Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

makarnanın yanındaki şey ne içli köfte mi.
o öğlen öğünün müydü. kafkas ekmeği ve kahveyi ne zaman içtin yedin.
ekmek güzel mi. görmüştüm fırnıda ama hiç alıp yemedim. sen sevdin mi

çöreğin içinde buğday unu, zerdeçal, yeni bahar, mahlep, zencefil, tarçın

beyaz un olmadığı için tamda ara öğün oldu bana :)
afiyet olsun. ara öğünmüş. şekerli mi tuzlu mu peki.

oğluşumu 6 yaşında olacak ablası. teşekkür ederiz . oğlak burcu kendisi

sabahvesen canım. seni görenler yorum yapmıyor mu çok kilo verdin çünkü. olumlu yorumlar vs

bu öğlendi canım içli köfte soğan 1 yemek kaşığı az mayonezli rus salatası 1.30 falandı yediğimde

10 dk önce de kahve ve çöreği tükettim :)

lezzetli bir çörek baharatlı mis gibi kokuyor

afiyet olsun. ara öğünmüş. şekerli mi tuzlu mu peki.

oğluşumu 6 yaşında olacak ablası. teşekkür ederiz . oğlak burcu kendisi

mahlepin tatlılığı var canım ama bayıcı değil susamlı normal simit nasıl hafif tatlımsa buda öyle :) oyy oda benden çok inatçı dimi

sabahvesen canım. seni görenler yorum yapmıyor mu çok kilo verdin çünkü. olumlu yorumlar vs

annem geçen gün beni süzüyor iyi oldun sen ya böyle diyor :) pek dışarı çıkmadığım için gören olmuyor canım. evdekilerde hep gördüğünden beni dikkatle bakmıyorlar sanırım

Anlaştıkları kargonun bizim ilde bayisi yokmuş onlar da tek ürün için gelmediler

yazarhanim35 bnde hep o coregi goruorum ama hic alipta yemedim onun portakallisina benzer bisey vardi sanirsam ondan yemistim
bende dün gördüm 1 tane vardı dikkatimi çekmedi bugün tezgah üzerine bir sürü dizince dikkatimi çekti aldım :) hepsini yeme imkanı yok resmen az yiyen 2 kişi çayla akşam üstü 5 çayı yapar büyük :)

canım . çalışmıyor musun. ne yapıyorsun evde. ders vs mi çalışıyorsun
inatçı kuzum. aslında çok sakin , muhlis, uyumlu . ama çok fazla duygusal. belli etmez duygularını ama alınır hemen vs . bazen de tepesi atınca bağırmaya başlar küser ve gider yatağına girer ağlar . gelemiyor bazı şeylere. haklı ama kesinlikle. uyumlu diye abisi çok yükleniyor çok zaman

klasik oğlak insanı :)

çalışmıyorum canım iş arıyorum 1.5 sene oldu mezun olalı. evdeyim bol bol kitap okuyorum pinekliyorum

klasik oğlak insanı :)

çalışmıyorum canım iş arıyorum 1.5 sene oldu mezun olalı. evdeyim bol bol kitap okuyorum pinekliyorum
azıcık tadını çıkar evde olmanın.
ne mezunusun. kaç yıllık . kpss ye girdin m i

Selamlar kızlar...gelemedim kaç gündür misafir vardı.ama bundan sonra burdan kopmak yok.regl oldum biraz artıdayım ama vericem inşallah...menümü yazayım

Sabah:tereyağında peynirli yumurta,1 dilim çavdar ekmeği,zeytin,domates,salatalık

Öğle:1 çay bardağı,1 portakal

Akşam:küçük kase kuru börülce salatası,4 köfte

Spor:30 dk yürüyüş,30 dk bisiklet

Sersumum beni de listeye ekler misin

Anlaştıkları kargonun bizim ilde bayisi yokmuş onlar da tek ürün için gelmediler
anladım canım hor.z loj.di mi..en sevmediğim kargo..
sersum gule gule kullan cnmcok iyi oldu gercekten alman
sağol canım..inşallah bakalım
eklerim cicim...

Günaydın kızlar Yeni kalktım çayı koydum mesajlarınızı okudum.
Sabahseven Doğum günün kutlu olsun.
Yarında benim kızımın Doğum günü. 9 olacak.
Klasik kahvaltımı yapıcam sonra evi toplayıp yarına hazırlık yapmam lazım. Kış tatili bitti yarın okullar açılıyor.
Şu an enerjim varken hazırlıklarımı yapayım akşam kötü oluyorum malum.

Bnde regl oldum bugun cok sukur kazasiz belasiz oldu bu donemki birazcik dnlendim yuruyus yapcam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…