Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

olur canımda incir çok tatlı ya etkisi çabuk oluyor bende şaşırdım
Güzel ben de denerim canım:KK68:
İnşallah dediğiniz gibidir biraz fazla taktım bi an kötü hissettim. Önüme bir tepsi böreği alıp yiyesim geldi:KK53::KK53:
Tabiki de yapmadım:KK47:
Durmak yok o zaman inşallah haftaya daha iyi sonuç alırım :KK19:
Aman diyyimmm:KK57::KK57:
Tesekkur ediyorum kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
Az önce bi tencere tavuklu yoğurt çorbası yaptım
Limonlu karabiberli içtim iyi geldi
Tam bi detoks çorbası da oldu

Öğle
Bi küçük kase ayran asi çorbası
2kucuk kase tavuk çorbası
en güzeli:KK24: tavuk suyuna çorba..

Hem öğlen hem akşam yemeğim

1.5 kepçe bol acılı tarhana çorbası
1 tane köfte
1 yemek kaşığı az mayonezli Rus salatası
1 yemek kaşığı patlıcan ezmesi
Marul ile 1 tane çiğ köfte
1 tane içli köfte

Eki Görüntüle 1934744
menü gayet güzel..:KK66:Afiyet olsun..

bana çok gibi geldi ama çok yememişim dimi kızlar dün öğlen yediğim 2 tane çiğ köfte ve marulla duruyordum

izmir adliyesinde patlama olmuş :KK43: dolmuşla 20-25 dakika bize. ana caddeye yakınız vızır vızır ambulanslar geçiyor siren sesleri ile. Rabbim korusun bizi emaneten yaşıyoruz.
Alışık olmadığın için çok gelmiştir canım çok değil..:KK66:
Güzel yurdum ne hallerdeyiz:cry::cry::cry:

selam kızlar.. saat 1 den beri sular yok..Ayy bulaşık oldu dağ gibi makine zaten doluydu..yürüyüş de yapamadım duş alamayacağım için :KK47::KK47::KK47:
2. öğünüm
:kk77::kk77::kk77:
izmir köfte(3-4 kaşık)
2 kaşık pilav

çayla 1 tane küçük muffin yedim:işsiz::işsiz:

selam kızlar.. saat 1 den beri sular yok..Ayy bulaşık oldu dağ gibi makine zaten doluydu..yürüyüş de yapamadım duş alamayacağım için :KK47::KK47::KK47:
2. öğünüm
izmir köfte(3-4 kaşık)
2 kaşık pilav

afiyet olsun canım.

bana çok gibi geldi ama çok yememişim dimi kızlar dün öğlen yediğim 2 tane çiğ köfte ve marulla duruyordum

izmir adliyesinde patlama olmuş :KK43: dolmuşla 20-25 dakika bize. ana caddeye yakınız vızır vızır ambulanslar geçiyor siren sesleri ile. Rabbim korusun bizi emaneten yaşıyoruz.
evet cnm ya cok gecmis olsun hepimize canim memleketim allah korusun ins

2. öğünüm
izmir köfte(3-4 kaşık)
2 kaşık pilav

ayy kotu olmus sersumcum ins gelir sular da yuruyusunu yaparsin cnm bnde yarim saate yapcamm inss

Selam kızlar

Sabah 6 km yürüyüş

Kahvaltım domates biber kavurması (yazdan hazırlanan), peynir , zeytin , kış salatası 1 tatlı kaşığı reçel

Öğlen 2 şer incir, hurma , gün kurusu kayısı ve ceviz

Akşam 1 yemek kaşığı kuru fasulye , yarım portakal, birazdan sütlü kahve yapıcam

Bnde eliptik bisiklet almayı düşünüyorum hem fazla yer kaplamaz hem de bacak kol çalıştırıyormuş
Aksam yemeği
2kucuk kase tavuklu yoğurt çorbası
Bi lokma ekmek
Saat 22de de 45dk leslie inş

Selam kızlar

Sabah 6 km yürüyüş

Kahvaltım domates biber kavurması (yazdan hazırlanan), peynir , zeytin , kış salatası 1 tatlı kaşığı reçel

Öğlen 2 şer incir, hurma , gün kurusu kayısı ve ceviz

Akşam 1 yemek kaşığı kuru fasulye , yarım portakal, birazdan sütlü kahve yapıcam
Yürüyüş super ya
Menüler de super tebrikler

Merhaba kızlar nasılsınız
Benim hiç keyfim yok biri malum olaylar diğeri de gr zayıflayamadım bu hafta hatta + dayım özlemi çok iyi anlıyorum bugün aynı psikoloji bende de vardı O kadar dikkat ediyorum sabah hariç ekmek yemiyorum eşimkızartmaları tatlıları helvaları götürüyor ben bir iki çatal tadına baktım en fazla haksızlıkkk diyeti bırakıyorum çok kafamataktım ondan oldu

Benim hiç keyfim yok biri malum olaylar diğeri de gr zayıflayamadım bu hafta hatta + dayım özlemi çok iyi anlıyorum bugün aynı psikoloji bende de vardı O kadar dikkat ediyorum sabah hariç ekmek yemiyorum eşimkızartmaları tatlıları helvaları götürüyor ben bir iki çatal tadına baktım en fazla haksızlıkkk diyeti bırakıyorum çok kafamataktım ondan oldu
Canım bak öyle düşünme inan ben de çok kötüydüm ama arkadaşlar sayesinde ve eşimle de konuşunca toparlandım. Lütfen bırakma kendin için vazgeçme. Yürüyüş yapıyormusun su içiyormusun? Ben kısa zamanda çok hızlı kilo verdim sanırım vücudum duruşa geçti ödem yaptı önce sarsıldım ama şimdi iyiyim. yazarhanim35 yazarhanim35 de demişti çok kafaya takınca verilmiyor diye biraz kafamızı toparlamamız lazım. Vazgeçme lütfen:KK60:

3 yaşında bir kızım 5 aylık bir oğlum var o yüzden yürüyemiyoruz bu ara su içmeye pek dikkat edemedim ama yediklerime dikkat ettim o kadar

3 yaşında bir kızım 5 aylık bir oğlum var o yüzden yürüyemiyoruz bu ara su içmeye pek dikkat edemedim ama yediklerime dikkat ettim o kadar
Allah bağışlasın canım allah acılarını göstermesin. Daha çok küçük ikisi de anlıyorum seni ama sen yinede dikkat et yediklerine çok fazla da kafana takma canım. Zamanla olur herşey merak etme.

canlı bombaymış kızlar 2 si ölmüş 1 i kaçmış 11 de yaralı varmış 1 i ağırmış
Şu canlı bombalar sessiz bir yerde kendi kendime patlasa da geberip gitseler artık şehit bomba haberi almaktan profil karartmaktan usandık ortada kalan yetimler dul kadınlar gözü yaşlı analar insallah huzurlu günler çok uzak değildir bize

Ooo böyle hemen pes etmek yok canım hep beraber zayiflayacak yok öyle kacmak

Back
X