Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar sonunda nikah yarın saat 2 buçuk gibi:KK28: kızım yarım gün gidecek okula:KK66: öğlen hazırlanırız annemleri alırız doğru nikaha
bugün kahvaltım=2 dilim yaptığım ekmek+labne peynir+zeytin+2 ceviz
akşam=kızarmış tavuk +ayran
bugünde kuaföre gittim kaşımı falan hallettim yarın sabah kendim evde düzleştiricem hava çok soğuk eşimde evde olunca kuaförde vakit harcamak istemedim

Nasıl yaptın anlatsana kabagim var ben de cuma ya yapayim
Canim kabaklari kup kup dograyip 3 tane karanfil at bir fincan kucuk su koyup suyu cekene kadar ister ocakta ister firinda pisir sabah oglen ve aksam bir kase ye emin ol ertesine gune 1 kilo eksik uyanirsin seyda coskunum detoksu bu aalinda 3 gun ama ben bir gun yaptim dger 2 gun yumurta ve protein seklinde oluo yaparsan bana sonucu bildir
@sabahvesen in yemek paylaşımı kızlar..

günlük yemek bildirimim

akşam

2 minik jelibon

yarım kepçe pul biberli domates çorbası

3 yemek kaşığı acılı salata

2 yemek kaşığı tavuklu taze fasulye

2 yemek kaşığı domatesli makarna

yemeğin hemen ardından sade soda

@sabahvesen Bana ulaştı kızlar size selamı var...:KK3::KK3:
A.s cnm ah bu kiz ban yemeden duramio
kızlar sonunda nikah yarın saat 2 buçuk gibi:KK28: kızım yarım gün gidecek okula:KK66: öğlen hazırlanırız annemleri alırız doğru nikaha
bugünde kuaföre gittim kaşımı falan hallettim yarın sabah kendim evde düzleştiricem hava çok soğuk eşimde evde olunca kuaförde vakit harcamak istemedim
hadi hayirlisi ins guzel bir gun olur cnm guzel gecer umarim nikah regl sisligin indi mi peki

2016-12-28 20.59.46.webp demirkele canım aldıklarım bunlar ayakkabım vardı uyum sağladı

Canim kabaklari kup kup dograyip 3 tane karanfil at bir fincan kucuk su koyup suyu cekene kadar ister ocakta ister firinda pisir sabah oglen ve aksam bir kase ye emin ol ertesine gune 1 kilo eksik uyanirsin seyda coskunum detoksu bu aalinda 3 gun ama ben bir gun yaptim dger 2 gun yumurta ve protein seklinde oluo yaparsan bana sonucu bildir

hadi hayirlisi ins guzel bir gun olur cnm guzel gecer umarim nikah regl sisligin indi mi peki
baya indi canım sığarım artık kıyafetime:rolleyes::rolleyes:

Kızlar bir gün hep beraber aynı detoksu yapalım mi ne dersiniz hem motivasyon olur hemde paylasiriz birbirimizle bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızdan biri bize öncülük eder

Kolay gelsin hayırlı olsun insallah

teşekkürler canım:KK36:

afiyet olsun canım :KK36:

amanın canım ne gitmesin yanıbaşında olsun tabi allah ayırmasın bidaha ne çektin biyandan babacığınla uğraştın amcam nasıl bu arada tedavi nasıl gidiyor:KK36:

allah kabul etsin canım:KK36:

maşallah canım gayet iyi görünüyosun:KK36:

aleykum selam öpüyoruz onuda bebeğide dedim ama kızı kaç yaşında canım :KK64:
Amin tatlım:KK36:
Allaha çok şükür iyi canım ..bu gün kemoterapiye gidecekler gene bu karda nasıl olacak bakalım..Aklım onlardao_O

Daha 1 yaşına gelmedi canım..Bebiş kızımız daha:anne:

Allah mutluluk versin inşallah:KK36:..iyi düşünmüşsün canım..evde halledersin ne olacak:KK54:

Naaapsın haklı olunca susamıyor insan..:confused:

Eki Görüntüle 1931592 demirkele canım aldıklarım bunlar ayakkabım vardı uyum sağladı
Güle güle kullan kuzuumm:KK36::KK36:

Kızlar bir gün hep beraber aynı detoksu yapalım mi ne dersiniz hem motivasyon olur hemde paylasiriz birbirimizle bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızdan biri bize öncülük eder
Olabilir aslında..Ayran detoksu yapmıştık biz topik olarak bi ara :KK48:

Sabahvesen e neredeki ne olmuş bi sıkıntı mi var
Banlandı canım..gelir 1 -2 güne:KK54:

Gunaydin kizlar sabah saatim calmadi bi uyandim saat 7.30 evden nasi ciktim bilmiorum o ara hemen sutumu aldim yanima agzima bir dilim ekmek peynor attim okulda da 2 ceviz buldum ogrencilerden bir sekilde bozmadan lahvaltimi yaptim bi yumurtam eksikti o da bugun yok napalim

Iftarimi yaptim
Cok sukur
1kase pirasa bulgurlu
Bi tabak sulu pulbiberli bezelye patates
3sb ayran

Biraz gecsin sade kahve icip gunu kapatacam
ben de iftarda pırasa yedim.
az patatesli bezelye yemeği. 3 yemek kaşğı kadar.
1 elma
çay içtim çokca. çok severim çünkü.
yatmadan 1 limon sıktım .su ile karıştırdım içtim.

bu sabah sahurum. 1 elma.
2 yumurtalı peynirli ıspanaklı omlet
1 avuç taze fındık.
1 dilim ekmek
1 limon sıktım yine su ile karıştırıp içtim. kış mevsimi olduğundan hastalıkların gelmemesi için içiyorum limon tavsiye ederim.
aşırı kar yağıyor burada . böyle giderse ilçeye otobusler çalışmaz yarın. bugün bile bizi yollayabilirler eve.

Gunaydin kizlar sabah saatim calmadi bi uyandim saat 7.30 evden nasi ciktim bilmiorum o ara hemen sutumu aldim yanima agzima bir dilim ekmek peynor attim okulda da 2 ceviz buldum ogrencilerden bir sekilde bozmadan lahvaltimi yaptim bi yumurtam eksikti o da bugun yok napalim
oy uyuya kalmış arkadaşım. neyse ki yetişmişsin .bugün yumurtasız olsun . ekstra bi şok diyet olur bugün o zaan sana

Back
X