- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.434
- 798
aşık olduğum adam evli ve gururum asla ona yaklaşmaya izin vermiyor. arkadaşım ama önemli gün dışında attğım mesaj sadece 2. daha fazlasına içim el vermiyor. başkası olsa benim yerimde adamla konuşmak için kırk takla atardı diye dşünüyorum ama ben yapamıyorum yakışmıyor. ona aşık olduğumda evli olduğunu bilmiyordum. kendisi de kandırma yöntemine gitmedi beni. rüyalarımda görüyorum deli gibi haftanın 3-4 günü abartısız ama yasak olduğunu da biliyorum
sevgilim yok canım
aramızda en fazla 10 yaş falan vardır canım 2 çocuğu var dünyalar tatlısı ikisi de.
yok tatlım bana karşı bir meyili olmadı allah için düzgün adam karakterli bodurhan. biz kaza ile tanıştık sayılır görür görmez aşk benimkisi. sonradan öğrendim evli olduğunu. ama aşık olmuştum tabi. blmiyor kendisi olmayacak birşey benle ölene kadr gidecek bu sır mezara girecek .
Platonik bir aşk yani
Inşallah sevgine layık daha iyisi çıkar onu da unutursun canim
Canim engelle hemen. Gozden irak olan gozuldrn dr irak olur.
Bunlari insallah 5-6 sene sonra hatirladiginda guleceksin ve kendine kizacaksin.
Bende ne iliskiler yasadim, biri ayrildiginda cok aglamistim, simdi dusunuyorum da her seyde bir hayir vardir, ondan ayrilmasak esimle tanisamayacaktim.
Sende su an evdesin, bossun calismiyorsun kafani oyalayan birsey yok, ondan dolayi buni dusundukce dusunuyorsun.
Bosver hersey senin elinde, sil gitsin aklindan.
gözün aydın canımBabam geldi birkaç gün burada kalacak artık ona güzel yemekler yaparım
Belki cok giremem kızlar öptüm hepinizi
maşallah ne diyim . iyisinsüzme yoğurt ile normal market yoğurdunu karıştırıp ayran yaptım
öğlen
1.5 su bardağı ayran
maşallah. tebrik ederim.çarşıya gittim geldim tempolu tempolu yürüyünce yoruldum
maşallah ne diyim . iyisin
maşallah. tebrik ederim.
resim de yok tabi. mama olmayınca
yumurta diyeti seninki galibaSabah
1has yumurta yaninda maydonoz
Ara bi portakal 1 ceviz
Ogle
1has yumurta yaninda maydonoz
Ara sade kahve iciyorum simdi
Aksamda
1has yumurta bolca maydonoz
Arada da
Yesil cay icerim
Insallah yapyigima degeryumurta diyeti seninki galiba
gayet güzel
proteinli
başarılar dilerim canımcım.
benim de iftarim tek çeşit olur.
en sevdiğim şey çay. çay içersem tamamım.
koca demliği içerim öyle yatarım
banlıyken foto çekilmiştim fotolarla geldim size :) taytın bel kısmı kalın şerit lastik göbiş gibi duruyor o yüzden
Yok canl zayifladgin bya belli oluo
banlıyken foto çekilmiştim fotolarla geldim size :) taytın bel kısmı kalın şerit lastik göbiş gibi duruyor o yüzden
Masallah canim harikasin.
Aks yemeginde ekmek yemedim cayin yanina buskuvi yedim 3 tane. Biraz da misir yedik.
Allah kabul etsinakşam iftar için mercimek çorbası var.
başka bi şey yok .
kahvaltı yaparım bi de.
abla çocuklara pilav yapacaktı
ama yemiyorum. pilav makarna
Maşallah canım..basenler iyice gitmiş..banlıyken foto çekilmiştim fotolarla geldim size :) taytın bel kısmı kalın şerit lastik göbiş gibi duruyor o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?