- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
bir kere yaptım pişmanım diyince yedikçe yiyesi geliyor insanınValla canm inanki cok ise yario ben her aksam bantta yuruyorum ki eger yurumesem kesin acikirdim
evet bncede kacamak yaptiktan snra toplamak o kadar zor oluo ki insan daha da dagitio sanki
ben içtimafiyet olsun canım 1 tane soda iç eritmene yardımcı olur
aynen katılıyorum..telafi edeceğine inanman lazım..kızlar birşey farkettim kaçamak yapıldığı zaman eğer pişman olunca bu + olarak kalıyor. kaçamak yaptığım zaman daima pişman değilm bir öğünden kısar hallederim dediğimde vücut ona göre ayarlıyor kendni
Yaa alıcaz galiba ama güzel havalarda ben gene çıkarım dışarı..gerçi soğukta iyi olur gibime geliyor ..seninki ne marka canım..çok pahalı birşey istemiyorum..Fox alıcak gibiyim..Valla canm inanki cok ise yario ben her aksam bantta yuruyorum ki eger yurumesem kesin acikirdim
evet bncede kacamak yaptiktan snra toplamak o kadar zor oluo ki insan daha da dagitio sanki
Aynen canım mantıklı.Yfilm ya müzik..Bu buzda ankarada yürümek imkansızzsersum film açarsın yürürken o sırada zaman nasıl geçer anlamadan fazla fazla yürürsün :)
arkadaş screen shot attı şimdi telefonundaki hava durumu ankara'nın -13 müşAynen canım mantıklı.Yfilm ya müzik..Bu buzda ankarada yürümek imkansızz
Marketten gelirken 2-3 kere düşme tehlikesi atlattım her yer çatır çatır buzarkadaş screen shot attı şimdi telefonundaki hava durumu ankara'nın -13 müş
benm gibi topuklu sever herhalde orada totoyu kırardıMarketten gelirken 2-3 kere düşme tehlikesi atlattım her yer çatır çatır buzKaldırımlarda yürünmüyor..yolun oratsından yürüdüm resmen..Arabalar geçiyor bekliyorum sonra ben geçiyorum
valla botlar acayip kayıyor..topukluyla düşünemiyorumbenm gibi topuklu sever herhalde orada totoyu kırardı
bir ihtimalvalla botlar acayip kayıyor..topukluyla düşünemiyorumbelki topuklar sivri olup da çivi görevi görürse kurtarırsın
Afiyet olsun
Löp löp et,pıtır pıtır yag olsun
Günaydın kızlar dün ki detoksum sıfır kaçamak ile tamamlandı.
Bugün De ayran detoksu yapacağım
İçine hiç birşey koymadan direk ayran :)
canım eşin de müslüman olmuş . çok sevindim.
nasıl yemekleri yenmeyecek gibi seyla.
hani japonlar olsa anlarım. onların çok ilginç yemekleri var. at eti yiyorlar. çiğ tüketiyorlar üstelik.
takip ettiğim bi blog sahibi var .
belki benim gibi onu takip edenler vardır. geçen yıl kızını kaybetti 8.5 aylık .
türk , aydın söke li kendisi.
onun eşinin yediği yemekleri görüyorum da bazen. midem allak bullak oluyor.
amerikalıların da böyle yemekleri mi var yoksa.
canım biz de 31 Aralık gecesi ancak 2 de yatabildik.
olayları sabah öğrendik yalnız .
çocuklar ile çocuk filmi izledik o gece. geç yattılar ilk kez çocuklar.
11 gibi.
biz de oyalanırken saat 2 olmuş.
sabah erkenci bizim çocuklar . 7 oldumu ayaktalar. çok yorgundum pazar sabahı. bi de kahvaltıya gittik 10 gibi. akşam da erken yatamadım yine. bugün yorgunluğum paçamdan akıyor .
yine de çok şükür bugünümüze.
sabah çok soğuktu arkadaşlar burası. -7 şu an. dondum . heryer buz tutmuş . duraktan iş yerime gelirken 2-3 kez kaydım. ama düşmedim şükür. çanağı kıracaktım sabah sabah
Seylanin Gunlugu ben de hikayeni bekliyorum . kısa zamanda yazarsın umarım.
eşine maşallah . ne güzel . sen de cennetlik olmuşsun . çünkü ayetlerde de eşini müslüman etme şartı ile müslüman olmayan başka dinden olan biri ile evlilik yapılabilir diyor. ki sen de zorlamadan sevdirerek onu dolaylı şekilde müslüman yapmışsın .
Amerika da yaşayan hocalarımız var. Türkiye ye dönmüşler ama kesin olarak . orada 15 yıl kadar kalmışlar. anladığım kadarıyla amerikalı kadınlar ve erkekler de aslında çocuklarına çok düşkün. insan olunca zaten evlat sevgisi de aynı olabiliyor. yani acaba kayınvalidenin kendi yapısı ile kaynaklı olabilir mi böyle oğluna düşkün olmayışı
aşık olduğum adam evli ve gururum asla ona yaklaşmaya izin vermiyor. arkadaşım ama önemli gün dışında attğım mesaj sadece 2. daha fazlasına içim el vermiyor. başkası olsa benim yerimde adamla konuşmak için kırk takla atardı diye dşünüyorum ama ben yapamıyorum yakışmıyor. ona aşık olduğumda evli olduğunu bilmiyordum. kendisi de kandırma yöntemine gitmedi beni. rüyalarımda görüyorum deli gibi haftanın 3-4 günü abartısız ama yasak olduğunu da biliyorum
dayanamadım akşam yemeği yedim. ama kaçamak yapmadan az yedim Allahtan
2 yemek kaşığı az sulu kuru fasülye
1 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan ezmesi
1 kase karışık marul salatası
1 tane de içli köfte
şimdi de 1 tane sade soda
Teşekkürler canım bu kaç gün kalacak akşam için köfte yaptım haşlama dört tane yedim benim kofteler yumurta kadargözün aydın canım
Ben dunlop aldım canım 1300 tlyürüyüşten hüsranla gelince kızımla eşim yine yeniden koşu bandı fikrini işlemeye başladılar bana araştırıyorum.aslında dışarıda yürüyüşü seviyorum ama kızım ben de yürürüm bak çıkamıyorum dışarı diyip duruyor...enson mesmeser almıştı değil mi ne almıştın acaba canım..mesmeser
afiyet olsun canımTeşekkürler canım bu kaç gün kalacak akşam için köfte yaptım haşlama dört tane yedim benim kofteler yumurta kadar
sağol canım fox da onun yan ürünü gibi zaten..Ben dunlop aldım canım 1300 tl
ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorlarTurşum hazır
Ellerine sağlık bende turşu da havuça bayılırım şimdiden afiyet olsunTurşum hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?