Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla süpersin ficansım misafir kaçamağı yokSelam kızlar
Dün misafirim vardı hazırlıktı ağırlamaydı yorulmuşum
Dünkü menüler
Sabah 45 dk yürüyüş
Kavaltıda z. yağlı pırasa yemesem dökülecekti
Öğlen misafirlerle beraber yoğurtlu kırmızı köz biber salatası, mercimek köftesi, tavuk salatası yedim, poaça , börek, tatlı ve kurabiyeye dokunmadım
Akşam bişey yemedim
Bugün sabah 45 dk yürüyüş
Kahvaltıda 2 haşlama yumurta, kereviz salatası, marul, kuru üzüm 1 incir
evden çıkmıştım canımSelam canım iyiyim sen nasılsın![]()
sağol tatlım baktım ama bulamadım istediğim şeyi..gezdim geldim neyseCanım kolay gelsin işler çok, kurabiye malzemesi için mi gidiyorsun ikeaya
Nereden indirdin canım kalori cetvelini ben de bakayım bi
evet tatlım çok yoğunum bu aralar..sevgililer günü malummSersum canım sipariş diyosun hayırlı olsun kolay gelsin siten varsa özelden atarmisin nisan ayında oğlanın doğumgününü okulda kutlucaz belki sen yaparsın kurabiyeleri ne güzel olur...
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
Havuç salata
3 zeytin
4-5 toplantı tulum peynir
2 kupa sütlü kahve
Öğle için patates salatası veya çiğ köfte düşünüyorum
Akşama salata ile geçiştiricem inşallah
Spor yaparsam yazarım kızlar selametle...
spor tamam bence canım daha ne olsunİki gündür spor yapamadım.. Gerçi kızımı 1 km kuçakta taşıdım.. 50 kalorisi yakmışımdır..
slm hanımlar nasılsınız bakalım ben uğraşıp duruyorum bu hamilelik ne zormuş yahu
ilk 4 ay falan mide bulantısından hiç bişi yiyemeyen ben şimdi 25 inci haftadayım ve yaklaşık 10 haftada 9-10 kilo almayı başardım boğazım delindi sanki kızlaar napcem ben yaa çok korkuyorum bu gidişle doksan kiloyu bulacam doğuma kadar![]()
valla süpersin ficansım misafir kaçamağı yok
yürüyüşler de yapılmış
evden çıkmıştım canım
sağol tatlım baktım ama bulamadım istediğim şeyi..gezdim geldim neyse
fatsecret canım çok ayrıntılı ..en azından ne yediğini takip ediyor insan
evet tatlım çok yoğunum bu aralar..sevgililer günü malumm
spor tamam bence canım daha ne olsun
kıs biz de nerelerde bu hatun diyoduk..aman makbuşş boşver kıss ye gitsin..bidaha ne zaman bu kadar rahat olucan..
bebiş sağlıklı olsun da nasılsa doğum sonrası gelirsin buraya veririz beraberce
kız mı erkek mi..kız geleneği devam mı ediyor yoksa kaneel ,leylak,sadece aşkımdan sonra![]()
en azından kaloriyi biliyoruz..Sağol canım dün iyi geçti de bugün biraz kaçamaklı oldu gibi tam da tartı öncesi
Oh iyi yapmışsın hem spor yerine de geçsin di mi
Ben de bakayım siteye canım bi de bunu deneyelim
ikimiz de kurabiye yemişizSelam kızlar öğleni yazmamıştım 2 kadınbudu köfte, salata, yoğurt, biraz taze fasulye 1 kurabiye
Akşam bişey yemeyecektim ama çok midem kazındı 3 mercimek köfte bitti sonunda, tavuklu salata bu da bitti, yeşillik ama saat 9 du maalesef yarı görürüz artık
Hepinize iyi geceler
iyi fikir mişşş...ben de indireyim..
tam adını yazar mısın canım![]()