Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar eşimle kızım yaptı gene yapacağını pizza söylediler..en ince hamurdan 3 dilim yedim..Lahmacun niyetine napayım..Yürüyüş yapayım diye çıktım ama yürümek mümkün değil yürüş yolum da buz tutmuş anca markete kadar gittim bişeyler alıp zar zor yürüdüm döndüm..800 m anca yürümüşümdür..

Dunde bn pizzanin dibine vurmustum
Afiyet olsun

akşam yemeği ardından soda ve yemek arasında içtiğim su derken duş alıp çıktım ve tartıldığımda ıslak vücutla bile 65.5 u yeniden gördüm :)

başladığımda 75'idim geçen sene ocak sonlarında şubat başlarında buradayken eğer bu azmim olsaydı şimdi daha zayıf olurdum ama demek ki zamanı gelmemiş o zaman. o zaman 71 e kadar düşüp pes etmiştim ve şubattan ekim 24 'e kadar 4.5 kg alıp orada kalmayı başarmıştım.

desteklerinizden dolayı teşekkür ederim kızlar. durmak yok yola devam :)

yeni yaşıma daha fit gireceğim için mutluyum seneye bu mutluluğun daha fazlasını tadacağım inşallah

yürüyüşten hüsranla gelince kızımla eşim yine yeniden koşu bandı fikrini işlemeye başladılar bana araştırıyorum.aslında dışarıda yürüyüşü seviyorum ama kızım ben de yürürüm bak çıkamıyorum dışarı diyip duruyor...enson mesmeser almıştı değil mi ne almıştın acaba canım.. mesmeser

Valla canm inanki cok ise yario ben her aksam bantta yuruyorum ki eger yurumesem kesin acikirdim
evet bncede kacamak yaptiktan snra toplamak o kadar zor oluo ki insan daha da dagitio sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…