Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sıkıldım artık benzer şeyleri yemekten farkettim ki ne zamandır bakliyat yemiyorum mesela ben. İlk ayda falan çılbır yapıp yiyordum onu da yemiyorum artık. Bu haftadan itibaren cuma dışında tartılmamaya Da çalışacagim haftada bir tartılacagm. Öğümu De çeşitlendirecegm artık benzer şeyler yemek yerine
Bende kahvaltidan sikiliyorum canim hep ayni seyleri yapiyorum

Yunurta peynir zeytin

Domatesin tadi yok diye almiyorum, salatalik ise kilosu 5 tl lezzetsiz diye almiyorum.

Bende kahvaltidan sikiliyorum canim hep ayni seyleri yapiyorum

Yunurta peynir zeytin

Domatesin tadi yok diye almiyorum, salatalik ise kilosu 5 tl lezzetsiz diye almiyorum.

domatesler lezzetsiz canım birde benim domatese alerjim de var. bazen yiyorum bir şey olmuyor bazen de kaşıntı tutuyor. diyet olunca yapılacak başka birşey olmuyor. diyet olmasa sigara böreği poğaça simit vs olur ama bazı fırınlar kepekli açma, kepekli simit poğaça vs satıyor aslında bulduk mu alıp değişiklik olması açısından buzluğa atmak gerek

Yine öncesi sonrası ile geldim ben şöyle resme baktığımda meğerse cidden güzel bir yol kat etmişim evdekilerin hadi be ne zayıflaması aynısın demesine rağmen

PhotoGrid_1484316604233.webp

önce sade türk kahvemi içtim ardından hamburger ekmeğine karışık sandeviç yaptım 3 tane ev yapımı acı uzun biber turşusu ile yedim. 1 tane minik profiterol şimdi de sade sodamı içiyorum. akşam da nohut yerim artık. yanına salata yaparım 1 kase. yoğurtla
benim de geçen canım acayip sandviç istedi ama evde sandviç ekmeği yoktu yapamadım:KK51:..reklamlarda gördüm annesi çocuklara hazırlıyor şööle salamlı marullu amanınnn:KK53::KK53:
afiyet olsun:KK68:hakettin yanii:KK39:
Yine öncesi sonrası ile geldim ben şöyle resme baktığımda meğerse cidden güzel bir yol kat etmişim evdekilerin hadi be ne zayıflaması aynısın demesine rağmen

Eki Görüntüle 1938960
:KK9::KK9::nazar::nazar:

domatesler lezzetsiz canım birde benim domatese alerjim de var. bazen yiyorum bir şey olmuyor bazen de kaşıntı tutuyor. diyet olunca yapılacak başka birşey olmuyor. diyet olmasa sigara böreği poğaça simit vs olur ama bazı fırınlar kepekli açma, kepekli simit poğaça vs satıyor aslında bulduk mu alıp değişiklik olması açısından buzluğa atmak gerek
Yemekler içinde domates yediğinde yine alerji oluyomu

benim de geçen canım acayip sandviç istedi ama evde sandviç ekmeği yoktu yapamadım:KK51:..reklamlarda gördüm annesi çocuklara hazırlıyor şööle salamlı marullu amanınnn:KK53::KK53:
afiyet olsun:KK68:hakettin yanii:KK39:
:KK9::KK9::nazar::nazar:

Teşekkür ederim canım :)

biz öyleyiz işte benim de belim ince basenler geniş..:KK48::KK48:

Evet bende De öyle bel ince basenler var :)

Yemekler içinde domates yediğinde yine alerji oluyomu

Pişmiş de sorun yok canım :) çiğ domates

Back
X