Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben de bu çurba yapsam ama ne çurbası.
yayla, mercimek, yeşil mercimek. artık dön dolaş bunları yapmaktan ben de bıktım . çocuklar da bıkmıştır eminim
akil verin şu kadına

ben de bu çurba yapsam ama ne çurbası.
yayla, mercimek, yeşil mercimek. artık dön dolaş bunları yapmaktan ben de bıktım . çocuklar da bıkmıştır eminim
akil verin şu kadına
ezo yap sende canım. yada terbiyeli yalancı işkembe. domatesli şehriye. yeşil mercimekli erişte

yetiyor canım :) önceden yarım ekmek kokoreç gömen insanken şimdi çabuk doyuyorum :) günde 2.5-3 litre suda içiyorum ya tok tutuyor cnm
ya maşallah ne diyim.
gerçekten az az yiyorsun.
maşallah . ne diyim. bana yetmez . mümkün değil .

Selam kızlar

Dünkü menüler

Sabah evde değildim hastanedeydim kahvaltı yapamadım

Öğlen dışarıda 1 kuşbaşılı pide

Akşam evde zeytinyağlı pırasa salata ayran sonrasında da 1dolu kase bol narlı aşure

Bu sabah yürüyüş yok hastayım boğazlarım şiş

Kahvaltı 2 haşlama yumurta peynir zeytin 2 gün kurusu kayısı ceviz mandalin

Ara 2 mandalin

Akşama da gene pırasa var evde benden başka yiyen yok belki yanına çorba olur
Geçmiş olsun canım

ezo yap sende canım. yada terbiyeli yalancı işkembe. domatesli şehriye. yeşil mercimekli erişte
yeşil mercimekli erişte yi de sık yapıyorum
şehriye yapmadım ne zamandır. ama tomatesim yok. şimdi manavdan alınır mı çorba için ne dersin. ama şehriye özledim. özellikle tavuk suyuna. du ben yapayım onu

yeşil mercimekli erişte yi de sık yapıyorum
şehriye yapmadım ne zamandır. ama tomatesim yok. şimdi manavdan alınır mı çorba için ne dersin. ama şehriye özledim. özellikle tavuk suyuna. du ben yapayım onu
2 tane alıver canım. rendele içine bir tatlı kaşığı da varsa ev salçası koy :) bol limon sık. pul biberde at. ohh mis gibi. ocaktan almadan birazda maydonoz doğra :)

Günaydın kızlarrr
İzmire kar yağıyor o kadar güzel yağıyor biz Bursa'dan İzmire geldik oraya yağıp buraya yağmayınca kızım eski fotoğraflarına bakıp anne kar Bursa'da vardı demi diyordu kahvaltıdan sonra kızımla kartopu oynarızz

kar gören masum izmirliyiz biz :D

Selamlar
Bugün niyetliyim inşallah ALLAH kabul ederse.

Sahurum
2 haşlanmış yumurta
Bir küçük dilim peynir
6 tane zeytin
2 tb ekmeği kızarmış
2 kuru kayısı

4 bardak da su içtim keşke daha fazla içebilseydim. Şimdilik çok iyi gidiyor inşallah böyle devam eder.

Akşam
Et sote
1 kaşık bezelyeli pilav
1 kase yoğurt

Sonrasında da çay çay çay

allah kabul etsin canım

Akşam yemeğim de yendi :)

Screenshot_2017-01-10-18-34-29.webp

Kizlar baya muhabbet koyu yazdginiz herseyi okudum masallah bugun tlfonu evde unuttum anca grebildim o yuzden izmire kar yagmis evet annemler hemen biton resim gonderdiler :)) diyete devam az once aksam yemegimi yedim sebzeli tavuk guvec salata ve ayran birazdan yururum bu arada din dieytisyene gittim harika bi makine almisti vucudumun tum ayrintilarini gosteren kas yapim azmis malesef genetik gbi cnku yillarsir spor yapiorum birde burda bi alet var gordunuzmz mu bilmem vucuda elektrik akimlari vererek calismayan bolgeleri calisturiosun azcik pahali ama ona girmeyi dusunuorum bolgesel zayiflama calismayan yerleri calistirmak icin bi doktor arkadas gdio 2 beden incelmis bakalim onu da deneyelim ki guzelleselim iyice:))

Gunaydin kizlar doktordan geldim cok sukur testlerim temiz cikmis. bugun biraz daha iyiyim.:nazar:
Sabah tulum peyniriyle ekmek yedim. oglen icin dun aksam italyan corbasi yapmistim cok guzel oldu onu getirdim. yaninada firinda balik ve tatli patates var.:cool:
aksama bende acili bir corba yapmak istyorum muhtemelen sehriye corbasi olur. yanina da kofteli patates yaparim cocuklar seviyolar. ben azar azar herseyden yiyorum ama Elifin dedigi gibi mide kuculmus zaten cok cabuk doyuyorum. yinede dikkat edicem cunku daha spora baslamadim.:KK39:
herkes karli resimler koyuyor bende plaj resmi mi koysam acaba? :KK62:

Back
X