Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm hanımlar nasılsınız bakalım ben uğraşıp duruyorum bu hamilelik ne zormuş yahu :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

ilk 4 ay falan mide bulantısından hiç bişi yiyemeyen ben şimdi 25 inci haftadayım ve yaklaşık 10 haftada 9-10 kilo almayı başardım boğazım delindi sanki kızlaar napcem ben yaa çok korkuyorum bu gidişle doksan kiloyu bulacam doğuma kadar :mad::mad::mad:

Selam kızlar :KK36::KK36:

Dün misafirim vardı hazırlıktı ağırlamaydı yorulmuşum:confused::confused:

Dünkü menüler :kk77:

Sabah 45 dk yürüyüş:KK49:

Kavaltıda z. yağlı pırasa yemesem dökülecekti

Öğlen misafirlerle beraber yoğurtlu kırmızı köz biber salatası, mercimek köftesi, tavuk salatası yedim, poaça , börek, tatlı ve kurabiyeye dokunmadım

Akşam bişey yemedim

Bugün sabah 45 dk yürüyüş :KK6:

Kahvaltıda 2 haşlama yumurta, kereviz salatası, marul, kuru üzüm 1 incir
valla süpersin ficansım misafir kaçamağı yok:nazar::nazar::nazar:

yürüyüşler de yapılmış:KK9::KK9::KK9:
Selam canım iyiyim sen nasılsın:KK36::KK36:
evden çıkmıştım canım:KK66:
Canım kolay gelsin işler çok, kurabiye malzemesi için mi gidiyorsun ikeaya

Nereden indirdin canım kalori cetvelini ben de bakayım bi
sağol tatlım baktım ama bulamadım istediğim şeyi..gezdim geldim neyse:KK54:

fatsecret canım çok ayrıntılı ..en azından ne yediğini takip ediyor insan:KK66::KK66:
Sersum canım sipariş diyosun hayırlı olsun kolay gelsin siten varsa özelden atarmisin nisan ayında oğlanın doğumgününü okulda kutlucaz belki sen yaparsın kurabiyeleri ne güzel olur...

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
Havuç salata
3 zeytin
4-5 toplantı tulum peynir
2 kupa sütlü kahve

Öğle için patates salatası veya çiğ köfte düşünüyorum

Akşama salata ile geçiştiricem inşallah

Spor yaparsam yazarım kızlar selametle...
evet tatlım çok yoğunum bu aralar..sevgililer günü malumm:KK54::KK54:
İki gündür spor yapamadım.. Gerçi kızımı 1 km kuçakta taşıdım.. 50 kalorisi yakmışımdır..
spor tamam bence canım daha ne olsun:KK73::KK73:
slm hanımlar nasılsınız bakalım ben uğraşıp duruyorum bu hamilelik ne zormuş yahu :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

ilk 4 ay falan mide bulantısından hiç bişi yiyemeyen ben şimdi 25 inci haftadayım ve yaklaşık 10 haftada 9-10 kilo almayı başardım boğazım delindi sanki kızlaar napcem ben yaa çok korkuyorum bu gidişle doksan kiloyu bulacam doğuma kadar :mad::mad::mad:

kıs biz de nerelerde bu hatun diyoduk..aman makbuşş boşver kıss ye gitsin..bidaha ne zaman bu kadar rahat olucan..
bebiş sağlıklı olsun da nasılsa doğum sonrası gelirsin buraya veririz beraberce:KK19::KK19:
kız mı erkek mi..kız geleneği devam mı ediyor yoksa kaneel ,leylak,sadece aşkımdan sonra :KK8::KK8:

kızlar 2. öğünüm dışarıda e tabii ki ikea köftesi ama yanında brokoli aldım patates almadım aferin bana:KK9::KK9:

çokk çookkk yürüdüm...

eve gelince
:kk77::kk77::kk77:
2 çiğ köfte
peynir
çay
1 kurabiye:eek::eek:bu olmadı

valla süpersin ficansım misafir kaçamağı yok:nazar::nazar::nazar:

yürüyüşler de yapılmış:KK9::KK9::KK9:

evden çıkmıştım canım:KK66:

sağol tatlım baktım ama bulamadım istediğim şeyi..gezdim geldim neyse:KK54:

fatsecret canım çok ayrıntılı ..en azından ne yediğini takip ediyor insan:KK66::KK66:

evet tatlım çok yoğunum bu aralar..sevgililer günü malumm:KK54::KK54:

spor tamam bence canım daha ne olsun:KK73::KK73:

kıs biz de nerelerde bu hatun diyoduk..aman makbuşş boşver kıss ye gitsin..bidaha ne zaman bu kadar rahat olucan..
bebiş sağlıklı olsun da nasılsa doğum sonrası gelirsin buraya veririz beraberce:KK19::KK19:
kız mı erkek mi..kız geleneği devam mı ediyor yoksa kaneel ,leylak,sadece aşkımdan sonra :KK8::KK8:

