Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Valla canm inanki cok ise yario ben her aksam bantta yuruyorum ki eger yurumesem kesin acikirdim
evet bncede kacamak yaptiktan snra toplamak o kadar zor oluo ki insan daha da dagitio sanki
bir kere yaptım pişmanım diyince yedikçe yiyesi geliyor insanın

afiyet olsun canım 1 tane soda iç eritmene yardımcı olur
ben içtim

aynen katılıyorum..telafi edeceğine inanman lazım..
Valla canm inanki cok ise yario ben her aksam bantta yuruyorum ki eger yurumesem kesin acikirdim
evet bncede kacamak yaptiktan snra toplamak o kadar zor oluo ki insan daha da dagitio sanki
Yaa alıcaz galiba ama güzel havalarda ben gene çıkarım dışarı..gerçi soğukta iyi olur gibime geliyor ..seninki ne marka canım..çok pahalı birşey istemiyorum..Fox alıcak gibiyim..

aynı sabahın dediği gibi kendini şartlarsan eriyip gidiyor kaçamak yeter ki sürekli olmasın..

Marketten gelirken 2-3 kere düşme tehlikesi atlattım her yer çatır çatır buzKaldırımlarda yürünmüyor..yolun oratsından yürüdüm resmen..Arabalar geçiyor bekliyorum sonra ben geçiyorum
benm gibi topuklu sever herhalde orada totoyu kırardı

Afiyet olsun
Löp löp et,pıtır pıtır yag olsun

Hahahahahaha amin demeyin sakıııın

Günaydın kızlar dün ki detoksum sıfır kaçamak ile tamamlandı.
Bugün De ayran detoksu yapacağım
İçine hiç birşey koymadan direk ayran :)

Ben bir kere limon zeytinyağı detoxu yapmıştım bağırsaklarım temizlensin diye 24 saat oruçtan daha zor gelmişti. Bravo sana.

Ben Japonların Deniz ürünlerini özellikle sushi ye çok alıştım severek yiyorum.
Amerika'nın kendine ait bir mutfağı yok. Toplama tamamen. Ama yemeklerden çok kullandıkları malzemeler ve yağlar yüzünden sevmiyorum.

Cennet keşke o kadar kolay olsa. İnşallah Allah razı olmuştur.
Aile bağları Amerika'nın bölgelerine göre değişiyor sanırım kuzeydekiler daha samimiler. Benim yaşadığım bölge genelde zengin tabakanın yaşadığı bir bölge. İnsanlar çok soğuk, kaba ve ukala. Eşimin anneside çok zengin belki yanlış düşünüyorum ama öyle gözlemledim.

Allah karşına gerçekten seni mutlu edecek vicdan azabı çekmeyeceğin birini çıkarsın inşallah. Evli erkekler helede çocuklular vicdan azabı demektir. Tanıdıklarımdan biliyorum. Hep çocukların mutsuzluğundan sorumlu hissedip mutlu olamadılar ve kısa zamanda ayrıldılar. Adam çocuklarına geri döndü. Diğer arkadaşlara katılıyorum. Gözden ırak olan gönülden ırak oluyor. Bence kendini bu adamla fazla meşgul etmemeye çalış.

Oh be sonunda! Sen de insanmışşsın demekki. Bu kadar aç kalabilmene şaşıyordum seni insan üstü falan görüyordum açıkcası.

Ben dunlop aldım canım 1300 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…