Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun canım.
dikkat et . güzel yemişsin ama . sıvı da tüket ılık ılık . sıcak sıcak .

Sağol dilekcim güzel yiyim çabuk iyileşeyim;)

ficans ficans bizde de benden başka yiyen yoktu buzluğa attık bir kısmını. hatırlattığın iyi oldu çıkartayım yarın :)

geçmiş olsun canım birimiz bitiyor diğerimiz başlıyor

Sağol canım evet öyle oldu 5 gündür de antibiyotik içiyorum daha etki etmedi, boğaz ağrısı fena bir de kulağa vuruyor

Sağol dilekcim güzel yiyim çabuk iyileşeyim:KK66:

Sağol canım evet öyle oldu 5 gündür de antibiyotik içiyorum daha etki etmedi, boğaz ağrısı fena bir de kulağa vuruyor
ağrı kesici ateş düşürücü hap var ya . parooll hani tam adını yazmadım.
onu kullanman lazım.
tek başına antibiyotik ağrını geçirmez . varsa ağrın hap al . kendini ölç tart canım. ihtiyaç duyuyorsan iç. vucut ağrısı da zor gripte

ficans ficans sen yine antibiyotik içebiliyorsun bende oda yok zor toparlıyorum hasta olduğumda canım.
ben de antibiyoit kullanmayalı yıllar oldu. şükür yani sanıyorum bi 10 yıl olmuştur . şükür antibiyotiksiz de geçiyor . maşallah diyeyim kendime de sonra antibiyotik kullanmak zorunda kalmayayım.:KK53::KK53:

ficans ficans boğaz ağrısı için kiremit şekeri var kalıp gibi sıcak suyla yapıp içince iyi geliyor. diğer adı lohusa şekeri falan.

lohusa_sekeri_detay13833183905273c376e5eab.jpg

ağrı kesici ateş düşürücü hap var ya . parooll hani tam adını yazmadım.
onu kullanman lazım.
tek başına antibiyotik ağrını geçirmez . varsa ağrın hap al . kendini ölç tart canım. ihtiyaç duyuyorsan iç. vucut ağrısı da zor gripte

Kuvvetli bi ağrı kesici verdi dr, etodolak mı onun gibi bişey, o da yoktu eczanede parol içiyorum, hatta şimdi içeyim

Kbb verdi içiyorum 1000 lik mecbur ama tık yok yutkunamıyorum hala, sen de zor toparlarsın öyleyse canım

zehirliyor canım beni mecburen kullanmıyorum o zamanda çok ağır atlatıyorum birde grip aşısı oluyorum ben her sene

ben de antibiyoit kullanmayalı yıllar oldu. şükür yani sanıyorum bi 10 yıl olmuştur . şükür antibiyotiksiz de geçiyor . maşallah diyeyim kendime de sonra antibiyotik kullanmak zorunda kalmayayım.:KK53::KK53:

maşallah canım :KK68: beni de zehirlemese kullanırım da zehirliyor işte

Kbb verdi içiyorum 1000 lik mecbur ama tık yok yutkunamıyorum hala, sen de zor toparlarsın öyleyse canım
aa bak hatırladım. bana da kbb cı vermişti bi kutu bundan 5 yıl önce . içmiştim. grip olmuşsun demişti. antibiyotiksiz geçmez demişti. çünkü hastalıktan sonra 6 gün geçmesine rağmen hala iyi olamamıştım. ve ağrılarım da olmuştu bolca.

zehirliyor canım beni mecburen kullanmıyorum o zamanda çok ağır atlatıyorum birde grip aşısı oluyorum ben her sene

doktor ne diyorsa onu yapmak lazım.

ben atom içiyorum. kantinden alıyordum . ama kutusuyla buldum aldım bugün

doktor gülüyor artık :KK70: o kadar ameliyat oldun ağrın sızın olmasın yoğun bakıma koyayım seni epidural anesteziden gece ağrıdan kıvranma diye sen tut antibiyotikten acillik ol diye bayağı güldü :KK70:
ne ameliyatı oldun ki. antibiyotik alerjin mi var. ortanca çocukta var bizim penisiline karşı.

Maşallah canım, bir de guatr çıktı, nodül varmış

Aman Allah korusun canım o zaman dikkat edicen

Back
X