Canım sekerpancari pekmezin tadi nasıl hiç yeemedim ama eminim çok sagliklidirKızlar yediklerimi yazamadım
Sabah: 2 dişim tam buğday ekmeği
1 tabak menemen
peynir kaymak şekerpancarı pekmezi
Öğlen: 1 tabak makarna
Makarna yemeyeli baya olmuştu bi de başka seçenek yoktu
Akşam:1 tabak çorba
Az tavuk
Sen yapmazsin canım ama adamın böyle bir meyli varsa ki msj da biraz var sanki evli erkekler kadınlar konusunda daha tecrubeliler ne hoşlarına gider neyi sever iyi bilirler bir bakarsın ki ummadigib bir işin icindesin sen arkadas dersin....ne bileyim bu işler böyle sarpa sarıyor tecrübelerinden ve yaşça senden büyük olmamdan biliyorum buradaki arkadaşların söylediklerini de kulağına küpe yap canım
Afiyet olsun canım şifa olsunCanım o kadar güzel ki anlatamam bunu halam yapmıştı biz de yazın eşimle kendi üzümlerimizden üzüm pekmezi yaptık kaynattık çok zevkli oldu tabi sağlıklı da bi de Karadenizden tanıdıktan bal aldık sırayla tıkıyorum çocukların ağzına
Canım babam maşallah konuşkan bir adam sıra bana gelmediği için o konuşuyor ben dinliyorum o arada da gidiyor lokmalarMesmeser yer gibi yap canım azıcık al muhabbetle araya kaynasın
seniçok iyi anlıyorum seyla benimde teyzemler 23 yıl hollanda da kaldılar onlarda hep bahsederlerdi siz çok modern giyiniyorsunuz biz böyle bilmiyorduk diyorlarmış onlardan biliyorum daha birçok şey anlatırlardı ama ne güzel yetiştiriyorsun çocuklarını herkez senin gibi deyil senin gibi anneleri olduğu için çok şanslılarİsmim Seyla
Çok teşekkür ederim canım ama gerçekten çok zor burda ortam. Çok emek istiyor. Çok dirayetli olmak gerekiyor millet hep zayıf bir noktanı arıyor kusur arıyor sürekli dikkat etmek gerekiyor. Sonuçta hem bir dini hemde Türk kültürünü temsil ediyoruz hata yapalım diye gözümüzün içine bakıyorlar. Allahtan yakınımıza cami yaptılar çocukları götürüyorum yazlarıda Türkiye'deyiz ama yinede Amerikalı çocuklar gibi olacaklar diye çok korkuyorum
İnşallah bir gün yazarım
geçmiş olsun canımHayirli sabahlar
Agir bi grip geciriyorum
Yememe de o kadar dikkat ediyorum ama vucudum direniyor sanirim
Sabah ac karnina tartildim artidayim
önemli olan devamını getirmemek canım toparlarsınGunaydin kizlar dun kacamak yaptim ya offf brownili kurabiye vardi alti kurabiye ustu brovni nefis bir tarif ondan yapmistm iki tane yedim nefret ediorm kendimden
hayırlı olsun sersumcumhepsibura.dan aldım fox 999 tl kargolandı yarın geliyor ..sağol canımsenin ilden dolayı mı geciktiydi acep
Tekrar mutlu yıllar
sağol canım..Benimde evde çok yer yok ama açıcaz bi yer başka yolu yok..h.buradadan 999 tl ye aldık ..aynı gün kargo ve indirim vardı kaçırmayalım dedik..
sağol canım
teşekkürler canımsabah seven doğum günün kutlu olsun canım
diğer duruma gelince arkadaşlar söylenecek her şeyi söylemişler umarım dikkate alırsın yarın birgün iş hayatına atılınca önüne daha neler çıkar sen gencecik bir kızsın iyilerini kendin gibi temizlerini hak ediyorsun bunu sakın aklından çıkarma
canım gözünaydın babacığın gelmiş uzaktamıydıCanım babam maşallah konuşkan bir adam sıra bana gelmediği için o konuşuyor ben dinliyorum o arada da gidiyor lokmalar
Uzakta değil canım ama biraz uzun mesele arada geliyor tek başınacanım gözünaydın babacığın gelmiş uzaktamıydı
o kadar yiyiver canım adamcağızı yalnız bırakma
dinlen canım. tam iyileşmeden bünyeni zorlama. kolay toparlanamıyor insan ozamanArada kocaman bir kase salata yedim.
Sonra mantılı çorba yapıp ondan yedim birazdan çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum ama hiç halim yok.
Sağılasın canımmAfiyet olsun canım şifa olsun
kızın da başlıyor anlaşılan spora@demirlekeSeylanin Gunlugu ikinizin kuzusunun da sağlıklı mutlu yılları olsun inşallah bizim doğum günleri de yaklaşıyor..Biz ailecek kış çocuklarıyız
kızıma koşu bandı için spor ayakkabı aldık..hadi bakalım inşallah o da kullanır..
oh afiyet olsun .güzel mi pastan nasıldıpastamı yedim sodamı içtim :) şimdi de 2.5 litre suyumu tamamlamak için kalan suyu içiyorum
geçmiş o lsun seyla . sen daha yeni iyi olmadın mı arkadaşım. neden üst üste oldu böyle.Arada kocaman bir kase salata yedim.
Sonra mantılı çorba yapıp ondan yedim birazdan çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum ama hiç halim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?