Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar

Hafta sonu evde değildim 2 gün de ,bol kaçamaklı geçti malesef menüleri hiç yazmayım bugünden itibaren de toparlanma zamanı

Sabah 45 dakika yürüyüş

Kahvaltım 1.5 haşlanmış yumurta,çeri domates , tere ,zeytin ve peynirden mamül bol limonlu,z.yağlı ve nar ekşili salata,1 kuru incir

Hepimiz için kilo verdiğimiz bir hafta olur inşallah

merhaba kizlar ..
nasilsiniz ??

ben bugun de calisacaktim ama baska bir arkadasima devrettim 3 gun ust uste canim cikti :) neyse ki bugun evdeyim .. yine carsamba ve cuma calisacagim .. maalesef sonra 1 ay izinliyim .. evde kizimla .. bol bol yuruyecegiz ..

bu arada yediklerime gelince ..
istah sifir

1 fincan sutlu kahve
kasarli omlet,
zeytin
bir avuc badem
ve

vitaminler ( 3 adet omega3 , 1 adet multivitamin , 1 adet sut verdigim icim ekstra vitamin ve 1 adet d vitamini )

ogle : hiiiiiic istahim yook

selam kızlar..
prom salatayla bozuldu:KK51:..yapmayacaktım salata yapmış bulundum tabii kıyamadım yazık olacaktı...napiim oldu artık..yarına tam pro..En Büyük KKEn Büyük KK

akşam
:kk77::kk77::kk77:
chilli soslu mantarlı tavuk
yoğurt
salata
:kk77::kk77::kk77:

iyi aksamlar kizlar ..

ogle yemegi yemedim ama 1 muz ve biraz yogurt yedim .. sut veriyorum 3 ogun sart ..

aksam :
protein den pizza alti ( protein tozu , 2 yumurta , 1 bardak sut ) hazirlayip ustunu pizza gibi susledim yani domates puresi , kasar , sucuk , zeytin ile susledim .. protein pizza yaptim yani .. gercekten guzel olmustu .. ve yaninda da bi parca tavuk ...

saat tam 17. oo de yedik fakat ben hala tika basa tokum .. proteini seviyorum .. ( burada yumurta kabugundan yapiliyor , biraz pahali yuzde yuz dogal ben de alip un yulaf unu yerine kullaniyorum ))

1 saat bebis ile yuruduk

bol bol da su ictim ..

iyi aksamlar kizlar ..

ogle yemegi yemedim ama 1 muz ve biraz yogurt yedim .. sut veriyorum 3 ogun sart ..

aksam :
protein den pizza alti ( protein tozu , 2 yumurta , 1 bardak sut ) hazirlayip ustunu pizza gibi susledim yani domates puresi , kasar , sucuk , zeytin ile susledim .. protein pizza yaptim yani .. gercekten guzel olmustu .. ve yaninda da bi parca tavuk ...

saat tam 17. oo de yedik fakat ben hala tika basa tokum .. proteini seviyorum .. ( burada yumurta kabugundan yapiliyor , biraz pahali yuzde yuz dogal ben de alip un yulaf unu yerine kullaniyorum ))

1 saat bebis ile yuruduk

bol bol da su ictim ..

foodpyramid-large.png

protein diyeti piramidi .

Günydın kızlr

Dün. öğlen kaşarlı tost

Akşam bulgur pilavı,et,salata

Kaahvaltımı daha yapmadım,önce yürüyüşe gidicem birazdan kızımla çıkarız

Sersumum günaydın canım,çıkmıştım görmemişim

Kızımla beraber çıktık o okula ben yürüyüşe

1 saat yürüyüş yapıldı

gelince kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin ve saalat yedim

Bir sürü iş var evde nerden başlasam bilemiyorum ben kaçar

merhaba kizlar
nasilsiniz ??

kahvaltimi yaptim , canim istememesine ragmen ..
kahvaltim da : yumruta salatasi ve ince iki dilim burada hazir oluyor tamamen tohumlardan yapilmis ekmek ( ketentohumu,cavdar,yulaf,kirilmamisbugday,ceviz,findik)

resmini de koyacagim birazdan ..

ogle : 1 kase yogurt , 1 elma , biraz ceviz ve tarcin

birazdan kizce uyaninca da bi saat yuruyecegiz insallah :)

ce7731bebc.jpg

Sabah üç yumurta
Vee saat üçte öyle bir açıktım ki kuru fasulye tencerenin içine düştüm desem yeridir.. Bulgur pilavı ve salata.. Uzun zamandır bu kadar açıkmamıştım..
Kızlar omega 3,6,9 aldım birde çörek otu yağı kapsülü fikriniz var mı?? Kullanmalı mıyım yoksa iştah mı açar??

Back
X