Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HERKESE SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU VE BOL KAZANÇLI BİR YIL DİLERİM
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
![]()
Afiyet olsun canımSelam kızlar...Biz bugün sabahtan temizlik sonrası alışverişte geçirdik..Tavuğum fırında ,pilavım pişti..
Az sonra da sofrayı hazırlarım..Bugün kaçamak olur abartmayalım ama
Hepinizi çok çok öptümmmm![]()
Hepinize aileniz sevdiklerinize beraber kilodan uzak mutlu sağlıklı huzurlu ve ülkemiz adına da barışın huzurun olduğu terörün son bulduğu musmutlu bir yıl olmasını diliyorum hepinize kucak dolusu selamlar öpüyorum.
Bu sene olmasa da seneye görüşmek üzere
Hoşgeldin canimAileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı mutlu huzurlu yıllar diliyorum kızlar size :)
Eki Görüntüle 1932764 Eki Görüntüle 1932764 Allah mutlu huzurlu bir yıl nasip etsin inşallah
HERKESE SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU VE BOL KAZANÇLI BİR YIL DİLERİM
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
![]()
Hepinize aileniz sevdiklerinize beraber kilodan uzak mutlu sağlıklı huzurlu ve ülkemiz adına da barışın huzurun olduğu terörün son bulduğu musmutlu bir yıl olmasını diliyorum hepinize kucak dolusu selamlar öpüyorum.
Bu sene olmasa da seneye görüşmek üzere
İyi akşamlar kızlar,geçmişi hızlıca okudum yazamadım:)biz de ablam a geldik Aydın a yeniyılı geçirmek için.arada kaçamaklar da oluyo fazla değil.ama hiç de oturmuyorum sürekli ayaktayım.
ŞİMDİDEN HEPİNİZE SAĞLIKLI,HUZURLU VE MUTLU YILLAR DİLERİM KIZLAR.SEVDİKLERİMİZLE,AİLELERİMİZLE HARİKA BİR YIL OLSUN,ÜLKEMİZ İÇİN DE HUZUR DOLU GÜZEL BİR SENE OLSUN İNŞALLAH......
Klasik kahvaltımdan sonra 9 km yürüdüm geldim sirkeli marulumu yiyorum. Sonrada dibek kahvesiyle keyf yapıcam.
Eşim biraz daha iyi bugün ama tam olarak iyileşmedi. Yinede bir kaç saatliğine Miami Beach'e gideriz sanırım. Havai fişekleri seyreder geliriz.
Burda yılbaşı kutlaması diye bişey yok. Yani öyle yemekli falan kutlanmıyor. Gençler barlara takılıyor birde 12:00 de havai fişek atılıyor sadece. O yüzden bugün benim için sıradan bir gün. Gerçi ben christmas da kutlamıyorum ama kayınvalidenin yemeğine gidiyorum. Yemekleri sevmesemde saygı gereği kutlamalarına katılıyorum. Kutlama dediysem sıkıcı bir yemekten ibaret sadece. Öyle eğlence falan yok zaten. Birde hediyeler var
Herkes şu anda yemekte falan heralde artık yarın görüşürüz. 2017 yılı inşallah 2016 dan daha güzel olur.![]()
Hoşgeldin canim
Bende hasta oluyorum galiba öksürürken göğsüm ağrıyor. Miami'ye gitmemeye karar verdik park yeri bulmak zor olacak çok yürümek gerekecek. Normalde sorun değil ama hastayken hiç çekilmez gece gece.
Öğlen biraz taze fasulye yedim. Akşam için planım yok şimdilik. Hiç iştahım yok.
Canim kaynana yemeklerini neden begenmiyirsun, esin ve ailesi turk degiller mi ?Bende hasta oluyorum galiba öksürürken göğsüm ağrıyor. Miami'ye gitmemeye karar verdik park yeri bulmak zor olacak çok yürümek gerekecek. Normalde sorun değil ama hastayken hiç çekilmez gece gece.
Öğlen biraz taze fasulye yedim. Akşam için planım yok şimdilik. Hiç iştahım yok.
Canim cezan bitmesine sevindimAileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı mutlu huzurlu yıllar diliyorum kızlar size :)
Canim cezan bitmesine sevindim![]()
Canim ben mercimekli nohutlu detoksu sevmistim yapmistim gecen sene. Kilo vermedim ama arindirici bir detoks olmustu bana.ben bugün kaçırdım biraz kızlar. alkol de aldım pazar ve pazartesi detoks yapacağım. pazar günü salatalık detoksu pazartesi de ayran içeceğim. şu nohutlu mercimekli olan detokstan yapmayacağım midem almadı resmen onu. onun yerine sade ayran detoksu yapacağım. salı gnü doğum gnüm bakalm ne olacak bilmiyorum ama bir mani olmazsa salı da detoks yaparım
Ay ben bdv hastasiysim. Her gun girer tum konulari okur cevaplardim.sağol canım bundan sonra ne konu açacağım ne de bdv ye yazacağım a desem suç oluyor
Canim ben mercimekli nohutlu detoksu sevmistim yapmistim gecen sene. Kilo vermedim ama arindirici bir detoks olmustu bana.
Ay ben bdv hastasiysim. Her gun girer tum konulari okur cevaplardim.
Cocuk olduktan sonra vaktim olmuyor artik.