- 30 Ocak 2013
- 29.442
- 43.939
- 798
Bu akşamki çorbam.
Maydonoz doğrayıp acı biberle yedim.
Tavuk suyuna .
afiyet olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu akşamki çorbam.
Maydonoz doğrayıp acı biberle yedim.
Tavuk suyuna .
Afiyet olsun .salatan pek hoşAkşam yemeğim
2 kepçe bol pul biberli çorba
1 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı pırasa
Salata
Eki Görüntüle 1938004
Afiyet olsun .salatan pek hoş
Bir anda on bardaktan çok içmek ciğerleri yorarmış2 litre suyum bitti 3. litreyi doldurdum şişeme :)
Bir anda içmiyorum güne yayiyorum ki doktorlar bile en az günde 2.5 litre su için diyorlarBir anda on bardaktan çok içmek ciğerleri yorarmış
Aynen tabiki güzel bişeyBir anda içmiyorum güne yayiyorum ki doktorlar bile en az günde 2.5 litre su için diyorlar
Evet var canım ama az var pirinç içindePırasa nın içinde pirinç var demi
Kaymaksiz yoğurt kaşığı 9 kalori ama fazlası şişkinlik ve gaz yapar süt ürünü yaYoğurt çok severim istediğim kadar yiyebilirmiyim istediğim zamanda
İlaç kullanıyorum midem ateş gibi soğuk yoğurt iyi geliyo ondanKaymaksiz yoğurt kaşığı 9 kalori ama fazlası şişkinlik ve gaz yapar süt ürünü ya
Öğlen ve akşam 1 kase tüketebilirsin Cnm şişkinlik vs yapmıyorsaİlaç kullanıyorum midem ateş gibi soğuk yoğurt iyi geliyo ondan
Sushi hiç yemedim yiyemem sanırım ama salata çok cezbedici görünüyor :) afiyet olsun canımÇorbanın yanında yemek için Eşime sandviç almaya markete gittim. Bu salatayla sushiyi de kendimi aldım ama hepsini yiyemem eşimle paylaşırım.![]()