Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he kıss 5 gündür sürünüyor..kızım 1 kere yedi kalanı banaBu sarma senin kandil de yaptığım sarma mi![]()
Öyle oldu cicim yedim tartıldım wc ye çıktım tartıldım gitmiş 400 gr tartıda görmedim ama aslında görmüş oldum 79.9 uçok ince hesap yaptın sersum.
kahvaltını et sonra wc ye çıkarsan da düşersin söyle 300-400
bi şok bi şey yap canım .
yani bi gün protein beslen sadece.
bol bitki çayı içi aralarda
akşama lahana yemeği ye
niye 200 gr olmuş kiiiii
Aman canım kazasız belasız gidin deöğlen peynir zeytin roka yeşil çay . ama 2 tane sandiviç ekmeği yedim.
biri sarellelee li idi.
çok üzgünüm.
ben de yarın inşallah dikkat ederceğim .
bugün 4 de çıkıyoruz .
yoğun yağış yüzünden
ama hala yağıyor . belki daha önce çekerler saati
Canım listeye girmek istiyorsan ban söyle ..bugün başlangıç haftaya listede olursunRumuz: zeze_35
Başlangıç kilo:59
Bu hafta: 58.5
Güne gidecem şimdi ama arkadaşlarım da benim gibi tombis oldukları için tek cesitte karar kıldık ve tatli yerine tek çeşit yemek yapacaz
biz burda kar göremediğimiz için çok özeniyoz canım ne güzelBirazdan disari cikcaz esimle kar oynamaya arkadasin cocugu da cok sevio bizle oynamayi cok yorgunum ama cikicaz artik mecbur:)
yazık be çocuklara buranında yağmuru çok fena geçen çok fırtına vardı bekledik tatil falan olmadı karlı yerlere göre hafif görüyolar burları heraldeGünaydın hepinize
Kar yağdı akşamdan beri her yer kar baya da tuttu ama vali bey tatil yapmadı ana yollar açık diye aralar çok kötü ama çocuklar da az önce çıktı geceden beri haber beklediler ama yok söylenerek gittiler
harika görünüyo camdan seyretmesi güzel ama dışarı çıkana zorAz önce çektim
Sağol tatlım..Tanıyorsun beni bi motive olunca gerisi geliyor..Çok şükür ilk hedefim kociş gelene kadar 79 u ucundan da olsa görmekti gördüm gibi..Şimdi sırada ikinci hedef 75 var..Hep beraber destekle gidecek bu kilolar bu sefer kalıcı olarak..sersumcum çok iyi gidiyosun maşallah kıs kendini aştın kocişini şaşırtıcan dediğini yaptın maşallah diyom baknazar değmesin
iyiyim bu aralar canım sağolDün sahi söylemeyi unuttum size gittim saçlarımı ensede kestirdim..Görenler çok beğendi hafifledim yahu..
eşim diyor ki tartı günü hile yapıyorsun saçların gitmiş kilo değil![]()
güzel olmuş sersum cuğum .
Amanın içli köfte ne zamandır canım istiyor ama üşeniyorum..Kociş gelince artık..kahvaltım=2 tb.ekmeği+peynir +zeytin+2 ceviz çay
akşama içli köfte yaptım yine annem gelecekte çok sever
iç kıyma malzemesini önceden hazırlayıp buzluğa atıyorum baya bi gidiyo sadece dışını hazırlıyorum yapıcamda çok pratik oldu böyle
kardeşim pazartesi izin kullanacak nikah tarihi alacaklar kesinleşti bende çok mutlu oluyorum sonunda ardığını buldu çok iyi anlaşıyorlar bizimlede iyi anlaşıyo nikah elbisesi modelleri atmış nasıl abla diye bende beğendiğimi gösterdim beyaz dantelli o da onu beğenmiş saçlarını sal dedim hani papatya gibi taçlar varya onun gibi taç güzel olur dedim şekli öylede gümüşten oluyo çok güzel şeyler var çok hevesliyiz bu son olur inşallah
bende ne giyicem bilmiyorum elbise kilolu gösterir hiç giyemiyorum
pantalon üzerinede bişey alayım hiç fikrim yok yaaaa
hafta sonu avm ye gidicektik bi bakayım neler var diyorum
Duştan sonra kurutması kolay daha iyi oluyor canım kışıniyiyim bu aralar canım sağol
güle güle kullan saçlarını
yazın kestirseydin kıs soğukta ısıtırdı
valla kocişin haklı şike yapmışın![]()
Amanın 41 kere maşallah..Birincimizi şimdiden kutlarımfiliztoprak
geçen hafta= 74.5
bu hafta= 72.1
fark=2.4
haftalık yüzde= 3.221
hedef=65
hastalığın neticesi baya düşmüşüm ama kendimi hafif hissediyordum
ficans kolay gelsin canım![]()
Sağol canım..Gölgesini 2 ay önce yaptırdım gidiyor bana....Rahat vallagüzel olmuş sersum cuğum .
ben de kaynımın düğünü sonrası kestirdim.
kısacak. çok rahat gerçekten.
rengi de güzelmiş saçının
Ay bnde onu merak ettim ama nasil banlanio ki ne yaoinca ban yiyoruzGünaydın canlarım..Ankara da ficansımın dediği gibi karlı ve soğuk..Ben yarın nöbetçiyim..bugün evdeyim..Bakalım yarın arabayı çıkarabilir miyim ..Çıkaramazsam tabanvaya kuvvet..Yürünmeyecek mesafe değil ama elimde çantalarla ve soğukta hiç çekilmez
Ben de tartılmıyorum kahvaltı da yapmıyorum bekliyorum çünkü wc ye çıkmadım belki farkeder
@sabahvesen nerelerde acepbanlanmış sanırsam..
![]()
Ayy cnm oldu o is demek sonunda masallah hizli da oldu sanki cok sevindim zaten bu hafta eridin nikah gunune kadar da azcik verdin mi tamamdir ins bu iskahvaltım=2 tb.ekmeği+peynir +zeytin+2 ceviz çay
akşama içli köfte yaptım yine annem gelecekte çok sever
iç kıyma malzemesini önceden hazırlayıp buzluğa atıyorum baya bi gidiyo sadece dışını hazırlıyorum yapıcamda çok pratik oldu böyle
kardeşim pazartesi izin kullanacak nikah tarihi alacaklar kesinleşti bende çok mutlu oluyorum sonunda ardığını buldu çok iyi anlaşıyorlar bizimlede iyi anlaşıyo nikah elbisesi modelleri atmış nasıl abla diye bende beğendiğimi gösterdim beyaz dantelli o da onu beğenmiş saçlarını sal dedim hani papatya gibi taçlar varya onun gibi taç güzel olur dedim şekli öylede gümüşten oluyo çok güzel şeyler var çok hevesliyiz bu son olur inşallah
bende ne giyicem bilmiyorum elbise kilolu gösterir hiç giyemiyorum
pantalon üzerinede bişey alayım hiç fikrim yok yaaaa
hafta sonu avm ye gidicektik bi bakayım neler var diyorum
Eşinin haberi var mi diyetten yoksa sürpriz mi yapacaksınSağol tatlım..Tanıyorsun beni bi motive olunca gerisi geliyor..Çok şükür ilk hedefim kociş gelene kadar 79 u ucundan da olsa görmekti gördüm gibi..Şimdi sırada ikinci hedef 75 var..Hep beraber destekle gidecek bu kilolar bu sefer kalıcı olarak..
sen nasıl oldun kuzum iyi misin..![]()
Var şekerim dayanamadım söyledimEşinin haberi var mi diyetten yoksa sürpriz mi yapacaksın