Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yetiyor canım :) önceden yarım ekmek kokoreç gömen insanken şimdi çabuk doyuyorum :) günde 2.5-3 litre suda içiyorum ya tok tutuyor cnmsenin mamalarını görüyorum da minimalize . anacım onlar dişinin kovuğuna yetiyor mu?
ezo yap sende canım. yada terbiyeli yalancı işkembe. domatesli şehriye. yeşil mercimekli erişteben de bu çurba yapsam ama ne çurbası.
yayla, mercimek, yeşil mercimek. artık dön dolaş bunları yapmaktan ben de bıktım . çocuklar da bıkmıştır eminim
akil verin şu kadına
ya maşallah ne diyim.yetiyor canım :) önceden yarım ekmek kokoreç gömen insanken şimdi çabuk doyuyorum :) günde 2.5-3 litre suda içiyorum ya tok tutuyor cnm
Geçmiş olsun canımSelam kızlar
Dünkü menüler
Sabah evde değildim hastanedeydim kahvaltı yapamadım
Öğlen dışarıda 1 kuşbaşılı pide
Akşam evde zeytinyağlı pırasa salata ayran sonrasında da 1dolu kase bol narlı aşure
Bu sabah yürüyüş yok hastayım boğazlarım şiş
Kahvaltı 2 haşlama yumurta peynir zeytin 2 gün kurusu kayısı ceviz mandalin
Ara 2 mandalin
Akşama da gene pırasa var evde benden başka yiyen yok belki yanına çorba olur
mide küçülüyor cnm çok yedikçe yiyesi geliyor insanın ne kadr az yersen o kadarına mide tamah etmeye başlıyor.ya maşallah ne diyim.
gerçekten az az yiyorsun.
maşallah . ne diyim. bana yetmez . mümkün değil .
yeşil mercimekli erişte yi de sık yapıyorumezo yap sende canım. yada terbiyeli yalancı işkembe. domatesli şehriye. yeşil mercimekli erişte
2 tane alıver canım. rendele içine bir tatlı kaşığı da varsa ev salçası koy :) bol limon sık. pul biberde at. ohh mis gibi. ocaktan almadan birazda maydonoz doğra :)yeşil mercimekli erişte yi de sık yapıyorum
şehriye yapmadım ne zamandır. ama tomatesim yok. şimdi manavdan alınır mı çorba için ne dersin. ama şehriye özledim. özellikle tavuk suyuna. du ben yapayım onu
işe yarıyor mu yaacicim ilave etmem gerekenler var mı:44::44: fikrin gelince söyle emiii![]()
Günaydın kızlarrr
İzmire kar yağıyor o kadar güzel yağıyor biz Bursa'dan İzmire geldik oraya yağıp buraya yağmayınca kızım eski fotoğraflarına bakıp anne kar Bursa'da vardı demi diyordu kahvaltıdan sonra kızımla kartopu oynarızz
Selamlar
Bugün niyetliyim inşallah ALLAH kabul ederse.
Sahurum
2 haşlanmış yumurta
Bir küçük dilim peynir
6 tane zeytin
2 tb ekmeği kızarmış
2 kuru kayısı
4 bardak da su içtim keşke daha fazla içebilseydim. Şimdilik çok iyi gidiyor inşallah böyle devam eder.
Akşam
Et sote
1 kaşık bezelyeli pilav
1 kase yoğurt
Sonrasında da çay çay çay
ben de bu çurba yapsam ama ne çurbası.
yayla, mercimek, yeşil mercimek. artık dön dolaş bunları yapmaktan ben de bıktım . çocuklar da bıkmıştır eminim
akil verin şu kadına
Geçmiş olsun canım
Domates ya da kremalı mantar ya da sulu köfte
Sağol canım
Teşekkürler canım allah razı olsunkar gören masum izmirliyiz biz
allah kabul etsin canım
Maşallah sana yediğin o lokmalarin enerjimi de harciyorsun istekar gören masum izmirli olrk bugün enerjiğim ben bayağı :) hepiciğinize laf yetiştirdim çenem düştü![]()
:)) hava da güzel ya canım insan keyifli oluyorMaşallah sana yediğin o lokmalarin enerjimi de harciyorsun iste
Bence senin yapmayı dusunduklerin gayet yerinde sporu ac karnına yapmamaya dikkat et ac karnına kaslar eriyor