Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Herkese selam bugün yediklerimi yazayım
Sabah 2dilim tam buğday ekmek azıcık sucuklu yumurta haşlanmış baharatlı patates azıcık kaşar zeytin domates
Öğlen sabahtan kalan yumurtayla çok az patates yedim bi de nescafe
Akşama da mercimek çorbası ile garnitürlü tavuk düşünüyorum
Bu aralar aburcubur çok yiyordum bugün yemedim kendimi tutmam lazımm
ah güzel . maşallah tuttumsun kendini abur cubur yememişsin

ben bugün kahvaltı yapamadan çıktım . çocuklara sucuklu yumurta yaptım. aslında 5 yumurta kırdım . ama kendim yiyemedim. yetişemedim. kaldı öyle yumurta
geldim işe.
1 kaşarlı poğaça aldım kantinden . ve 1 bardak çay

öğlen aşağı indim .yemek getiremedim evden
az mantar
az çorba
yarım tabak makarna
az patates yemeği
az puding ama pudingi 2 dilim ekmek ile yedim.

akşama karnıbahar yemeği yerim

ben bugün kahvaltı yapamadan çıktım . çocuklara sucuklu yumurta yaptım. aslında 5 yumurta kırdım . ama kendim yiyemedim. yetişemedim. kaldı öyle yumurta
geldim işe.

az mantar
az çorba
yarım tabak makarna
az patates yemeği

Pudingli ekmek mi yedin hem de 2 dilim yemeseydin iyiydi

geldim işe.

az mantar
az çorba
yarım tabak makarna
az patates yemeği

Kiz pudingle ekmek mi yenir ekmege sarelle surseydin bari:)

Ogretmen arkadasim kar tatili nobetci oldugu gune denk.geldiginde 2 bayram.birden yasiyordu :halay:

Seninki de guzel senk gelmis canim

Erkek kardesimin 2 ay suren burun akintisi ve hapsurma oldu, kendini hep nezle zannetti farkli doktorlara gitti gecmedi. En son gittigi doktor alerji olabilir dedi, ilacla gecti cok sukur ama ara ara oluyor yine.

Ablamin 2 yasinda kizi var, gida alerjisi var ama hala neye alerji.oldugu bulunamadi. Tahin ve susama.yogun alerjisi var ama yemedigi zamanlar da da oluyor, dogdu dogali doktorda kuzum. Su anda da tum.yuzu vucudu yanik.gibi kabarmis durumda kasiniyor. Yeni bir test yapilacagi icinbalerji surubunu icemiyor daha da yogunlasiyor alerjisi.

Rabbim tum hastalara sifa versin.
Çağın hastalığı bu allerji..Yenilen hazır gıdalar ve çevre şartlarının olumsuzlukları bence..Amiin Allah hepsine şifa versin

slm arkadaşlar:KK25:
iyisinizdir umarım
bende en sonunda doktoro gittim genel olarak iyiydim sadece mide bulantım vardı
kızıma çok üzülmüştüm doktorda psikolojik olabileceğini söyledi
mesela dün yoktu ama yinede ben yediklerime dikkat ediyorum mecbur patates haşlaması falan o an ne yiyebiliyorsam onu yiyorum doktorda öyle yap dedi bulantı hapı verdi
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar hastalık bu gelemedim 1-2 doktora göründüm fazla haraket edemedim bulantıdan neyse idare ediyorum artık
patatesleri soyup iri parçalara bölüyorum suyunu ilave edip azda tuz koyuyorum haşlıyorum çabuk pişiyo üzerine karabiber serpiyorum o şekil yiyorum bugünde öyle yapıcam az da yoğurt yerim
uyduruyorum bişeyler
canım kıyamam yaa empati yaptın bence kızınla..Neyse bunla gelsin geçsin inşallah..Allah beterinden saklasın..
Ayy su adetin sisligi bitmedi gitti kendisi bitio bide yumurtlamasi baslio yani
Aynen yaa bitmiyor bi türlü öncesi sonrası yımırtası :KK70::KK70::KK70:

Ben bugun aksam ayran ictim sadece ikindi de bikac badem 2 kayisi yarim elma 6 km yuruyus cepte:))
:KK9::KK9::KK9:

Birazdan disari cikcaz esimle kar oynamaya arkadasin cocugu da cok sevio bizle oynamayi cok yorgunum ama cikicaz artik mecbur:)
:KK73::KK73:İyi eğlenceler

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu bizde her evlilik yildonumunde esimle bir sehre gderiz bu yil bizde yurtdisi dusunuoruz italya istiorum ben . bu arada new york 5.caddedeki o simit sarayina bnde cok gitmek istiorum dibimde simit saraylari ama ben ordakine gitmek istiorum nedense:)

haklisin yabanci bir ulkede Turk restauranta gitmek cok keyifli oluyor. aslinda calisanlar turk olmadigi icin gecen sene sevmemistim hizmet iyi degildi ama kahvaltisi cok guzeldi. surekli cayi yanlis getirmislerdi.:rolleyes:

liste sıramız...

aaadddaaa:4 Kasım 2016 liste yaptı :KK60:

sersum:11 Kasım 2016 liste yaptı:super:

sabahvesen:18 Kasım 2016 liste yaptı:KK60:

filiztoprak:25 Kasım 2016 liste yaptı:KK60:

seylanıngünlüğü:2 Aralık 2016 liste yaptı:KK60:

özlemm1990:9 Aralık 2016 liste yaptı:KK60:

ficans ficans :16 Aralık 2016

mesmeser:23 Aralık 2016

sarfansarı:30 Aralık 2016

Yarın liste ficansta..Umarım herkeşler çook güzel kilocuklar verir:rolleyes:..Ben pek umutlu değilim ama :işsiz:..

Kolay gelsin ficans ficans canım..Tartı yüzümüzü güldürsün canlar:KK73::KK73::KK73:

Sağol canım benim hiç umudum yok sizler vermişsinizdir inşallah

zama
O zaman benim arkadaşım sen olursun bende regl gecikmesi olduğu için resmen metibolizma durdu eğer o ara dikkat etmeseydim sonuç daha da kötü olurdu herhalde koşu bandimda hafta sonu gelecek kargo geç geldi insallah haftaya çok iyi basliyacam en azından onbeş tatile kadar toparluim kendimi eğer biyerlere gidersem tombis tombis gezmeyim

zama

O zaman benim arkadaşım sen olursun bende regl gecikmesi olduğu için resmen metibolizma durdu eğer o ara dikkat etmeseydim sonuç daha da kötü olurdu herhalde koşu bandimda hafta sonu gelecek kargo geç geldi insallah haftaya çok iyi basliyacam en azından onbeş tatile kadar toparluim kendimi eğer biyerlere gidersem tombis tombis gezmeyim

Bende de regl var bi de dikkat etmeyince neyse moral bozmak yok önümüze bakalım ben tartıya çıkmaya da korkuyorum

Back
X