geçmiş olsun fincans. bi daha şişmesin boğaz .
bahar gelsin artık iyice. özletti kendini
slm kızlar
bugün evi temizledim dışarda işim vardı baya bi yürüdüm geldim
kahvaltım
2 yumurta+peynir+zeytin+yeşilçay+fındık
öğlen=tavuklu salata+limon yedim+çay fındık
fındık ekmek yerine tok tutuyodu baya ama bugün öğlen dişimi kırdım fındığın yanında taş girmiş sandım meğer dişimmiş
ayyy çok kötü oldu yaa sivrildi devamlı dilime sürtüyo bi arada ön dişim azıcık kırılmıştı allahtan görüntüyü bozacak şekilde deyil neden oluyo acaba yani bi bu eksikti
akşam belli deyil canlarım
esselamü aleyküm
bu gün 1 recep bu gün oruçlu olanların 3 yıllık
yarın oruçlu olanların 2 yıllık
çarşamba oruçlu olanların 1 yıllık günahlarına tuttukları oruçları kefarettir kızlar. toplmda 6 yıllık günahlara kefaret olarak 3 gün oruç tutucaz. elhamdülillah.
perşembe gecesi regaib kandili
bol bol dua tesbih ve tövbe edelim
bu ay bol bol ihlas okuyalım.
recebin başında ortasında sonunda oruç tutmak büyük sevap hanımlar.birde receb ayı namazı var kaçırmayın derim.
marul
yoğurt
haşlanmış yumurta ile ilk öğün yapıldı
2. öğün
bol salata
leblebi kuru üzüm
mercimek çorba inşallah.
Selam kızlar nasılsınız
Bugün çocukları da is yerine götürmek zorunda kaldim. Bakacak kimse yoktu. Cok yorucuydu. Kayinvalidem hala hasta.
Yarin küçüğü annem alçak iki günlüğüne. Oğlumu okul çıkışı eşim alacak. İki günü idare edicez. Haftaya inşallah iyileşir.
Sersumcum ekmek yiyince bende çok sisiyorum.
Ficans geçmiş olsun canım.
Alidemir afiyet olsun canim. Kızına can kan olsun.
Filizcim evini güle güle kirlet. Haftasonu bende yaptim ama iki çocukla bir saat bile temiz kalmıyor.
Leylak maşallah çok kararlı gidiyorsun. Menulerin çok güzel.
Ben bugün çok tuhaf beslendim yine
Sabah sade kahve
Saat 13.00
1muz
1parca börek
Saat 16
Lavas ekmeği içinde tavuk döner ve azicik patates kuzartmasi.
Ayran
Evde yemek yoktu. Öyle yemek zorunda kaldım.
Bu akşam yarin aksam için kuru fasulye pisirdim.
Neyse kızlar çok yazdım. İyi geceler.
inşallah bidaha olmaz canım..benim de geçti ama hala gıcık varGünaydın kızlar
Boğazım geçti şükür, haftasonunu saymıyorum kaçamaklı geçti, bugünden itibaren düzenli bildirim yapacağım inşallah, gitsin artık bu kilolar
Sabah kahvaltım 2 haşlama yumurta, peynir, domates, süzme yoğurt, 1 lokma ekmek,badem
birkaç güne yürüyüşe de başlayacağım
Hepimiz için kaçamaksız güzel bir hafta olur inşallah
owww benimde çok fena pikniğim geldi yawwwwwwgünaydın kızlar
hafta sonu bol bol mangal yapıldığı için ekmeği götürdüm diyeyim.
ablam ve kız kardeşim geldi. onlarla 2 gün pikniğe gittik.
bu sabah tereyağında 2 yumurta
peynir
1 dilim ekmek.
öğlen salatalık.
3 domates
peynir
zeytin
ve sanıyorum simit alırım.
galeta bulamadım.
he kıss gitmiştir herhal...telafi etmişin kıs işte baya yürümüşün
ayy canım geçmiş olsunslm kızlar
bugün evi temizledim dışarda işim vardı baya bi yürüdüm geldim
kahvaltım
2 yumurta+peynir+zeytin+yeşilçay+fındık
öğlen=tavuklu salata+limon yedim+çay fındık
fındık ekmek yerine tok tutuyodu baya ama bugün öğlen dişimi kırdım fındığın yanında taş girmiş sandım meğer dişimmiş
ayyy çok kötü oldu yaa sivrildi devamlı dilime sürtüyo bi arada ön dişim azıcık kırılmıştı allahtan görüntüyü bozacak şekilde deyil neden oluyo acaba yani bi bu eksikti
akşam belli deyil canlarım
canım kolay gelsin..zor iş çocuklarla işe gitmek inşallah kayınvaliden de çabucak iyileşir..Selam kızlar nasılsınız
Bugün çocukları da is yerine götürmek zorunda kaldim. Bakacak kimse yoktu. Cok yorucuydu. Kayinvalidem hala hasta.
Yarin küçüğü annem alçak iki günlüğüne. Oğlumu okul çıkışı eşim alacak. İki günü idare edicez. Haftaya inşallah iyileşir.
