Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım sekerpancari pekmezin tadi nasıl hiç yeemedim ama eminim çok sagliklidir

uzak duracağım zaten cnm

Canım o kadar güzel ki anlatamam bunu halam yapmıştı biz de yazın eşimle kendi üzümlerimizden üzüm pekmezi yaptık kaynattık çok zevkli oldu tabi sağlıklı da bi de Karadenizden tanıdıktan bal aldık sırayla tıkıyorum çocukların ağzına

Afiyet olsun canım şifa olsun

seniçok iyi anlıyorum seyla benimde teyzemler 23 yıl hollanda da kaldılar onlarda hep bahsederlerdi siz çok modern giyiniyorsunuz biz böyle bilmiyorduk diyorlarmış onlardan biliyorum daha birçok şey anlatırlardı ama ne güzel yetiştiriyorsun çocuklarını herkez senin gibi deyil senin gibi anneleri olduğu için çok şanslılar

Hayirli sabahlar
Agir bi grip geciriyorum
Yememe de o kadar dikkat ediyorum ama vucudum direniyor sanirim
Sabah ac karnina tartildim artidayim
geçmiş olsun canım

Gunaydin kizlar dun kacamak yaptim ya offf brownili kurabiye vardi alti kurabiye ustu brovni nefis bir tarif ondan yapmistm iki tane yedim nefret ediorm kendimden
önemli olan devamını getirmemek canım toparlarsın

hayırlı olsun sersumcum

sabah seven doğum günün kutlu olsun canım
diğer duruma gelince arkadaşlar söylenecek her şeyi söylemişler umarım dikkate alırsın yarın birgün iş hayatına atılınca önüne daha neler çıkar sen gencecik bir kızsın iyilerini kendin gibi temizlerini hak ediyorsun bunu sakın aklından çıkarma

teşekkürler canım

biliyorum canım uzak duracağım zaten

kızın da başlıyor anlaşılan spora
kaçıncı sınıf sersum. lise 2 mi . büyüttün kızı maşallah

pastamı yedim sodamı içtim :) şimdi de 2.5 litre suyumu tamamlamak için kalan suyu içiyorum
oh afiyet olsun .güzel mi pastan nasıldı
Arada kocaman bir kase salata yedim.
Sonra mantılı çorba yapıp ondan yedim birazdan çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum ama hiç halim yok.
geçmiş o lsun seyla . sen daha yeni iyi olmadın mı arkadaşım. neden üst üste oldu böyle.
mevye ye canım. kivi limon .

sabah 7.30 dan beri duraktaydım. 8 otobüsüne binebildim. kaçırmışım otobusu ki durağa da erken geldim . 31 geçe duraktaydım. ama arkadaş diyor ki 34 gece sizin oradan geçti otobus .üstelik eşim ile birlikteydim. nasıl görmeyiz anlamadım. toki den çıkıp merkeze aracımızla gidiyoruz. otobus gelmeden ben inmiyorum araçtan . hava soğuk diye. karşıdan geldi ği zaman iniyorum arabadan.
31 gece duraktaydık. ama binemedim . anlamadım . hiç böyle bi şey de başımıza gelmemişti 3,5 yılda.
dondum ama resmen . buz tuttum sabahın ayazında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…