük hanımı bayramlaşmaya getiriyor, olduğun odadan kaçıyor falan, koridorda karşılaşıyorsun arkasını duvara dönüp geçmeni bekliyor, ay bayram yaklaştı sinirlerim bozuldu yine

Bu ne ya? Anasi babasi uyaran kimsesi yok mu? Sapik.

Seni severim yorumlarindan dolayi.o nedenle biraz yumusak yazdim kirmamak icin.dogru tahmin etmisim demekki sicakliktan kacan adam bildigin sapik o zaman

ay teşekkür ederim :)
kırılacak bişey değil, öz abisi bile sapık bu kırkından sonra azdı diyor,
senede bir bayramdan bayrama görüp idare ediyoruz mecbur,
hoş adam beni yolda görse tanımaz 12 yıldır hiç yüzüme baktığını görmedim, görümcelerimle konuşurmuş ama onlarla konuşurken de yüzlerine bakmazmış, bakınca neler dönüyorsa artık

İşime bakıyorum ben zaten. Ne biliyim öncesini. Ortadaki duruma göre konuştum. Duyarkasanlar gelmiş hemen. Garibime gitti o an ki durum. Ben kıza dediysem siz de elin çocuğuna tacizci demişsiniz. Ne perhiz ne lahana turşusu.

var cidden boyle kasiyerler mesela onumdekine hos geldiniz iyi gunler bana pat pat sert tavirlar,kadinlarda var bu durum gorunutuye bakiyorlar (cok iyileri de var buyrun falan diyen onlari tenzih ediyorum)mesela bi kasiyer kadina para uzattim kadin yuzune bakmadigi gibi esime gulumseyerek buyrun deyip paranin ustinu ona verdi;bi de cidden bazi kadinlar herkesin kendine asildigini dusunuyor yok hanimlar boyle bisey hayatta nezaket diye bisey vardir velev ki o cocuk onceden asilmis bile olsa allah allah diye cevap verilmez

Bu ne ya? Anasi babasi uyaran kimsesi yok mu? Sapik.

anayı babayı bırak, en büyük kızı evlendi, torunu bile var
büyüğü kayınpederim işte, onun pek sesi çıkmaz içinden söver, büyük hanımdan olan oğulları da büyük, bilmiyorum onlar ne tepki veriyorlar, sindirmiş gibiler

Yazdığım yorumun hıc bı noktasında taciz kelimesi yok ???
İyi okuyup iyi anlayın
Siz duyar kasmissiniz çocuk yakışıklı değil diye kız kötü davrandı diyerek

:) Duyar kasan ben değilim

Ben suan daha da çok hemcinsimden utanan tarafım

İyi forumlar.

Metresin bayramlasma hakki yok mu diyorum

Yuzune niye baksin adamin ilgi alani baska seyler...kizinin sicagindan kacan pedofili aman coluk cocuga dikkat

Size karşı demedim onu diğer mesajlara istinaden dedim yanlış anlaşılmasın. sadece garibime gitti o kadar.

Kocadan dayak yiyenler, erkeklere düşman olan kız kuruları,boynuzlananlar üşüşmüşler konuya.
Ne kıza ne erkeğe bişey diyen yok zıplamışlar hemen.

Kocadan dayak yiyenler, erkeklere düşman olan kız kuruları,boynuzlananlar üşüşmüşler konuya.
Ne kıza ne erkeğe bişey diyen yok zıplamışlar hemen.
Hemcinsimden utandım şu an ne kadar iğrenç ifadeleriniz var,yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…