Sağol canım dün iyi geçti de bugün biraz kaçamaklı oldu gibi tam da tartı öncesi

Oh iyi yapmışsın hem spor yerine de geçsin di mi

Ben de bakayım siteye canım bi de bunu deneyelim

Selam kızlar öğleni yazmamıştım 2 kadınbudu köfte, salata, yoğurt, biraz taze fasulye 1 kurabiye

Akşam bişey yemeyecektim ama çok midem kazındı 3 mercimek köfte bitti sonunda, tavuklu salata bu da bitti, yeşillik ama saat 9 du maalesef yarı görürüz artık

Hepinize iyi geceler

Sağol canım dün iyi geçti de bugün biraz kaçamaklı oldu gibi tam da tartı öncesi

Oh iyi yapmışsın hem spor yerine de geçsin di mi

Ben de bakayım siteye canım bi de bunu deneyelim
en azından kaloriyi biliyoruz..:KK66::KK66:
Selam kızlar öğleni yazmamıştım 2 kadınbudu köfte, salata, yoğurt, biraz taze fasulye 1 kurabiye

Akşam bişey yemeyecektim ama çok midem kazındı 3 mercimek köfte bitti sonunda, tavuklu salata bu da bitti, yeşillik ama saat 9 du maalesef yarı görürüz artık

Hepinize iyi geceler
ikimiz de kurabiye yemişiz:KK17:..bakalım yarın ne olacak:eek::eek:

Slm kızlar dün akşam yarim porsiyon kuru fasulye yendi ve bol salata

5 km yürüyüş yapıldı

Ama mens dönemindeyim bu gün tartı da ne olur bilemiyorum,diğinde de bizde helva meşhurdur yedikçe yedim ama hayırlısı inşallah.

El Halim: kullarına yumuşak davranan
Bu gün 80 salavat çekelim ki cebrail as peygamberimize bizim salavatimuzi iletsin ve inşallah şefaatine nail olanlardan olalım.

Namazdan sonra ayet-el kürsi okuyan İki namaz arası Allahın koruması altındadır.

Selâmetle...

rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:84 kg
bu hafta:83.5 kg :KK51:başlangıç kiloma düştüm nihayet..
fark:--500gr
yüzde:%0.595
spor:yok

günaydın güzeller..sabah kalktım evi sildim süpürdüm..ee bu da sporum olsun..
kahvaltımı da arz edeyim ve kaçiimm..:KK55:kurbişler beni bekler..:KK54::KK54:
yumurta salatası
çay

liste 3.5-4 gibi hazır olur inşallah..öpüldünüz:KK15::KK15::KK15:

günaydın arkadaşlar.
listeler hazırlanmış
kilo veren arkadaşları tebrik ederim.
dün akşam 1 kepçe yoğurtlu çorba.
1 kaşık kurufasülye yedim.
ve 1 dilim pasta.
sabah 1 bardak süt
1 yumurta
1 küçük kurabiye. ve 1 minik börek. dün akşam misafirimiz vardı. ondan kalan börekler kurabiyeler. akşam yememiştim . sabah ikisinde de tattım.
öğlen için galeta ve peynirim var. ceviz ve çiğ badem var.
armut var bir de öğlenden sonra yemek için.

rumuz:EGuness
baş.kg:67.1kg
geçen hafta:65,00kg ( 24/11/2014 te başladım) kendim tartıldım
bu hafta:64,5 kg
fark: ------500 gr
toplam fark : -----2,60

slm
2 yumurta haşlanmış
bol peynir
kupa cay kahvaltı yapıldı.

bildirim: cakmel

geçen haft: 74.5

bu hafta: 74.8

fark:+++300

% : ++0.401

benden:44

diyet: Müslüman'ın diyeti (kemal özer )

Selam kızlar.yine gelemedim kaç gündür...misafir misafir üzerine:KK51::KK51:ee tabi öyle olunca diyet de bozuluyo:KK62:allahtan akşamları 7 den sonra bişey yemeyince kilo almıyorum,emzirdiğimden dolayı herhalde.bir de iştah anlatamam,zor tutuyorum kendimi.gelelim bildirime

Başlangıç kilo:84
Geçen hafta:82.3
Bu hafta:81.9
Fark:400 gr
Yüzde:0.486

Sersumum kolay gelsin bacım.umarım herkesler - dedir
:21::21:

Back
X