Sersumcum ekmek yiyince bende çok sisiyorum.
Ficans geçmiş olsun canım.
Alidemir afiyet olsun canim. Kızına can kan olsun.
Filizcim evini güle güle kirlet. Haftasonu bende yaptim ama iki çocukla bir saat bile temiz kalmıyor.
Leylak maşallah çok kararlı gidiyorsun. Menulerin çok güzel.
Ben bugün çok tuhaf beslendim yine
Sabah sade kahve
Saat 13.00
1muz
1parca börek
Saat 16
Lavas ekmeği içinde tavuk döner ve azicik patates kuzartmasi.
Ayran
Evde yemek yoktu. Öyle yemek zorunda kaldım.
Bu akşam yarin aksam için kuru fasulye pisirdim.
Neyse kızlar çok yazdım. İyi geceler.
bişe yapmıcam canım dişçiden çok korkuym öle kalacak ağrı yokfilizim heyoooo naberrr...cicim napçan kız o dişi..
ne kadar çeşit yemişsin canım az az bol çeşitgünayyydın kızlar....
güneşi gördük çok şükür tabee şimdilik
dün gelemedim...
öğlen
çorba
ankara tava
yoğurt
yarım portakal
akşam
actifrayda bulgurlu kadınbudu köfte
semizotu salatası
yoğurt
1 kaşık da dünden kalan tavuk sote
bu sabah
dünden kalan 1 adet kadınbudu köfte
salçalı omlet
peynir zeytin
meyve çayı
çakmelcim Allah kabul etsin canım..
slm kızlar
biraz araştırdım piriç lapası yapıcam 2 günhiç pirinç pilavı yemiyodum nasıl olsa fazla veremiyom bide bunu denicem
yağsız olduğu için sağlıklıymış detoks etkisi varmış kalorili olmuyor kavrulmadığı için çinlilerde yiyorlar hep zayıflar kızlar belkide işe yarar pirinç lapası diyeti 2 gün yapılıyomuş sonrası zararlı regl döneminde çok işe yarıyomuş ama ben verirsem bu lapaya devam ederim yanına bişeler ekleyip
normal sebze yemeği şu bu yersen yanında ozaman kilo aldırıyor netten araştırdım
3 öğün lapa yenilecek aralarda kalorisi az meyveler yenilebilir sebze olarakta haşlama brokoli lahana tarzı meyveler,domates salatalık biber yeniliyo yoğurt 2 kaşık lapaya eklenebiliyo birde lapayı tatlandırmak için piştikten sonra karabiber,nane,kırmızı biber ,sumak eklenebiliyo ben bugün başladım çok da tok tutuyomuş birde kuruyemiş badem fındık çiğ olarak arada yenebilir
deneme tahtası olduk yaaaa
kahvaltı=pirinç lapası üzerine karabiber+salatalık+biber+yeşilçay
saat 10 gibi yeşil elma
öğlen=pirinç lapası baharatlı+brokoli haşlama+çay+çok az fındık
ikindi= bir meyve
akşam=öğlenin aynısı +yanına yoğurt
aman aman neyse ağrısı yoksa önemli değil...bişe yapmıcam canım dişçiden çok korkuym öle kalacak ağrı yok
sağol bebeemmne kadar çeşit yemişsin canım az az bol çeşitafiyet olsun
nereye gidiyodun canım kaçırdımmı ben neyse sonra yazarsınsersum kaçar...yarın yolculuk..hadi hayırlısı..ama tabii yarın öğleden sonra yolculuk ..önce işe gidicem...özledim yawww denizi bizimkilerii...helecanlıyım çok...
öptüm filizim..
günaydın . piknik havası geçti. kar soğuğu buralar .Ankara da öyledir eminim.inşallah bidaha olmaz canım..benim de geçti ama hala gıcık var
havalar düzelse ben de başlayacağım yürüyüşe hadi hayırlısı.
owww benimde çok fena pikniğim geldi yawwwwww
he kıss gitmiştir herhal...
ayy canım geçmiş olsun..deli yaaa niye dişinle kırıyon ..kızım iyi ki daha fena olmamışşşş
canım kolay gelsin..zor iş çocuklarla işe gitmek inşallah kayınvaliden de çabucak iyileşir..
canım ben çıkıyorum işe gitceksin heralde iyi çalışmalar günün güzel geçsin kuzum
karamürsele annemlere gidiyoruz canım..24 nisana izin aldım 4 gün kaçamak..iyi gelecek..nereye gidiyodun canım kaçırdımmı ben neyse sonra yazarsın
aynen şekerim burası da buzzzz....günaydın . piknik havası geçti. kar soğuğu buralar .Ankara da öyledir eminim.
sabah
bol peyni rli 2 yumurtalı omlet
2 bardak süt
1 dilim ekmek
öğlen 2 kase mercimek çorbası
kuru üzüm
kivi
mayıs geldi çattı ama havaya bakın k ızlar
mevsimler şaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?