inşallah bidaha olmaz canım..benim de geçti ama hala gıcık var
havalar düzelse ben de başlayacağım yürüyüşe hadi hayırlısı.
owww benimde çok fena pikniğim geldi yawwwwww
he kıss gitmiştir herhal...
ayy canım geçmiş olsun..deli yaaa niye dişinle kırıyon ..kızım iyi ki daha fena olmamışşşş
canım kolay gelsin..zor iş çocuklarla işe gitmek inşallah kayınvaliden de çabucak iyileşir..
canım ben 7 günlük detoks yapıyorum iyi geldi bakalım dayanabilirsem bugun 3 ncü günüm inşallah sıkıntı yaşamam bir internet sitesinde okumuştum detoksuSelam kızlar
Dun yogundum gelemedim.
Dun yine kaçamaklı geçti.
Bugün
Sabah
1 muz
3 kayısı
Aksam
Tavuk
Patates
Azıcık helva
Bugün yine kacamakli. Bu hafta hep boyle. Ben yoğun olunca düzenin bozuluyor.
Yarin evdeyim. İnşallah düzenini kuracagim.
Sersumcum iyi tatiller. Annene selamlar.
Filizcim bakalım detoksundan ne sonuç verecek. İyi sonuç alirsan bende denerim.
Egunes sen ne detoksu yapıyorsun?
öncelikle birincimiz egünesi sonra da burada olduğunuz için hepinizi tebrik ederim haftaya hep beraber bol eksiler görürüz inşallah
Günaydın kızlar
Cigdemcim hoşgeldin canım. Nasılsın?
Neslihan Eguness oolalaa maşallah çok güzel kilo vermissiniz.
Ben iki haftadır hic dikkat edemedim.
Dun yediklerim
Sabah
Biraz kıymalı börek
Öğle
biraz helva
Aksam
Tavuk suyuna çorba ve yoğurt
Bugün henuz kahvalti etmedim. Sonra yazarım.
Allah hayirlisini nasip etsin canım.Iyiyim tesekkurler.
Sabahlari artik deli gibi acikmis hissediyorum.
Kilo aldim 69 kiloyum. Ilk karataya baslafigimda 72.5 tum. Nerdeyse yaklasmisim diyetle 59 u gormustum kizlar belki hatirlar sersum
Yaz geliyo dugunler var. Kndimi kotu hissetmk istemiyorum. Bebegimi kaybettim bu arada kizlar allahtan hayirlisini ve yeniden istemeyi kesmiyorum rabbim insallah sagliklisini nasip eder.....
Haklisin canim ben ilk halime dondum ve moralim cok bozuk..ama yilmak yok..yuruyuse basliyorum en kisa surede hatta havuza da gidip yuzmeyi planliyorum..haftada 2-3 gun yuzme sonrasi yuruyus gidecek bu kilolar...ficansım ellerine sağlık liste çok güzel veren herkezi tebrik ediyorum
bende bu hafta regl olucam büyük ihtimal artılarda olurum ama yeni bir diyete başlıcam pazartesi 6 öğün beslenicem ya çok alırım ya da veririm denemek zorundayım çünkü çok kilo almaya başladım 78 ile başlamıştım şu an 74- 75 araası gidip geliyorum 3 kilo kaldı eski halime gelmeye artık utanır hale gelicem herkezden bu nedir ya yaz geldi vericeğime aldım kaybedicek bişeyim yok yani herhangi bir hocanın diyeti deyil ama gürkan kubilay hocaya yakın bi diyet
3 ana öğün 3 ara öğünden oluşuyor
ramazana kadar yapıcam bu şekilde faydasını görürsem artık bu şekilde beslenicem
asla yılmak yok eski halime dönmek istemiyorum
öpüyorum hepinizi
çiğdemim Allah hayırlısıyla sağlıkla verecek bebeğini canım....Iyiyim tesekkurler.
Sabahlari artik deli gibi acikmis hissediyorum.
Kilo aldim 69 kiloyum. Ilk karataya baslafigimda 72.5 tum. Nerdeyse yaklasmisim diyetle 59 u gormustum kizlar belki hatirlar sersum
Yaz geliyo dugunler var. Kndimi kotu hissetmk istemiyorum. Bebegimi kaybettim bu arada kizlar allahtan hayirlisini ve yeniden istemeyi kesmiyorum rabbim insallah sagliklisini nasip eder.....
gittim geldim bebeeeem sağol..Güle güle git gel canım iyi tatiller teyzeme selamlar, tamam canım liste bendeyazarım
ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?