Selam kızlar eşimle kızım yaptı gene yapacağını pizza söylediler..en ince hamurdan 3 dilim yedim..Lahmacun niyetine napayım..Yürüyüş yapayım diye çıktım ama yürümek mümkün değil yürüş yolum da buz tutmuş anca markete kadar gittim bişeyler alıp zar zor yürüdüm döndüm..800 m anca yürümüşümdür..
sağol canımDunde bn pizzanin dibine vurmustum
Afiyet olsun
ben yokum canımYarin detoks yapacak miyiz
Kimse bisey yazmadi gunduz de sordum ama
Evet canim sen gecen hafta demistinben yokum canım
çarşamba perşembede dikkat ederim zaten canım cuma cumartesi aynı şekilde pazar da serbest gnüöEvet canim sen gecen hafta demistin
Senin masallahin var
Sen detoksun alasini yapiyorsun zaten
yarına pastayı hakettin..Nice mutlu yıllarayarın doğum gnüm bu yüzden pasta siparişi verdim öğlen ve akşam yemeğini hafif atlatıp pastadan yiyeceğim. çarşamba da çorba içerim :)
piiiKomsumun esinin dogum gunuymus pasta yapmis. 2 dilimde bize gindermis. 1 dilim yedim
teşekkürler canımyarına pastayı hakettin..Nice mutlu yıllara
afiyet olsun canım 1 tane soda iç eritmene yardımcı olurKomsumun esinin dogum gunuymus pasta yapmis. 2 dilimde bize gindermis. 1 dilim yedim
Valla canm inanki cok ise yario ben her aksam bantta yuruyorum ki eger yurumesem kesin acikirdimyürüyüşten hüsranla gelince kızımla eşim yine yeniden koşu bandı fikrini işlemeye başladılar bana araştırıyorum.aslında dışarıda yürüyüşü seviyorum ama kızım ben de yürürüm bak çıkamıyorum dışarı diyip duruyor...enson mesmeser almıştı değil mi ne almıştın acaba canım..mesmeser
evet bncede kacamak yaptiktan snra toplamak o kadar zor oluo ki insan daha da dagitio sankikızlar birşey farkettim kaçamak yapıldığı zaman eğer pişman olunca bu + olarak kalıyor. kaçamak yaptığım zaman daima pişman değilm bir öğünden kısar hallederim dediğimde vücut ona göre ayarlıyor kendni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?